Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Noraida VL-TB/LNNK grozījumus Sastversmē par tautas vēlētu prezidentu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
DR
D
Vajag tautas referendumu, tad arī būs visas tautas vēlēts , nevis zooparkā ievēlēts
K-K
K
... VL japatur, janoslipe un jaizskaidro sie tautas VP ievelesanas un Satversmes izmainas punkti sava partijas programma uz nakosam velesanam ... ... Sabiedribai ir jazin lietas detalas ar varbutejam konsekvencem, katra politiska sizeta ... ... Globalisti un 'slavofili' nekad neatlaus nacionalas kulturas atdzimsanu pasreizeja Saeimas sastava! ... Pacietibu, draugi!
DD1
D
Ja deputāti, kā Jūs sakāt, ir zagļi, blēži un meļi, tad mēs esam muļķi, jo par viņiem vēlējuši. Elementāri.
edgars
e
VL projektā prezidentam piešķirta nesamērīgi liela vara, tā ir pāreja uz Baltkrievijas vai Krievijas modeli. Proti, uz nekontrolējamu prezidenta varu.
demokrats
d
Kas tad ir deputati? Pedejos 20. gadus tie ir zagli, blezi, meli, kuri ir sagrabusi varu par valsti un tautu un nevelas ar to dalities, jo tad vini zaudes ietekmi un nevares ta zagt, bleditie, korumpeties ka tas ir noticis visus pedejos 20.gadus. Nakosajas velsanas visiem Latviajs pilsoniem, patriotiem ir javele par partiju Visu latvijai, lai vini varetu pienemt so likumu n citus likukus kuri palidzetu atbrivoties no valsts izlaupitajiem godmana, skels, kalvisa, reiktina, slesera, lemberga,..... Katram sapratigam cilvekam Latvija butu jasaprot, ka valsti prezidents ir jaievel latviajs pilsoniem. Izradaas, ka SC, Vienotiba, ZZS, PLL ir pret demokratiju un tautas varu Latvija.
nu
n
vai ta iesniegti tika pieņemšanai? Taču nē - tikai lai tēmu ļurinātu, kā jau viss ko šie dara.
Troll
T
Vienotība parāda, ka tā, būdama pie varas, savās partijiskās interesēs ir kļuvusi tik pat aprobežota un nerēķinās ar tautu, - tāpat kā Godmaņa tautfrontiskā valdība, kā Latvijas Ceļš un Tautas Partija...
DL
D
Ļeņins, Staļins, Hitlers, Lukašenko u.c. Vai tautas vienreiz izvēlētu prezidentu, kuram ir visi instrumenti rokā mūžīgai valdīšanai tā pati tauta varēs kādreiz pārvēlēt neizlejot asinis? Es katrā ziņā balsotu pret. DL
pareizi
p
ko ta vēl darīt ar stulbi sagatavotiem grozījumiem?
Arturs M
A
Mūsu deputātiem,kā žirafēm,viss nāk pārāk lēni,esmu pārliecināts,ka pēc gada pie šā atgriezīsies!!!Saeima vispār mums ir,kā garā diena,izmaiņas likumā,vai jauni likumi var nāk gadiem!
zita
z
Es ar nepacietību gaidu citu balsojumu. Proti, kad Ēlerte un pārējie puskoka lēcēji noraidīs VL rosinājumu pāriet uz izglītību valsts valodā. Tad nu, domāju, ikvienam beidzot būs skaidrs, cik kurš ir vērts.
kak
k
bet protams,kā tad fašistiskā jeģinstva varēs tur dabūt sev paklausīgu šuneli....
nv
n
jā, varētu to uz referendumu. Bet es būtu pret jebkurā gadījumā - kamēr valstī dzīvo lērums ar lētticīgiem bauriem, kas vēl pēc frizūras, stājas, skaistām runām un uzķeras uz labi apmaksātām reklāmām.
(*****)
(
Bez vadoņa nu nekādi nevar ...
X
X
To: Diena Teksts: Satversmē nevis Sastversmē!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas