Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

No Vienotības aizgājušie deputāti, visticamāk, saglabās savus amatus Saeimā

No Vienotības aizgājušie deputāti, visticamāk, saglabās savus amatus Saeimā.

Deputāte Ilze Viņķele ir parlamenta Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja, Lolita Čigāne vada Eiropas lietu komisiju, Andreju Judinu iecerēts iecelt par "oligarhu sarunu" parlamentārās izmeklēšanas komisijas vadītāju, Ints Dālderis ir Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas sekretārs, bet Aleksejs Loskutovs ir Korupcijas novēršanas apakškomisijas vadītājs, kā arī Publisko izdevumu un revīzijas komisijas priekšsēdētāja vietnieks.

Vienotības Saeimas frakcijas vadītāja Solvita Āboltiņa aģentūrai LETA uzsvēra, ka šie deputāti plāno turpināt darbu frakcijā, kā arī neprognozēja izmaiņas amatos. Viņa akcentēja, ka politiskā stabilitāte ir prioritāte, bet amatu maiņas parasti rada kašķus, kas nav vajadzīgs.

Vienotības priekšsēdētājs Andris Piebalgs arī norādīja, ka šie cilvēki izteikuši vēlmi turpināt darbu frakcijā. Viņš pieļāva, ka par šo jautājumu varētu būt diskusija, ja frakcija par to vēlēsies runāt.

Kā ziņots, Dālderis, Viņķele, Čigāne, Judins un Loskutovs uzrakstījuši iesniegumus par izstāšanos no partijas Vienotība. Šie deputāti iepriekš paziņojuši, ka varētu pievienoties kādai jaunai partijai.

Top komentāri

Vai uz 5 to amatu nav par daudz?
V
Viņķele ir parlamenta Izglītības komisijas priekšsēdētāja, Čigāne ir Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja, Andreju Judinu iecerēts iecelt par "oligarhu sarunu" parlamentārās izmeklēšanas komisijas vadītāju, Ints Dālderis ir Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas sekretārs, bet Aleksejs Loskutovs ir Korupcijas novēršanas apakškomisijas vadītājs, kā arī Publisko izdevumu un revīzijas komisijas priekšsēdētāja vietnieks. Visiem Vienotība sagādājusi lielus amatus un vēl nav labi.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas