Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Neste Latvija: nelegālo degvielu tirgo visur

Nelegālās degvielas tirdzniecība pastāv visur, pastāstīja degvielas tirgotāja_ Neste Latvija _valdes priekšsēdētājs Artu Airiainens.

"Nesen viens man pazīstams somu biznesmenis, kurš dzīvo Rīgā un kuram ir arī garāža, teica, ka viņa garāžas kaimiņš ir piedāvājis benzīnu par 0,6 latiem litrā. Tas tikai nozīmē, ka nelegālās degvielas tirdzniecība notiek visur. Te gan ir jāatceras, ka neviens jums nevarēs dot garantijas par šādas degvielas kvalitāti un izcelsmi," viņš teica.

Pēc A.Airiainena sacītā, tas pierāda, ka citu valstu degviela tiek tirgota ne tikai pierobežas reģionos. "Turklāt es te pat negribētu runāt par nelegālo tirdzniecību - tas viss ir pilnīgi legāli. Krievijas pusē degviela ir lētāka, un daudzi to izmanto. Tieši tas pats notiek Somijas pierobežā ar Krieviju. Mēs no tā ciešam zaudējumus," norādīja A.Airiainens.

Kompānija Neste Latvija nodarbojas ar degvielas mazumtirdzniecību, degvielas, aviācijas degvielas, eļļu, smērvielu un šķīdinātāju vairumtirdzniecību, kā arī naftas produktu uzglabāšanu un pārkraušanu Rīgas terminālī. Pašlaik Neste Latvija ir 52 degvielas uzpildes stacijas visā Latvijā. Kopumā uzņēmums Latvijā ir investējis vairāk nekā 40 miljonus latu.

Neste Latvija ir Somijas naftas pārstrādes un tirdzniecības uzņēmuma Neste Oil Oy meitasuzņēmums. 50,1% Neste Oil akciju īpašnieks ir Somijas valsts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas