Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Olšteina sešnieks nodibina biedrību Brīvie demokrāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aradhana
a
Galvenais, kas radījis tautsaimniecības problēmas, ir ultraliberālisms un pārlieku liels spekulatīvās ekonomikas īpatsvars pretstatā ražojošai. Ar tādiem uzstādījumiem, kādi ir olšteiniešiem, problēmas var tikai atlikt, nevis atrisināt. Lai kaut kas mainītos, ir jāpaskatās uz lietām nevis caur prizmu "labējs-kreiss", bet caur prizmu "ražojošs-spekulatīvs". Tātad jāatrod saprātīgs līdzsvars starp konservatīvu un sociāli atbildīgu politiku (pašreizējā situācijā vairāk tomēr domājot par darba devēju interesēm), pēc iespējas mazinot liberālisma ietekmi.
aa
a
Nezinu gan, kurš gan gribēs balsot par šitiem $...brāļiem...
oo
o
Ko dara ar pārbēdzējiem......
Es
E
Ko ņemās,nabaga apmuļķotie kredītņēmēji? Tieši tā -neviens nespieda. Kam prātiņa nav,pats vainīgs un strebj,ka pats savārījis.Nevajag lēkt augstāk par savu d--su. Ja kredītu ņem biznesam,viss OK-nodibina SIA, sanāk -labi,nesanāk -nobankrotē un miers. Bet ,ja ņem kredītu,lai aizbrauktu uz Ēģipti-tādu cilvi par gudru nenosauksi. Bet par šitiem pajoliņiem vispār nav vērts runāt-šitie taču ir vēl stulbaki par dzintarparādniekiem.
wer
w
Stulbeņi.......karjeristi......liekuļi.............
lauķis
l
Jātnieks jau apsedlojis balto zirgu, tūlīt jās pāri Latvijai un mums visiem atnesīs laimi un pārticību! Vajadzētu gan tiem saulvežiem vispirms kaut ko izdarīt, nevis berzēt rokas un solīt, ka tūlīt, tūlīt visu izdarīs! Atcerēsimies, ka mums ne viens vien jau ir tik sparīgi sācis, bet tālāk par solījumiemtā arī nav ticis! Smieklīgi, ka uz kārtējā izmestā āķa jau padumjas zivtiņas spirinās.
Neticu viņam!
N
Ooo, šis puisis tāpat kā Šlesers - zina, kas tai brīdī ir aktuāli. To tad arī skandina. Bet īstenībā ir salts aprēķinātājs un nodevējs.. Netīru auru jau saveidojis.
zombētie
z
Rodās iespaids, ka cilvēki ir dziļi slimi, it sevišķi tie, kuri kau reizi pārkāpuši saeimas nama slieksni. Viens latvietis viena partija , būtu ideāls variants Dibināšsu savu partiju brīvie demokrāti nr.-2 gaišā saule. Partiju daudz, psihiatru maz, tur laikam tā dižķibele.
Denacionalizētais
D
Vajadzētu atcerēties arī, ka denacionalizētajiem īrniekiem mitekli vienkārši prettiesiski atņēma, - atšķirībā no pārējiem, kam bija iespēja savu mitekli privatizēt, denacionalizētie īrnieki tika nodoti namsaimnieku verdzībā, gadiem par savu verdzību maksājot daudz lielāku īri nekā tie, kam palaimējās nenokļūt denacionalizēto īrnieku statusā. Daudzi tika izsviesti uz ielas. Daži izdarīja pašnāvību. Daudzi vienkārši klusi velk dzīvību kā denacionalizēti vergi, jo, ja cilvēks pusmūžā, tad paņemt kredītu uz daudzdesmit gadiem vairs nebija reāli. Kad tiks likvidēta šī netaisnība un represētajiem denacionalizētajiem īrniekiem tiks atmaksāts valsts nolaupītais? Valsts atņēma mitekli, valstij arī jākompensē, pie tam visiem, kam atņēma!
Deguns
D
Labākā biedrība (jaunpartija) Latvijā. Panāks ka varēs ņemt kredītus cik lien un gandrīz nemaz neatdot. Tas ir tas, par ko visu tautību un slāņu šīs valsts iedzīvotāji sapņo. Es noteikti balsošu par šiem taisnīgajiem demokrātiem un visiem citiem iesaku. No rīta TV klausījos Olšteina kungu kā Pestītāju.
Ha,ha,ha...
H
Nauda birs no gaisa un visi varēs grābt, cik grib!
  • 1
  • 0
PAGA
P
Olsteins atbalstot PRAIDUS un citus netradicionālos... BET I. Neviens sabiedrībā nav pret to, kā katrs mīlējas, ja nepārkāpj likumu un nedara to atklāti. II. Vairums Latvijas sabiedrībā ir pret geju reklamēšanos un to gājieniem, kā arī pret gejisma propagandu mācību grāmatās. a) Geji (tie, kuri sevi tā lepni sauc un ar to lielās) nav gluži tas pats, kas homoseksuālisti. b) Homoseksuālisms ir iedzimta (mazticams) vai iegūta (parasti) deviācija, kas var izsaukt tikai žēlumu pret cilvēku, kuru tā skārusi. c) Gejisms ir agresīva šīs deviācijas propaganda un ideoloģija ar mērķi šo novirzi padarīt par normu. III. Vairums nav pret homoseksuālistiem kā pret cilvēkiem, bet gan pret viņu dzīves stilu, kas ir neauglīgs un bīstamas sabiedrībai, ja tas izplatās un pārņem jaunatni. VI. Ja atļaus gejiem adoptēt bērnus, tad būs apslēptā pedofilija, jo tad būs grūtāk noteikt garīgo vai fizisko seksuālo izmantošanu. Tāpēc geju laulības nav legalizējamas un tāpat bērnu adopcija, ņemot vērā, ka mūsu sabiedrībā geju vidū visvairāk ir biseksuālu – tātad izvirtuļu, kuriem vienalga ar ko gulēt. VII. Biseksuālisms pierāda, ka cilvēki var veidot arī normālas seksuālas attiecības, taču izvēlas pamēģināt nenormālas, proti – pederastiju un pedofiliju. Tieši biseksuāļi ir viskvēlākie gejisma reklamētāji. Biseksuālisms ir skaidrs pieradījums tam, ka gejisms savā dziļākajā būtībā tomēr ir izvirtība
runā labi
r
bet pabiras strauji vairojas, izsit invaliditātes, pabalstus, barojas no kontrabandas, zog........ko daram!!!!!!!!!!! Jāsāk jau šodien.
Kažis
K
... labāb brīvie psihopāti. Tas vairāk atbilstu šim durakam.
vb
v
klauni !!!
IR
I
Malaci!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas