Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Pa Jāņiem SM uzņēmumos TB/LNNK iekārto vēl divus savējos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Krists
K
zagļu ķērāj - esi nu gan tu informēts, lai gan pēc būtības es varu tev piekrist. Domāju, ka ir daudz profesionālāki cilvēki arī Tēvzemiešiem, bet "kas vienam der, otram nē". Man patika tavs salīdzinājums par Jakrinu - Tēvzemiešu superatradums. Pagaidīsim brītiņu, domāju, ka arī atradumu nebūs kur likt.
kl
k
nu gan 08:45 nenormālā sensācija, divus nomālus, profesionālus cilvēkus pielikuši pie darba... --------------------------------------------------- --------------------------------------------------- Normāli profesionāli cilvēki apkārt nemētājas: viņiem sen ir darbs labu labais. Bet ja nav, tad sakne jāmeklē citur. Un par TB utt. ilūziju sen nav nekādu. Pietiks jau ar vienu Batjku mūžu mūžos - to jau nevar nomazgāt...
zagļu kērājs
z
TB ir tādi idioti, lai nepiemērotus cilvēkus liktu amatos. Par Auškapu - TB superatraduma Jakrina juniora tenisa partneris, turīgu vecāku atvase, kas par RD izpiddirektora vietnieku kļuva tikai un vienīgi TB spices labvēlības dēļ. Turpināsim ar pārējiem TB "profesionāļiem" - vēstures skolotājs Saratovs kā Latvijas pasta padomes priekšsēdētājs, Turības bakalaurs Jakrins kā Rīgas Siltuma padomes priekšsēdētājs, PR speciāliste Inga Spriņķe kā Lattelecom padomes locekle utt.
Esīte
E
45 kopā par abiem :)))))))))))))))
autore
a
Atvainojiet, kuram ir 45 gadi no abiem? Kočāns, kuru jūs pieminat, ir dzimis 1972.gadā un viņa 25 gadu darba pieredze dzelzceļa būvniecībā ir sākusies 1993.gadā elektromontāžnieka statusā. Turklāt kāds sakars dzezceļa būvniecībai ar nekustamo īpašumu apsaimniekošanu, ko viņš pošas uzraudzīt?
Abia
A
nav runa par profesionalitāti, bet par to, ka tiek radītas siltas vietiņas izkritušiem domniekiem, politiķiem, draugiem, paziņām, ka netiek rīkoti konkursi.
vilis
v
Brīniškīgi komentāri.Tikai neredzu atainojumu vēlēšanu rezultātos.Laikam īsa atmiņa.
stdx
s
Tēbīši ar savu astoņkāji spļauj pušu Šleseru. Drīz to būs jāsauc par simtkāji.
dd
d
JAU SEJA VINAM KA LIEKEDIM.............................
Bet
B
Neatradu nevienu apliecinājumu tam, ka šie cilvēki būtu neatbilstoši kandidāti. Abi strādājuši vadošos amatos, kāpēc lai viņi to nevarētu darīt turpmāk?
Abia
A
...............kad būs gana..................., kad būs kauns, .....................kad pārstās melot, ................... laikam jau neizbēgami tuvojamies revolūcijai .
visiem no TB/LNNK
v
Jūs esat vispretīgākā politiķu šlaka, jo slēpjoties aiz skaistiem patriotisma vārdiem apmuļķojat vēl dzīvus palikušos leģionārus un vecus cilvēkus. Jūs sodīs augstākā vara par jūsu meliem un naudas kāri. Zīle ar Lakuču taisīja politbiznesu, bet tagad Robertiņš tik gvelž skaistas vārsmas, bet realitātē pa šiem gadiem valsts iedzīvotājiem nav devis neko!!! Tikai savā kabatā! Bezmugurkaulnieks Gerhards ir unikāls gadījums, kā partija, kurā nav neviena normāla uzņēmēja un godīga politiķa var nominēt tādus tukšpaurus uz ministrijām, kuras nosaka toni valsts ekonomikā!!!
upe
u
TB/LNNK - ir pretīgākie no partiju zagļiem, jo nekautrējas apzagt tautu stāstot, ka to mīl un tikai par to cīnās, latvieša patriotisma ideju viņi ir miljons reižu vairāk apčurājuši un apkakājuši kā kopā ņemot visus Rīgā atklāti cūrājošos britus
zaglim
z
Jaunus gurķus, cilvēakam 45 gadi, 25 gadi darba piederdze dzelzceļa būvniecībā.. tā nav pieredze?? 45 ir jauns gurķis?? beidziet murgot, TB nav nekādi idioti, lai nepiemērotus cilvēkus liktu amatos.
upe
u
interesanti, kāpēc vid mājas lapā nevar atvērt amatpersonu deklarāciju lapu ? Ir bieži dzirdēts, ka valsts amatpersonām ir jābūt konkurētspējīgam atalgojumam ar privāto sektoru. Sakiet - kurā privātā sektorā , kurš darbinieks var saņemt algā tādus tūkstošus - praktiski neuzņemoties nekādu atbildību, ļoti daudzos gadījumos ( kur tādai amatpersonai ir 4- 9 darbi, kurus fiziski nav iespējams veikt) - arī reāli neko nedarīt un vēl visādi prēmēt un vēl visādi kompensēt. Kaut vai svaigākais Eglīša un ne tik senais Demakovas piemērs. Kāpēc mēs ļaujam partijām legāli mūs- nodokļu maksātāju apzagt. Kāpēc mēs paši sev audzējam lepnus un iedomīgus kaklakungus, kuri nekaunās melot un zagt. Vakar pateica, ka pensionārus neaiztiks, šodien - atņem tiem 10 % no pensijas. Kas notiek ar mūsu - šodien vēl strādajošo pensiju fondiem tajā pašā Swedbankā, Parex bankā utt ? Kāpēc visi fondi bankam nes peļņu , bet pensiju fondi ir mīnusos ? Kāpēc neviens par to neuztraucas ? Vai mēs - latvieši tiešām esam palikuši galīgie mazohisti un nespējnieki ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas