Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

papildināta - Algas sporta organizācijās pat trīsreiz lielākas nekā vidēji valstī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mm
m
LOK - LOV - IZM. No kadas partijas ir IZM ministrs? Kas vada ZZemnieku partiju? Tad ari no turienes saciet stradat Sudrabas k-dze nakosreiz.
a ko ta nu?
a
Jau 15 gadus, arī šogad, vieni un tie paši zaglīgie pašapmierinātie un nobarotie ģīmji soļo olimpiādes atklāšanas parādē. Un neviens viņiem neko nevar izdarīt, jo viņu rebes iet roku rokā ar ar atsevišķiem politiskajiem grupējumiem. Pretīgi.
Buba
B
Bet kaut kur to naudu,(kas paliek pēc sporta skolu slēgšanas, treneru padzīšanas) jāliek. Un Vrubļevskim sātīgi jāēd, jo nākošā olimpiādē varbūt nāksies startēt pašam.
es
e
Cūkas latvieši apzog savu tautu. Tātad paši sevi. Tā mums gaismu nekad neieraudzīt.
sportistiem
s
Šīs mafijas vadoņiem no LOK un LOV atalgojums visus šos gadus bijis vispār veselam saprātam neaptverams. Viņi nepamatoti atrunājas ar ziedojumiem. Šie ziedojumi taču nāk no sabiedrisko pakalpojumu sniedzējiem- LMT, LG u.c (tātad no tarifiem, par kuriem mēs visi esam spiesti maksāt) un valsts lieliem uzņēmumiem - LDZ, LVM u.c.Bez tam gandrīz visi šie funkcionāri ir salīduši lielo sporta kompleksu valdēs. Vrubļevskim 2008.g. alga vien bija 4500 ls, Fogelim- dažu mēnesi pat - 13600, Tikmeram - tā gada septembrī 17204 ls. Sporta, uz kuru tauta kā uzburta, aizsegā tiek slēgti apšaubāmi līgumi.Interesanti, cik no mūsu naudiņas iztērēts pašreiz ejošām TV reklāmām par olimpiādi.Pilnīga visatļautībaa, taču sportistiem kā ubagiem jāiet lūgties naudiņa. Kamēr šie dzimtcilvēki (sportisti) nesacelsies, šajā mafijas struktūrā nekas nemainīsies.
s
s
Es ieteiktu Sudrabas kundzei palūkoties ne viņas vadīšanas laikā veikto revīziju atzinumus, jo pēc tiem var saprast, ka ar sportu viss ir kārtībā. Kaut gan sistēma nav mainījusies jau kopš LOK dibināšanas.
moments
m
Ir momentali jalikvide visas sis agenturas federacijas,apvienibas utt.Ja Koke neredzeja lidz sim kas tur notiek,tad vina ir jaatlaiz no darba. Un kur tad visus gadus bija VK? Ir jaatstaj viena organizacija un viss,Latvijai pilnigi pietiks. Tie tacu ir milzu lidzekli,kuri ieekonometos.
a13
a
Varbūt 4ATA lai atsūta vrublevska, fogela, federāciju vadītāju pilnās algas...
Hi!
H
Tas pats notiek zemākos līmeņos! Funkcionāri barojas, bet sportas skolas iznīkst!
Metsasisu
M
Visās normālās valstīs olimpisko komiteju prezidenti, Sporta savienību priekšsēži ir goda amati un par to algu nesaņem. Algu saņem lietveži, sekretāri. Visās normālās valstīs tādi izrāžu sporti kā ledushokejs, motoru sports, zēģelēšana, kērlings, beisbols, kas nav tautas sporta veidi, nesaņem itin nekādas valsts subsidijas, itin nekādas nodokļu atlaides. Taisni otrādi - no ienākumiem par saviem sarīkojumiem maksā nodokļus. Latvija vis notiek vietā zemāk par jostas vietu. Tikai ne galva. Latvijas olimpsikie funkcionāri, lai vare'tu vizināties uz Vankuveru, aizsūtiaj milzīgu komandu. Vairumam no viņiem nebija nekādu izrdedžu iekļūt finālā. Tas notiek valsti, kur skolām nav stadionu, sporta zāļu un tās pašas slēdz ciet. Kur skolotāji saņem bada maizi.
junoša
j
Beidzot pienākusi kārta arī tiem liekēžiem! Cepuri nost Sudrabas kantorim!
cony
c
Valsts kontrolei vajadzētu tikai kontrolēt,lai nauda visos gadījumos nonāktu pie darba darītājiem,kas tieši strādā trenē jauniešus,pie skolotājiem,kas māca un dara gudrus aktīvus mūsu jauniešus,kas ārstē,glābji slimniekus utt.Nauda nedrīkst griesties ap krēslu deldētājiem,tukšpauriem,netaisnības runātājiem , novecojošu sistēmu uzturētājiem.,jauno asnu mīdītājiem.Redz,tas VK darbs ir tikpat vienkāršs,kā pati dzīve un darbs.Principā vajadzīga tikai lāpsta ,kājas ,rokas un galva.
!
!
Ihaha labi pateica - labi apmaksātās sugas patvaļa. Sports mūsdienās ir lielas ambīcijas, liela nauda un lieli skandāli. Parociet - un būs.
karlitos
k
so naudu vaidzeja investet musu sportistos nevis so federaciju darbinieku stulbajaam vajadziibaam... varbut tad mums olimpiadee butu daudz zelta medalas..
ihaha
i
A taa jau ir vispaareeja tendence atjaunotaa Latvijaa, ka sportists, skolotaajs, medmaasa, zinaatnieks, straadnieks, kultuuras darbinieks, t.i. - darba tieshie izpilditaaji sanhem grashus, kameer direktori, augstaakie iereednhi, padomju loceklhi sanhem tik lielu naudu, ko vairs iisti pat saskaitiit nespeej. Pie tam kaadreiz tieshie darbu izpildiitaaji tika lamaati par slinkhiem, - liidz tie slinkhi, atpakalh neskatiidamies, devaas straadaat uz Eiropu. Un veel - Latvijaa nav mehaanisma, kaa ciiniities pret shiis paaraak labi apmaksaataas sugas patvalhu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas