Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 15. jūnijs
Vilija, Vits, Žermēna, Baņuta

No Dienas aiziet arī komentētājs Aivars Ozoliņš

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sniper'sEye
S
Kad pēc Zatlera ievēlēšanas un blodīņu skandāla Ēlertes un Ašerādena pašslavētajai Dienai pietrūka prinicipialitātes, ko šie prasīja no visiem citiem, un neizmeta "par rīcību, kas nav savietojama ar labu žurnālistikas praksi" Guntu Slogu un Baibu Rulli, agrākās Dienas morālā degradācija jau bija veiksmīgi beigusies. "Diena" kā uzticams avots taču nekad nav bijusi: laikraksts, kurā katrā numurā bija vairākas kļūdas, iepriekšējā numura kļūdu labojumi, un, ja kļūdu bijis vairāk divieām, trešo labojumu diplomātiski sauca par precizējumu. Vai tagadējais modelis kļus par uzticamu mediju vismaz šajā nozīmē?
Tuks
T
Vai ta AIZGĀJĒJU var kāds apturēt? Lai iet! Kas, kas bet "žurnālistu" LV ir pārprodukcija!
Ja
J
tā var rakstīt kā A.Ozoliņš, tad ir vērts!
kaupo
k
? nesapratu Bet veiksmi darbā arī Jums.
J
Daudz tev te niku... Veiksmi darbā!
kaupo
k
Beidzot, neietu pats vajadzētu arī šamo atlaist - lielā merā tieši Ozoliņa bezjēdzīgā žultainuma dēļ pārstāju pirkt Dienu.
Lapsa
L
Apsveicu Ozoliņu par viņa izvēli.Dienu vairs neabonēšu,jo labākie ,godprātīgākie žurnālisti bija spiesti aiziet...Par Ozoliņu varu teikt,ka viņa komentāri ir izcili,izteiksmes veids nepārspējami trāpīgs un asprātīgs.
I.B.
I
Šlesers darīja VISU, lai Dienu SAJAUKTU. Tas, kas notiks PĒC TAM, kā visur ,viņu neinteresē. Viņam, protams ASISTĒJA, LIELĀKIE KRETĪNI. Un, kādu jaunbagātnieku , apšmauca AR SOLĪJUMIEM , lai pērk. Varbūt, pat piestiķēja, jo atmaksājas, tak, KA NEKĀPJ UZ VARŽACĪM.
P to Zvirbulēns
P
Čau! Solīju ka paliķšu! laikam nekā Ja Ozoliņš aiziet , te nav ko meklēt! Skumji Paldies par kopā jauki pavadīto laiku!
Vilis
V
Nu beidzot atkal varēšu atgriezties pie Dienas abonēšanas
Zīmols
Z
Dienai bija A.Ozoliņš. Tagad..., var jau arī tā, bet... Ceru, ka šī Dienas putra un aizkulises arī gūs savu skaidrojumu turpmākajos A.Ozoliņa komentāros, lai arī citā mediju vidē, ja jau tā liktens lēmis. Viss, kas notiek, notiek uz labu. Gaidām žurnālista jauno iznācienu.
es pac
e
Ja nav problēmas, tad to vajaga atrast. Tagad nu ir problēma - "Diena"! Apsveicu visus, kam citu nav ko darīt, kam nu ir par ko domāt...
Ir OK!
I
Nepatīk šie galējie vērtējumi - lasītāji jau sāk līdzināties Ozoliņam. Patiesība kā vienmēr ir pa vidu. Līdz šim pirku Dienu sestdienās - galvenokārt pielikuma dēļ - tagad esmu pāris reizes nopircis darbadienā. Un protams, ka nekā šausmīga, normāla informatīva avīze.
skats no malas
s
Nu paskatīsimies gan, kur viņi skries, šie aizgājēji. Un kur viņiem radīsies viņu ambīcijām atbilstošs atalgojums! Neticu, ka par Ozoliņa žultainajiem rakstiem (kas prasa jau medicīnisku diagnozi!) kāds būs pēkšņi gatavs maksāt, ja agrāk nemaksāja. Bet traģēdijas te nav it nekādas - arī žurnālisti var braukt uz Īriju pārlasīt sēnes, vai ne?
Dienas fans
D
Gaidīsim jaunu avīzi. Esam izlēmuši Tralmaka dienu nepasūtīt. Mūsu ģimene - 2 abonementi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas