Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +27 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

papildināta - Amatpersonas: saistībā ar avāriju rīkojāmies pārdomāti un atbildīgi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
V
V
Mūrniece melos, pat ja viņai tikai pajautās cik pulkstenis.
Imants
I
Ko tad no Šlesera var prasīt! Viņš jau izsakās savas kompetences līmenī. Neaizmirsīsim, ka viņam nav pat augstākās izglītības!
chingacguks
c
Atbildīgās amatpersonas uzskata, ka saistībā ar ķīmisko noplūdi Rīgas ostā rīkojušās atbilstoši situācijai. NEPAREIZI - SITUĀCIJAS ATTĪSTĪBA ŠOREIZ VIŅUS IZGLĀBA NO SODA!
VUGD speciālists
V
Sirēna bija jāiedarbina uzreiz, kad bija savākt visa informācija un ar to varēja un vajadzēja iepazīstināt sabiedrību. Kā iepazīstināt sabiedrību? Ar radio, TV un interneta palīdzību. Kā la sabiedrība uzzina, ka jāklausās radio, TV vai jāskatās internetā? Jāiedarbina sirēna. Kāpēc sirēna netika iedarbināta? Tāpēc, ka amatpersonas nobijās, bet tagad melo bailēs no atbildības.
Человек
Ч
Шлесерс должен устроить хорошее проживание для латышей в Гауе и в Даугаве.
kaka
k
idinji tas bija viens no latvieshu genociida plaana punktiem, kursh neizdevaas... kaadas sireenas, kaada trausme - panoraamaa redzeejaat, ka sizhetaa maskas bija tikai mentiem? :D
Tikai jautu
T
Jo šeit ir Latvija, šeit ir Gaujmala, šeit ir mūsu tēvu dzimtenē...
Ventspils Muļļa
V
unlabi ka taa , buutu sacelta trauksme kaads haoss buutu uz ceļiem , domaajams bez letaaliem iznaakumiem ar nebuutu iztikuši , ja kaads atceras kaads haoss valdiija ap ventspili kad tur veetras laikaa paartruuka elektro apgaade pakliida baumas ka tamdeeļ ostas indes kraatuves vareetu uziet gaisaa , te miiliit no Riigas ka rautu vagu kaads miljons vo i skats buutu , taapeec jau kluseeja , nu buutu noindeejuši paaris tuukstošus , zato bez panikas , tas pie krieviem taa pieņemts , šoreiz ziepes gaaja secen , bet kaa buus naakošreiz???
pildspalva
p
aha! nu jau Pencis būs pie visa vainīgs... atraduši kraiņevo. bet šļesers turpinās naudu par kravām bāzt savā kabatā, sakot, kam nepatīk, lai vācas prom no Kundzenes! vai drīz neliks braukt prom no latvijas, ja neatbalstīs ķīmisko vielu glabāšanu latvijā! vai vēl skaidrāks teksts vajadzīgs?
Raimonds
R
Viens pamatīgs akmens žurnālistu virzienā!!!! No paša rīta dažādos medijos kladzināja par mistisku avāriju ar CISTERNU brīvostā VOLEROS ,kas varētu apdraudēt arī Daugavas otrā pusē esošo Kundziņsalu.Tas turpinājās līdz preses konferencei ap vieniem,kad Šlesers sāka kaut ko muldēt par konteineru terminālu Kundziņsalā. Tad arī Pencis pārmetās uz turieni un jau runāja par avariju ar konteineru nevis cisternu ,kā sākumā.Tādēļ man rodas jautājums vai šis pažarnieks kaut ko sajēdz no Rīgas geogrāfijas un kurā vietā viņš ''kordinēja'' glābšanas darbus?Arī žurnālistiem šāds ''sīkums'' palika nepamanīts,vai arī mazsvarīgs ????
aa
a
Shaadaa situaacijaa jau vienmeer var diskuteet kaa labaak riikoties.
prokurors
p
Pencim no amata jāaiziet prom, jo nespēja savlaicīgi brīdināt sabiedrību. Punkts.2. Prokuroram jāierosina krimināllieta par bezdarbību, neinformējot savlaicīgi tautu.
PILNAI LAIMEI
P
Birokrātiju negribas, bet tikai tagad "VUGD .. iekļaus to [termināli] paaugstinātas bīstamības objektu sarakstā"?!? Hiperindīgu un sprādzienbīstamu vielu (jeb neviens nezināja, kas konteinerā atrodas?) drīkstēja novietot nepaaugstinātas bīstamības objektā, t.i., piemēram, arī bērnudārzā vai guļamrajonā... Vai tādā gadījumā vispār ir kāds tajā ostā, kura amats paredz sekot tam, KĀDAS vielas, KUR un KĀ tiek novietotas?
Maška
M
Nu bet ja kaut kādā cisternā cirkulē ūdens, un tai lej virsū ūdeni, tad kā var teikt, ka situācija ir NORMALIZĒTA? Normalizēta situācija būtu tad, ja viss saturs būtu jaunā cisternā, bet vecās toksiskums būtu likvidēts.
XXL
X
Kur ir robeža, cik tālu arodbiedrība var apspriest vadības rīkojumus? Tā jau var nonākt līdz situācijai, ka pirms saņemtas pavēles izpildīšanas policisti rīko sabiedrības diskusiju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas