Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

PA vadībā apstiprina Zalpēteri, uz valdi virzīs ZZS kandidātu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Noriko
N
In the complicated world we live in, it's good to find simple sulotoins.
Žēl
Ž
Viņa ir vienkārši slims cilvēks.
?
?
Kā Zalpēterei ar angļu valodu, vai izgaja testu, vai savāca punktus , lai kontaktētos ar sadarbības partneriem angliski. Viņas zinašanas ir nekādas. Skandāliste un histēriķe kontaktos ar darbiniekiem.
Ha
H
Jā, varu derēt , ka tūlīt darbā būs pieņemti blatņiki - Dainis Bīlmanis, Dainis Papāns , Sandris Rāgs - padevīgie vīriešu dzimtes vergi.
Ha
H
Kaut kas nenormāls noticis, kā dāmīti ar tik spiedzīgu, histērisku dabu, kura bļauj vienkārši tāpat sava prieka pēc uz saviem kolēģiem, var iecelt šajā amatā. Tieslietu ministrijā strādājot I. Zalpētere vienkārši histēriskā balsī kliedza uz kolēģiem no citiem departamentiem. Viņa vienkārši BAUROJA. Normāli cilvēki no viņas izvairījās. Un viņas bijušajam vīram A.Zalpēterim, kurš arī strādāja reiz Privatizācijas aģentūrā, bija nepatīkamas lietas ar sev un draugiem izkārtotajiem privatizacijas objektiem, lietas tika skatītas tiesā pat... Šis būs liels mīnuss Vienotībai !!! Es nevaru iedomāties, kā cilvēki var ciest Ivetas Zalpēteres baurošanu un histērisko spiegšanu darba laikā, darba vidē ! Bet visam ir savs mērs.
Strapc
S
Tā jau viņa ir dāma ar aknu, tik viena bēda, nepatiks viņai šī brīža PA darbinieki, Būs klāt savējā brigāde - Rāgs, Bīlmanis, Papāns u.c.
Ro
R
Kas vainas Strapcānam?
artis
a
Par šito tantuku citos portālos raksta briesmu lietas ... ir jau arī laikam Vienotības ieliktene...
Pēc nedēļas būs vēl...
P
JL ieliktenis... MK 2010. gada ___. augustā Rīkojums Nr. Rīgā (prot. Nr. .§ ) Par E. Baklāni-Ansbergu Saskaņā ar Valsts civildienesta likuma 11. panta trešo daļu apstiprināt Elitas Baklānes-Ansbergas kandidatūru iecelšanai Valsts zemes dienesta ģenerāldirektora amatā.
walk dance
w
Lasi uzmanīgāk - "Zalpēteri šim amatam virzīja ekonomikas ministrs Artis Kampars (JL)."
folk dance
f
Tikai, kāpēc diena nekur nepiemin, ka Zalpētere ir saistīta ar JL, kā tas ir delfos? Vai tad tiešām tā sērga mīlēt vienotību ir tik dziļi ieēdusies?
Lelle
L
Pārtejas tikai stūtē savus ielikteņus, tad nav jābrīnās, ka valsts ir bankrotējusi. Un kā tad Vienotība valdē tagad liks lembja kadru? Un vakar Vienotības fani tā brēca, ka lembēns valsti apzog, bet šodien dumrovskēns ar kemperu šiem jaunas siles sola. Vienotība tak ir viena šmucīga mātīte.
nnn2
n
nu ja pirms vēlēšanām savējie tak jāsaliek siltos krēslos.... savā laikā to pārmeta "trekno gadu" vadītājiem,bet paši ne ar ko nav labāki,pat sliktāki ,jo iemācījušies kārtīgi melot ar vēl
alfredonkulis
a
Maigi izsakoties - dīvaina izvēle!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas