Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala
LZS nereaģē uz premjera mudinājumu izvērtēt kolēģi

Neplāno Griguli izslēgt no partijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kārklu vācietis
K
Izrādās,ka EP ir vairāk kā puse Lemberga,vai pareizāk Putina aģentu... ( ha-ha)
Inara Egle
I
Neticu jūsu cieņai (un kur nu vēl ''ļoti''!), A.Berķi! Pārāk daudz žults jūsu lietu un parādību izpratnes izklāstā.
Aivars Berķā
A
Nu jā! Starp tiem trim simtiem Lemberga lakstīgalas nav, un to es I.Eglei piedot nevaru! Vajadzēja taču ''tanī'' internetā pašiem ielīst, un tur pašiem ''visu'' atrast.
Precizējums.
P
Ir nesaprotamas Aivara Berķa CERĪBAS Zīles un Vaideres vārdus tieši no Ināras Egles sagaidīt...
Mīļais tautietis Nevars Ķurķis.
M
Kāpēc gan Inārai Eglei būtu jāpiemin tie 40%, ja tie tāpat ikvienam zināmi? Vai pasaulē mazums atkritēju? Vai -galu galā- to, kas balsoja par Kristus krustā sišanu ir mazums? Ja Latvijā bija KĀDAS ZINĀMAS aprindas, kas nosodīja Solžeņicinu, kāds šai bandai ir sakars ar latviešu tautu? Starp citu, Solžeņicinu nosoda joprojām, un Latvijā šīs bandas štābs Puzē atrodas. Ir nesaprotamas Aivara Berķa CERĪBAS sagaidīt sagaidīt Zīles un Vaideres vārdus tieši no Ināras Egles; vai tad Aivars Berķis uz Mēness dzīvo, un tur internets vai avīzes nav pieejamas? Jeb uz Mēness pienāk tikai Latvijas Sarkanās ZZS partijas politbiroja izejošie materiāli?
Aivars Berķis
A
Ļoti cienu vienmēr objektīvo žurnālisti Ināru Egli. Tāpēc brīnos, ka pat viņa nav pateikusi, ka PAR te minēto rezolūciju nobalsoja tikai 40% no EP deputātiem. Cerēju, ka vismaz Ināra Egle pateiks, ka par šo rezolūciju nebalsoja arī Nacionālās apvienības deputāti Vaidere un Zīle - viņi balsošanā vienkārši nepiedalījās. Un nenosodīsim viņus par to, jo simtprocentīgi par šo rezolūciju nenobalsoja neviens no Eiropas politiskajiem spēkiem un neviena no dalībvalstīm. Visbeidzot un galvenais - kad mēs beigsim spriest par dokumentiem, kuru tekstu paši neesam izlasījuši! Kāpēc mēs ļaujam visam notikt tieši tāpat, kā komunistu laikos, kad neviens nebijām redzējuši Solžeņicina darbus, bet, partijas sekretāra aicināti, kolektīvi nosodījām Solžeņicinu! Bet ja nu tā notiek, tad, mīļie tautieši, neesiet tik slinki! Ielieniet paši tanī internetā, kur var atrast itin visu! Tur ir arī rakstā minētais balsojums. Tur ir redzams, kā uzvedies katrs no 750 EP deputātiem, no kuriem tikai 300 bals
ZZS karogs ir sarkans.
Z
Sarkanbaltsarkans ir tualetes papīrs Ventspils domē.
Paldies Ventspilij un Latvijai
P
ZZS ir Nacionāli - boļševistiska partija.
Muļķības!
M
''Apsveikumus'' drukāja un iemeta Lembergs, grabule par tiem pat nezināja. Šis KP funkcionārs ar savu asinsnauda arī VADA VALSTI. Ne tikai ZZS.
vēlētājs
v
ļoti labi, ka tagad zinu nostāju. Par šo partiju noteikti nebalsošu un ceru, ka nebalsos arī citi, kuriem Grigules k-dze apsveikumus 18.11.iemeta pastkastītē.
s
s
Vai tad bija cita versija? Kučinskis var runāt vai nerunāt, viņš taču neko nelemj, lielākā mūsu marionete, Straujuma vismaz dažbrīd kārpijās. ZZS ir vienīgā latviešu partija, ko jau vēl arvien vada padomju funkcionārs.
Redziet, ja apspļauda karogu,
R
tad bezmaz cietumā liek, ja ķengā Latvijas valsti, un atklāti PRET tās interesēm darbojas, tad par VALSTS GODA SŪTNI tiek nominēts, un ar milzīgu atalgojumu tiek apbalvots. Latvijas kangaru kopiena - ZZS!
to elementāri
t
ZZS VIENMĒR balso un vienmēr balsos PRET Latvijas interesēm. Vai neesat ievērojis, ka pilsēta Latvijas rietumos jau 25 gadus (un ilgi pirms tam) uz ceļiem lodā Kremļa priekšā, un ir NAIDĪGA pret jebkuru ES sūtni? Vai kādam Latvijā 25 gadu laikā ir acis, ausis vai saprāta trūcis, lai to secinātu? Ir jābrīnās par tiem kangariem, kas blakus komunistiem un krieviem par šo bandu balso!
Gustins
G
Vai tad tas ir kads brinums, jo ZZS zalasnu banda ir tada pati sunu banda kada ir belietiga Grigule, kur kalpo kremla interesem.
LEMBERGA GOVES
L
(un šī ir ĪPAŠI INTENSĪVI UN SKAĻI maujoša gove, pie tam, ielaista ES ganībās) savā un Lemberga dzīves laikā paliek nesatrīcināmas savās pozicijās; vienīgi NĀVE var ienest korekcijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas