Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 17. jūnijs
Artis, Artūrs

Nesaskata interešu konfliktu Streipa, Tomsona, Rēdera un Meldera nodarbināšanā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ZOOpark
Z
MĪKSTOS SOROZĪTUS JAU LEGĀLI AUGĻO NO VALSTS BUDŽETA LĪDZEKĻIEM UN PREZIDENTA KANCELEJAS. NE VELTI PAZEMOJOŠI VALSTS PREZIDENTA STATUSAM BRAUCA PIE SOROSA UZ APARTAMENTIEM APRUNĀTIES.
ara
a
Tompsonam kauns un negods! un vēl izliekas, ka ir kristīgs cilvēks.... grēks! vajag atkāpties no darba, kurā kritizē par neētiskumu citus!
Liene
L
Neredzu sensāciju. Ja būtu uztaisījuši publiskās diskusijas, debates, par vadītājiem paņemot kkādus studentiņus (vai nez ko jūs ieteiktu par diskusiju vadītājiem?...), tad atkal būtu skandāls - paskat, cik nelietderīgi valsts nauda iztērēta, samaksāti tik un tik lati neprofesionālam pasākuma vadītājam! Nu, un kā tad šie žurnālisti tagad varētu skarbi pārkāpt žurnālististikas normas - vienīgi pateikt ko labu par Zatleru (tad jau a priori tiek pieņemts, ka par šo kungu nekas labs nav sakāms, ja pozitīvi izteikumi tiek traktēti kā ietekme). Nozīmīgas politisko spēku intrešu lobiju iespējas nesaskatu, kur jūs to redzat?...
pītija
p
Gudrais gan otru par muļķi parasti nesauc, pat ja tas kļūdās, bet pašam palasīt nenāktu par ļaunu. Tad nevajadzēs kļūt rupjam.
interesents
i
Klau, kāds te nezin, kas apmaksā melnā PR kampaņu pret Zatleru? būtu interesanti ieskatīties Lapsas un Liepnieka ienākumu deklarācijās, ja vien šiem tādas būtu.
žurnālists
ž
tu gan esi reti liela muļķe, palasi žurnālsitu ētikas kodeksus!
nu ja
n
Klau, pirms kāda brīža pietiek.com vēstīja, ka nav naudas un ka būs jāslēdz ciet interneta vieta. Tagad laikam ir nauda dabūta un skaidrs par ko - kāds satraucies , ka Zatlera reitingi drusku par augstu. Cik gan es zinu, ka gandrīz visi zināmie Latvijas žurnalisti strada par konferencu vaditajiem , moderatoriem un ne jau par brīvu tas pats Domburs, protams Burkovskis.Ta ka var jau but ka Lapsam sika cemme plus kads maksa par sviesta kulsanu no vecam sukalam.
lat.
l
Un šitie vēl pieskandina ēteru par morāli?! Īstie sargsuņi atradušies.
Oh, bet!
O
LV pilsonīšiem liekas, ka "Nasing spešal" ir pareizāk teikt, nekā saprotošākā angļu valodā. Eirodziesmas konkurss ir labs piemērs cik labi LV pilsonīši prot angliski izteikties. Ha, Ha, Ha, Ha,!!! Vai jūs kāds esat dzirdējuši, kā Zatlers runā angliski? Var jau krampi dabūt smiedamies! Labi, ka Kārlis vismaz piestrādā ar viņu, lai galīgi neizgažas pasaules acīs!!!
pītija
p
neskaudiet, Streips ir izcils tulks un ja vēl nezināt, tad tulka, sevišķi sinhronā, darbs ir ļoti labi apmaksāts visā pasaulē. Tie 700 lati mēnesī patiesībā nav nekāda lielā nauda par tulkošanu, tā ka nesatraucieties.... Un tam nav nekāda sakara ar žurnālistiku.
KLM
K
dombrovskis noliecās sasiet kurpi un saplīsa pakaļpusē bikšu vīle. "Labi, ka aizmugurē nav Streips, sanāktu ne tā kā vienmēr", padomāja dombrovskis. "labi, ka aizmugurē nav SVF, sanāktu tā kā vienmēr", padomāja blakus stāvošais vilks.
sss
s
ētikas normas žurnālistikā attiecas arī uz pašnodarbinātiem žurnālsitiem. vismaz civilizētās valstīs.
!
!
Kad Kukule brauca ceļojumā, atskaitēs publicējot bildes no sērijas beibe saulrietā, beibe uz jūras fona, beibe ar vai bez auto, tas skaitījās pētījums. Tad jau te notiekošais ir saprotams.
ddt
d
a Lapsai skauž...
Aiks
A
Tas, ka žurnālists Kārlis Streips saņēmis šo naudu, par to nebrīnos, jo viņš ir PAŠNODARBINĀTA persona (to zina pat 1.klasnieks!) un NAV piestiprināts nevienam masu medijam! Bet ka TIZLAIS radio Tomsons, LTV Rēders, un citi ALGOTI mediju darbinieki šo naudu saņēma, lūk, par to gan brīnos ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kultūras ministre Logina atkāpjas no amata

Kultūras ministre Agnese Logina (P) nolēmusi personīgu iemeslu dēļ atkāpties no ministres amata, un šos pienākumus viņa beigs pildīt 17.jūnijā, aģentūru LETA informēja Kultūras ministrijas sabi...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas