Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

NVO kļūst arvien vairāk, taču diskusiju kvalitāte joprojām klibo

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
annemarija
a
tiešām - kāda latviešu valoda!! medijā! kur tad tie nvo paliek?? psstttt....
reptilis
r
Tad tā arī rakstītu - man riebjās ,vai viņas sludinātās domas ir pilnīgi nepareizas. Man arī nepatīk viņas domas,bet es nerakstu,ka viņas domas tāpēc ir tādas,ka viņas deguna vai ausu forma ir nepareiza.....
kosa
k
Šīs kundzītes darbībai sekoju kopš viņa pameta savu mītnes zemi. Mans secinājums: labāk būtu palikusi tur. Un šī piezīme ir tāda, jo citu šī kundze nav pelnījusi.
reptilis
r
Dēļ tādiem cilvēciņiem, kā jūs,arī Latvija ir tādā stāvoklī.....,ja kādu cilvēku kritizē,tad par lietu,nevis -man viņa frizūra nepatīk vai patīk.....pārāk resns vai tievs. Sabiedriskos darbiniekus jākritizē par viņu idejām vai ideju trūkumu!
kosa
k
Ja sevi nemāk sakopt, tad nav jājaucas valsts lietās.
Haris
H
Cik tā Tērauda nesimpātiska... Vispār pirmajā acu uzmetienā noturēju par Lindu Freimani.
lasitaja
l
Ai, latvieshu valodinja! NVO kljuust vairaak.....
hmmm
h
Uzskatu, ka tiesības tikt uzklausītam ir JĀNOPELNA ar savu KOMPETENCI. Demokrātiskā valstī ir ļoti daudz iespēju kā paust savu viedokli - piketēt, rakstīt vēstules vals institūcijām, sūtīt paziņojumus presei un galu galā, komentēt rakstus interneta portālos. Taču tas nenozīmē, ka visa šī informācijas plūsma ir vērtīga. Ja kādas organizācijas līderis SISTEMĀTISKI runā par kād tēmu, ARGUMENTĒ, tad agri viņu sāk aicināt piedalities apspriedēs. Nevajag savu slinkumu un nekompetenci uzdot par tikumu. Un valstij pinīgi noteikti NAV jāklausās ko tai vēlas pateikt 14 000 organizāciju - jāatlasa saturīgākais.
TT
T
Jā, šī valsts jau nu gan daudz ir izdarījusi, lai atbalstītu kvalitatīvu NVO darbu. Smiekli nāk. Valstis, kurām rūp pilsoniskā sabiedrība un iedzīvotāju līdzdalība kkā citādāk tam jautājumiem pieiet. Attiecīgi arī rezultāti...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas