Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā 0 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

No Tautas varas spēka uz Saeimu plāno kandidēt Jeremejevs un par agresiju sodītais Sondars

No "Tautas varas spēka" (TVS) 14.Saeimas vēlēšanās ar pirmo numuru Rīgā plāno kandidēt partijas līderis Valentīns Jeremejevs, bet Vidzemē - Vidzemē par agresiju un žurnālistes vajāšanu sodītais Jānis Sondars, liecina Centrālajā vēlēšanu komisijā iesniegtais kandidātu saraksts.

Tāpat galvaspilsētā kandidēs arī Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta nodaļas vadītājs Uldis Freimantāls, partijas valdes loceklis Arvis Abromovičs, SIA "Janio" valdes loceklis Andrejs Ivanovs, mūzikas skolas pedagoģe Vija Rumpāne, pašnodarbinātais Aleksandrs Hmeļņickis un citi.

Vidzemē uz Saeimu pretendē arī biedrības "Pārsteiguma tēli" valdes locekle Inese Freimantāle, partijas valdes locekle, Rīgas Baleta skolas pedagoģe Aleksandra Kolidzeja-Analte un citi.

Latgalē no saraksta kandidē Daugavpils invalīdu sporta biedrības " ISK Daugavpils" valdes priekšsēdētājs Jurijs Ragozins, pašnodarbinātais Jevgeņijs Ševčenko un citi.

Kurzemes apgabalā no TVS saraksta uz parlamentu startē pensionāre Astra Andersone, "BM-Finance" valdes loceklis Edgars Spridzāns un citi.

Zemgalē no TVS uz Saeimu kandidē biedrības "Tautas kustība par cilvēka tiesībām" priekšsēdētājs Aigars Egle, SIA "Pakāpiens" direktors Aivis Reinbergs un citi.

Kā ziņots, TVS Vidzemes apgabala līderim Sondaram Valsts policija piemēroja 250 eiro administratīvo sodu par agresiju pret Saeimas deputātu Juri Pūci (AP).

Savukārt martā Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa Sondaram piesprieda brīvības atņemšanu uz diviem mēnešiem par pētnieciskās žurnālistikas centra "Re:Baltica" žurnālistes Ingas Spriņģes vajāšanu.

14.Saeimas vēlēšanas paredzētas oktobra pirmajā dienā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas