Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Nodokļu plāns aprīlī ir pārpildīts par 13%

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
beta
b
Ja latviešu muļķiem vienīgā skola ir SC "gudrie", lai tad tā notiek! Tas, ka SC jau klauvē pie durvīm, ir līdzšinējo "gudro" politikas sekas. Iet tāpat vēl tālāk...? Nē, es gribu ko citu - gudru nacionālu valdību manā zemē. Tāpēc mērenās viduvējības, kas tagad raujas pie varas, manuprāt, neder!
lemingi - kopa no klints
l
Pec komentiem redzams, ka liela dala tautiesu radusi velamo pienemt par esoso, ar galvu nedraudzejas, ekonomikas pamatlikumus nesaprot. Tik atkarto: bus, bus mums labaka dzive, nakosgad ap so laiku bus... Tad varbut ieklausisieties gaisrega Dreimana paregojuma (pedejos Ievas Stastos, laikam) - vina teiktais mats mata saskan ar pieredzejuso rietumu ekonomistu negativajam prognozem. Dreimanim ari izdevies uzzimet videja latviesa psihologisko portretu, kas iznacis diezgan atbaidoss
Meistars
M
LIELA pateicība mūsu Finansu ministrijas visiem darbiniekiem,kas šajos pedējos gados strādājuši nenogurstoši un gudri.Nav svarīgi kuru vietu mums ierāda,galvenais pašiem turēt galus rokās un stingru finansu disciplīnu jeb kārtību itvisur valstī.
Lelle
L
XAU, Tu kļūdījies!!! "Pat pēc visoptimistiskākajām Starptautiskā Valūtas fonda (SVF) prognozēm, pēdējo divu gadu laikā Latvijas iekšzemes kopprodukta (IKP) apjoms ir krities par 25,5%, uzstādot pasaules rekordu, un paredz IKP kritumu vēl par 4%. Tam sekojošais Latvijas ekonomikas sabrukums aizēnos ASV Lielās depresijas rādītājus. Latvijas valdība strauji palielina parādus. Ārējais parāds no 7,9 % 2007. gadā pieaugs līdz 74 % šā gada beigās un saskaņā ar SVF visoptimistiskāko scenāriju 2014. gadā stabilizēsies 89% līmenī, atstājot Latviju tālu aiz Māstrihtas vienošanās kritēriju robežām." Tepat šajā portālā J. Kučinska raksts, bet es lasīju arī ārzemju eksperta atzinumu un tur bija tieši tā arī teikts, ka šogad visbēdīgākā situācija pasaulē būs tieši Latvijā(protams starp civilizētajām valstīm, nevis ;Āfrikas!), bet nespēju atrast un atcerēties...gan sameklēšu...
XAU
X
Lelle "Ne jau par velti SVF šogad Latvijai ir prognozējis pēdējo vietu pasaulē visos ekonomiskajos rādītājos." Par šito gan es pārsmējos. Var jau blefot, bet ar mēru :)
no malas
n
Nebūs briesmīgi, meitiņ, gan jau tie būs gudrie no SC.
XAU
X
Man ir klusa aizdoma, ka nebuus Tev nekaadas atsauces :)
Japp
J
FM mājas lapā var pameklēt: 2009.gadā plānots iekasēt 5,3 miljari, tērēt 5,6 miljardi, vēlāk budžets divas reizes labots. kas tad notiek 2010.gadā? plāno iekasēt 3,8 miljardi, bet tērēt 4,3 miljardi. starpība par plānoto 30%...par ieksēšanu, ja ticēt DELFI publikācijām, tad pirmajā kvartālā iekasēts 0,7 miljardi, kas nu nav trešā daļ??? Ja aprīlī ir 113%, tad cik iepriekšējos mēnešos? Kāpēc šos skaitļus nekur nevar atrast, pat ne valsts kases mājaslapām???
beta
b
Ar vienu mērķi - sagrābt varu... ------------- Varu vajag visiem, tas nu tā... Bet varu sagrābis muļķis vai videvējība, tas ir briesmīgi... :(
klusais
k
Es saprotu platais vakars, bet , ja vari vēl uzklabināt pa klaviatūru , tad iedod atsauces.
integrālis
i
Viens vārds izsaka visu par tavu konkrēto komentāru un vispārējo izglītības līmeni - "ekanomika"
Japp
J
Par kādu atkopšanos Jūs runājat. Plānotais budžet ir par aptuveni 50..60% mazāks nekā iepriekšējā gadā, kad jau bija pa..ā. To var redzēt DELFI publicētajā tabulā par ceturksni kopā. Protams, ka iepildijās, bet vai tad tas ir rādītājs, ka pērn plānojām 100ls par periodu, ieksaējām 98ls, šogad tai pašā periodā ieplānojām 50ls, ieksējām 56,5...esam monstri... Bet, ja salīdzinam ar iepriekšējo periodu, tad kritums ir nenormāls, pārējo sedzam ar aizdevuma daļu.. un to Jūs saucat par ekanomikas atveseļošanos??? Piedodiet JL, jūs esat īsta ppopulistisks auna laiks..:(
integrālis
i
Par šiem cipariem grūti ko samelot, tie principā ir sausi fakti, vienīgi varēja piebilst, ka pensionāri aprīlī ir pamatīgi iepirkušies, kas atstāj būtisku iespaidu uz PVN ieņēmumiem (16 milj./0,21 = 76 milj., pensionāriem izmaksātā pensija vien ir). Pazīmes gan kopumā ir labas Ko EK domā par Latviju.
laika vērotājs
l
Kas tie par murgiem! Ja salīdzinam 2009.gadu ar šo, tad ieņēmumi ir kritušies par 20%! Tas jau laikam neko nenozīmē? Kapēc tautai jāsagroza galva? Un kā skaidrot to, ka IKP krities tikai par 4,5%, bet ieņēmumi par 20%? Vai gadijumā šī starpība nav tautā dēvētā ēnu ekonomika?
lno
l
Vēl. Es nebūtu Tev tik asi uzbrucis, ja Tev nebūtu tik liela autoritate interneta vidē, bet šoreiz gribas atcerēties teicienu: Dievs, atpestī mūs no draugiem, ar ienaidniekiem mēs paši tiksim galā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas