Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Neziņa par Bordānu var turpināties vēl nedēļu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Janka
J
Labi,ka Nacionāļos vismaz kāds saprātīgs deputāts palicis,kurš uz lietām skatās ar veselu saprātu.Par NA balsoju,jo tur vēl atrodas Zīle, Tomels, Naudiņš un vēl daži cienījami cilvēki.
Nu gan!
N
Naudiņš tik principiāls! Tad jau vajadzēja ierosināt izslēgt arī par spēli Baltkrievijā vai sašutumā aiziet no partijas par to.
beta
b
zirnekliene Šeloba Jaunais Šlesera projekts saucas Demokrātiskie patrioti... Ir bijušas Jaunā partija, Jaunā kristīgā partija, Latvijas pirmā partija, Par labu Latviju, nu būs Demokrātiskie patrioti, kāpēc ne? Priekšplānā Stalts, Bordāns, striķus raustīs Šlesers... Nekā citādi nevar izskaidrot mazpopulārās DP vēlmi pārtapt par partiju. Šlesers ir izskaitļojis savu lielo iespēju, jo redz, ka nacionālisms (kā kādreiz kristīgums) ir vērtība, ko cilvēki pieprasa... Šlesers ir gatavs pirkt un pārdot visu, tāds nieks, nopirks staltus un bordānus, lumpeņiem piebāzīs pilnas ausis ar nacionāliem saukļiem (ne velti Bordāns jau iemēģinājās ar pieminekļa nojaukšanu, tikai tauta nepavilkās), iejās atkal Saeimā un tirgos Latviju pa labi un kreisi... Demokrātiskie patrioti...
zvans
z
Zirneklīt,šeit būs...Saeimas deputāts Romāns Naudiņš, kurš arī ilgi jau ir TB/LNNK biedrs, portālam Diena.lv atzina, ka balsojis par kolēģa izslēgšanu citu iemeslu dēļ. Viņam nav iebildumu pret Bordāna profesionālo darbību, bet nebija pieņemami Bordāna izteikumi par Uzvaras pieminekļa nojaukšanu. "Ja tas nav izdarīts 90.gadu sākumā, tad tagad pieminekļa demontāža jau būtu bīstama un kaitētu valsti," teica R. Naudiņš, kuram 1991.gadā gan bija tikai 11 gadu. Jāatgādina, ka tieslietu ministrs medijiem sacīja, ka okupācijas varas piemineklim nav vietas līdzās Latvijas Nacionālajai bibliotēkai. Kā otru iemeslu, kāpēc atbalstījis ministra izslēgšanu no partijas, Naudiņš minēja Bordāna iestāšanos par kibernoziegumos vainotā Denisa Čalovska izdošanu ASV, kas laikā sakrita ar cita apvienības biedra radikāliem izteikumiem sociālajā vietnē Twitter. Izdošanas procesu, kā zināms, apturēja Eiropas Cilvēktiesību tiesa. Valstij ir jārūpējas par katru savu pilsoni, uzskata Naudiņš, kurš toreiz pats esot bijis tuvu robežai, vai neaiziet no partijas.
Apbrīnojami, ka Naudiņš
A
savos jaunajos gados ir okupācijas pieminekļu aiztāvis! Un ko, piem. par - uz trolejbusa loga visā garumā viņš saka par uzrakstu : RUSSKIJE HITI krievu valodā? Un ko par centrālo staciju, kur aicina ar reklāmu braukt TIKAI uz Maskavu, Pēterpili un....Minsku? Vai tā nav naudas atbalstīta reklāma? Krievu naudas? Nožēlojami tie NA deputāti...Nekad nebalsosim! Bordāns viens īsts Latvijas patriots, kas nebaidījās TV atklāt patiesos nolūkus , kas nosegti ar NA vārdu!
zirnekliene Šeloba
z
"savos jaunajos gados ir okupācijas pieminekļu aiztāvis!" Norādi nevari iedot? Atceros, JV viņš ir aizstāvējis vai tiešām to Pārdaugavas ķēmu arī?
  • 0
  • 1
Gunārs
G
Naciķi spēlē savas spēles, bet sabiedrība skatās muti ieplētusi. Nedomāju, ka Broka būs labāka par Bordānu, jo, izņemot muļķīgo iniciatīvu par pieminekli, kuru sargā starpvalstu līgums, Bordāns kā ministrs ir tīri ciešams...
Pilsone
P
Ja Bordānu kā profesionāli grib nomainīt pret Broku, tad ar NA nav kaut kas kārtībā un cieņu un uzticību neraisa, ja padomā par vēlēšanām.
Dārta
D
Bordāns ir teicis vismaz 2 taisnīgas lietas, ko visi latviešu nacionālisti atbalsta: 1) DDD - tie ir valsts atjaunošanas pamati! http://fronte.lv/2012/10/ddd-tie-ir-valsts-atjaunosanas-pamati-intervijas-1-dala/ 2) Uzvaras piemineklis jānovāc http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/133669/prezidentu-sanikno-tieslietu-ministra-bordana-nostaja-ka-uzvaras-pieminekli-janovac Kur šeit ir iemesls, lai izslēgtu šadi domājošu biedru no NA? Acīmredzot pārējie NA domā citādāk, t.i. tā kā prezidents Bērziņš.
beta
b
Varbūt šis, ko min Jurģis Liepnieks? "ieslietu ministram savukārt ar NA ir tikpat liels sakars, cik mušai ar sviestu. Pirmkārt jau, Bordāns nav nekāds īsts NA biedrs. Nekad nav bijis. Viņš ir Latvijas ceļa vecbiedrs, Pilsoniskās savienības bijušais aktīvists, premjera Valda Dombrovska padomnieks, kuru nez kāpēc kā ministru nominēja nevis Vienotība, kurā viņš de facto tobrīd strādāja, bet NA. Patiesībā jau ir skaidrs, kāpēc. Nav NA savu kadru, nebija neviena savējā. Nācās ņemt, ko Vienotība piespēlē. Vienotība savukārt labprāt atslēgas postenī, bez kura vīzas uz valdības galda nevar nonākt neviens jautājums, iebīdīja cilvēku, kurš vajadzības gadījumā klausīs premjeru. Visu cieņu Vienotībai. Vai Bordāns ir kļuvis par NA kadru nākotnei? Nē, viņš NA aiz muguras ir pārvērtis savu biroju par Demokrātisko patriotu kadru kalvi un ar pilnu krūti iesaistījies mēģinājumā radīt jaunu vēlēšanu platformu, apzinoties, ka Vienotības garais rezervistu soliņš nevar garantēt viņam spožas izredzes un saprotot, ka NA ātrāk vai vēlāk izpratīs viņa lomu valdībā un arī nez vai būs īpaši ieinteresēta viņu jel kad vēl kur virzīt. Iesaistīšanos Demokrātiskajos patriotos apsver vēl viens bijušais tēvzemietis, jau pieminētais Guntars Krasts. NA, protams, norīs arī šo krupi un vēl aplaizīsies, jo tāda tagad ir šī partija. Partija, kas nav spējīga atrast nevienu kadru savās rindās un nav spējīga pat atgādināt savam vienīgajam pārstāvim valdībā, no kuras partijas viņš vismaz formāli ir. "
  • 1
  • 3
ha,ha...
h
Ja nacionāļi Bordānu uzskata par profesonāli, bet grib par varītēm dabūt no valdības laukā, tad kā lai to saprot?
Arturs M.
A
Lai Bordāns aiziet atvaļinājumā,ir nopelnījis strādājot divu ministru darbus un budžeta!Skatos NA tik lielas mutes,bet kad jautā komentāru par minekli pārdaugavā,vieni šļupsti un Broka vēl RD koķetē ar Ušakovu un SC!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas