Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 28. maijs
Vilhelms, Vilis

papildināta - Atklāti būtiski pārkāpumi NBS mīnu kuģu iepirkumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mm
m
Cerams, ka ne tikai atradis vainigo un sodis, bet ari piespriedis vinam atmaksat nodaritos zaudejumus. Tie lieti noderetu berniem, invalidiem un pensionariem.
ABC
A
Tātad tulkošanas afēras organizators bija Slakteris. Nezu kāpēc šis fakts neizraisa itin nekādu izbrīnu.
Dārznieks
D
Tas viss jau kādreiz dzirdēts stāsts... Kad sākas karš, izrādās, ka šautenes ir , bet patronas cita izmēra. Mīnas ir , bet nav detonatoru, konservi sarūsējuši un sausā pārtika žurku sagrauzta. Tagad vēl nāk klāt, ka kuģi ir, bet pāri par gadu neviens nezina ,kā ar tiem darboties ,izņemot, "aizlaist uz Gotlandi pēc alus". P.s. Iespējams, ka tās dārgās turbīnas tā arī nobēdzināja, jo nezināja kā darbināt.
Winterzauber
W
Citāts: ".....No mīnu kuģu iegādes līguma noslēgšanas brīža 2005.gada 24.augustā līdz pirmajam rīkojuma dokumentam par tehniskās dokumentācijas iegādi angļu valodā bija pagājis viens gads un divi mēneši. ......." - - sākot ar 2006.gada Jūniju, sākās Ata Slaktera (TP) kā Aizsardzības ministra laiks AM ..... :)
mammaDaba
m
pateica Lieģis, ka viss jākoncentrē uz sauszemes spēkiem, un sākās - Gaisa spēki VIP personas par daudz veduši, Jūras spēki kuģus bez instrukcijas valsts valodā nopirkuši. Skumji paliek, kā mēs šito karu zaudējam, valsts armija taču ir dziļi simbolisks veidojums. Paši savu armiju piesmej, par kādreizējiem partiju un ministru izgājieniem pametot tagad reālus virsniekus zem tanka :( Vienkārši skumji līdz riebumam.
Senais>pilsonim
S
Latvijai diez vai, bet tiem, kam patīk meža darbos salasīt skaidas, gan.
targash
t
Pilsoni, kur Jūsu patriotisms? Ko mēs darītu bez kuģiem, ja krievi salaistu mīnas? :))
pilsonis
p
Pirmais jautājums te ir vispār- Vai Latvijai tādi kuģi vispār bija un ir vajadzīgi? Es domāju, ka atbilde ir nē- tādus nevajadzēja, nevajag un arī nevajadzēs. Tie bija vajadzīgi varbūt tikai tāpēc, ka kāds kārtejaios armijnieks gribēja padižoties, ka tādas dārgas spēļmantiņas ir viņa padotībā. Citu iemselu tādiem pirkumiem neredzu. No tā, ka viena NATO valsts ieskapē citai NATO valstij sev nevajadzīgus krāmus, kopējās NATO bloka kaujas spējas no tā nepalielinās. Ja pirka, tad bija jāpērk labi jauni kuģi un vēl labāk un valstiski gudrāk bija to korpusus būvēt te pat Latvijā. Tas vismaz attīstītu vietējo ražošanu
targash
t
Redz kā PS ministrs nesaudzē Repši. Bet KNAB tāpat to lietu noraks.
Antons
A
Vis jāsāk no sākuma, arī ministriju ierēdņus ir jāatlaiž un viņu vietā jaunus un godīgus. xx Tieši tā - arī Dienas lasītāji jāatlaiž un viņu vietā jāieceļ jauni un godīgi. Ja jau viss, tad viss jāsāk no sākuma!
Bomzis Vamzis
B
Par KNAB. Tā ir viena apbrīnojama iestāde. Tā dara tikai un vienīgi tad, kad ir fakts par kukuļņemšanu vai kukuļdošanu, ko apliecina reāli pierādījumi. Šādu reālu pierādījumu prakstiski nekad nav. Šajā konkrētā gadījumā nav ierosināts pat kriminālprocess, kur nu vēl krimināllieta. Mani personīgi nepamet izjūta, ka šī iestāde kaut sēdina tikai tad, kad kāds traucē bagātiem cilvēkiem. Protams negribu aizskart šīs iestādes censoņus, bet ir fakti, kas apliecina iepriekš minēto. Nevajag lolot izjūtas par šīs iestādes visvarenību - patiesībā tā ir gandrīz bezspēcīga. Varu apliecināt (no savas personīgās pieredzes), ka, ja ir kādā iepirkumā ir acīmredzama cenas paaugstināšana, tad šajā iestādē nenotiks nekas, jo, kā vienmēr (99,9%) reāli pierādījumi par kukuļošanu netiks iegūti. Un rezultāts tādejādi būs čiks. Tas par ir ar IUB. Čiks un viss. Patiesībā, ja ir acīmredzami cenas paaugstināšanas gadījumi, neatkarīgi no tā vai ir vai nav vienojies uzņēmējs ar Pircēju (valsts amatpersonu), ir nekavējoši jātatlaiž šāda Valsts amatpersona no ieņemamā amata ar liegumu jebkad turpmāk ieņemt amatu valsts pārvaldē vai valsts aģentūrā, uzņēmumā. Varētu rasties jautājums - Kāpēc ir jāatlaiž Valsts amatpersona, ja tā nav ņēmusi kukuli un nav vienojusies ar uzņēmēju. Atbilde: jo šī Valsts amatpersona ir NEKOMPETENTA. Bet šķiet, kas šīs vārds politiķiem un to ielikteņiem vienkārši Latvijas Valstī ir nesaprotams un nekādi nav atrodams Svešvārdu vārdnīcā.
Dārznieks
D
Ir grābekļi Latvijā uz kuriem patīkami " uzkāpt", un tie ir kuģi . Tā vien liekas, ka šīs nodarbes Instruktori to vien dara kā staigā no vienas valsts iestādes uz otru. Sākot no agrajiem '90 - ta-jiem līdz šodienai. Tagad jau top projekts kuģošanai uz Melno jūru pa Daugavu. Varbūt uzreiz iepirkt "pa lēto" kuģus jau tagad. Vēlāk tie būs cenā.
neatklāj
n
Sūndu ciema NATO apcirknī visas žurkas ierindā.
neatklāj
n
- ja par tādiem atklajumiem šautu nost, tad mumsimējā NATO spārnā nebūtu kam komandēt .
Policija
P
Vakar starp 19 un 21:30 pie Mebelu Nama Purvciemva noparkota Valsts Policijas ekipaza jaunais Volvo ar reg nr: ____ar trim Valsts Polijas darbiniekiem FOTOGRAFEJA UN FILMEJA visus gajejus, velosidedistus un cik soferus cik vien iespejams. vinus pamaniju braucot ar riteni un vel 2 1/2 stundas velak vini tur vel filmeja pilsonus. Man nav sauba ka tas jeffins aizmuguras sedekli VISU nofilmeja. Vai ir sakums no jaunas policijas kartibas??? . Nezinu ka to novertot, tikai uzskatu ka mans pilsoniskais pienakums ir to pazinot talak. ar cienu pilsonis

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas