Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

papildināta - Bičkovičs ģenerālprokurora pienākumus pagaidām uzticēs Kalniņam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vincis- Prezents
V
Vēl jau viņš ir amatā. Ko dos tie atklājumi? Labāk būtu, ja viņš paliktu strādāt un novestu tos "atklājumus" līdz loģiskām beigām.
Prezents
P
Vai Maizītis nesolīja tūlīt pēc negatīvās balsošanas atklāt, kuri izdarījuši uz viņu spiedienu, par kaut kādām manipulācijām. Atklāšot sabiedrībai kādas smagas lietas. Pat tagad, kad vairs nav ko zaudēt, viņš muļļājās un mānās.
ciniķis
c
Nu gan tu atradi cīnītāju ar mafiju:)) Es tev prasu - a kur ir reālie rezultāti cīņai ar mafiju? Varbūt nav bijusi pietiekama vēlme cīnīties? Nekāda mafija nebūs visspēcīga, ja izmeklēšanas iestādes un prokuratūra nebūs sapuvušas saknē. Naivs tu esi kā mazs bērns. Tu paskaties uz iekārtu - mafja ( saeima) izvēlas sev galveno prokuroru un galveno tiesnesi, bet tad, kad vara pamainās nākamie liek savējos "kandidātus", kas ņems pie dziesmas tos, kas pie varas vairs nav un pievērs acis uz to nelikumībām, kuri pie varas konkrētajā laika posmā ir. Vot tie, kuri vairs nav pie varas - tie ir vislielākie čīkstētāji par to, ka Maizīti neielika uz 3 termiņu. Netici? Paskaties pats. Bet izmeklēšanu par to, kas izstrādāja, kas nobalsoja un, kas parakstīja jeb izludināja privatizācijas likumus, veselu tautsaimniecības nozaru iznīcināšanas likumus un MK noteikumus ir jāveic noteikti un es nebrīnītos, ja tādā izmeklēšanā visi tie čīkstētāji un bijušie prezident darbojās ar oligarhiem un mafiju roku rokā, tikai sabiedrībai pūta migliņu acīs, sak mēs te baigie cīnītāji. Nevajag man attaisnojumus, ka "iestāžu budžets ir sliktāks nekā oligarhu budžets" un tamlīdzīgi - jebkurš attaisnojums ir meli, tos lieto tad, kad nav ko teikt. Attaisnojumi ir jāmeklē tad, kad vārdi nesakrīt ar reālajiem faktiem. Konkrētajā gadījumā tā arī ir - visa deklarētā "cīņa ar mafiju" ir pretrunā ar reālajiem faktiem, tamdēļ jādomā otmazkas. Ja gribētu reāli cīnīties, būtu arī reāli rezultāti. Tā, ka, ja gribi patiesību par cilvēkiem, iestādēm organizācijām - skaties uz to reālajiem faktiem un rezultātiem - tur būs redzami īstie nodomi. Ja tu ņem par pilnu attaisnojumus, tad tu esi naivs.
Raitis
R
loģisks iznākums!
Meistars
M
Pilnīgi piekrītu un turpiniet lepoties,ka jūsu oligarhu juridiskie dienesti institūti ir ar tādu budžetu uz mūsu rēķina,ka daudzos gadījumos pārspēj valsts institūcijas.Būtībā ,tā jau ir droša pazīme,ka mums ir darīšana ar īstu mafiju un mafijas fans ir Latvijas pilsonis ar iesauku..ciniķis
kio
k
paskatieties uz šī cilvēka seju.
Buba
B
Mazo Venspils vīreli gan nevar saprast, - te raudāja krokodila asaras par Maizīša sašķēlēšanu - sak' mana cerība un mans balsts ( jo izgāzis apsūdzības visās trīs lietās) pazemots , - te atkal gandarīts un aiz priekiem nobriedis gan cietumam, gan Saeimai.
ciniķis
c
Maizītis esot cīnītājs pret oligarhiem un valsts izzadzējiem? Hi, hi, hi, hi, cik cilvēki ir naivi:))) Pieraduši ticēt masu medijos biežāk izplatītajām un nekaunīgākajam "viedoklim":)) Bet varbūt, ka jāmācās domāt?! Tas ir vienkārši - skatieties uz faktiem nevis uz vārdiem. Kurus valsts izzadzējus Maizītis savā termiņa laikā ir iesēdinājis?! Kurus? Esiet tik labi - nosauciet kaut vienu!!!!! Nav tādu, šušaras un sīkās zivis varbūt kādreiz kaut kur ir iesēdinātas, bet reāli lielās zivis, kas pieņēma valstiskas nozīmes lēmumus? Piemēram, cukura nozares jautājumā? Dienvidu tilta jautājumā? Gaismas pils jautājumā? Vispār kāds politiķis vai viņu sponsori ( reālie labuma guvēji) ir cietuši no izmeklēšanas iestāžu bardzības? Tikai nesmīdiniet. Kuri jums nav valsts izzadzēji? Vaira? Ulmanis? ( tie tie lielākie bļāvēji par Maizīti). Varbūt vajag domāt vēl dziļāk un precīzāk? Kāda ir prezidenta kompetence? Pareizi - parakstīt un izsludināt likumus. Un tagad padomājiet - zem cik likumiem, ar kuriem tika izzagta un izputināta Latvijas tautsaimniecība stāv tās pašas VVF un Ulmaņa paraksti?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To protams, neviens tā īsti nav pētījis, tikai bez likumiem TĀ izzagt valsti nav iespējams. Kapēc iespringst VVF un Ulmanis? Padomājiet paši - par VVF Consulting un Liepājas mēra U.Seska 16 000 Ls darījumu, kur tika pārdotas dažas A 4 lapas ar no interneta pārkopētām idejām par pilsētas attīstību tika uzsākts kriminālprocess? Nē, protams. Nu, tad lūk - VVF ir ieinteresēta, lai tā tas paliktu arī turpmāk. Par Maizīša kandidatūru visvairāk pārdzīvo tie, kas baidās, ka ģenprokurora nomaiņa var nest pārmaiņas arī prokuratūras attieksmē konkrēti pret viņiem. Bet izmeklēt ir oi, oi, oi cik, tas nekas, ka diena par to nekad nav rakstījusi, tas jau nenozīmē, ka tam pašam Ulmanim nebija savi netīrie darījumi. Tā, ka pirms patērējat "patiesību" varbūt padomājiet?
delfs
d
''Rīgas apgabaltiesa trešdien atstāja negrozītu pirmās instances attaisnojošo spriedumu komerciālajā uzpirkšanā vainotajam advokātam Mārtiņam Kvēpam. Trešdien tiesa nolasīja saīsināto spriedumu šinī krimināllietā, pilns sprieduma teksts būs pieejams 22.maijā. Portāls "Delfi" jau rakstīja, ka, uzstājoties tiesu debatēs Rīgas apgabaltiesā, prokurors Aldis Pundurs lūdza otrās instances tiesu atzīt Kvēpu par vainīgu izvirzītajā apsūdzībā un sodīt ar naudas sodu 50 minimālo mēnešalgu apmērā. '' Tā jau ir, ka tiesa Kvēpu attaisnoja, nevis prokuratūra, BET ir jāņem vērā ka: 1. tiesas priekšsēdētāja šajā krimināllietā bija Daiga Kalniņa; 2. Daigai Kalniņai ir vīrs Arvīds Kalniņš; 3. Arvīds Kalniņš ir Ģenerālprokuratūras virsprokurors (ja nemaldos atbild tieši par pirmstiesas izmeklēšanu); 4. Kvēpa apsūdzību uzturošais prokurors A. Pundurs varētu teikt ir "nosacītā opozīcijā" "labajiem spēkiem" prokuratūrā, tādēļ arī lietu tur (Ģenerālprokuratūrā) izbeigt nebija iespējams. PS Visa iepriekš norādītā informācija ir pieejama no publiskiem reģistriem un informācijas avotiem.
Meistars
M
Ja kriminālapsūdzība jeb ķirurģiskā operācijā atvērts dobums un tur ir miruši audi protams jebkurš ķirurgs vai attiecīgi prokurors,pēc savas profesijas mākslas likumiem rīkojās un izolē no vesela organisma .
Lelle
L
Paskatīsimies vai no vilka mūkot uz lāci neuzkritīs...
Dīzels
D
Tad kam vajadzēja stiept garumā. Pie tam šodien piektdiena , ja gadījumā žurnālistiem būtu daudz jautājumu. Tas jau pašā sākumā bija skaidrs kad Maizīti atšūs. Lai Latvijas oligarhi varētu mierīgi gulēt.
Jānis
J
Kalniņš ????
Vincis- Japp
V
Teorētiski jau tā būtu, bet biežas maiņas mūsu korupētajā valstī neko labu nesola!
dzeris
d
Maizītis rīkojās pēc likuma, neļāvās ietekmei no ĀŠ vai ZZS puses, un godīgi vai partiju neapkalpojoši cilvēki šai valstij nav vajadzīgi, vajadzīgie lielākie, toties atkarīgākie no ĀŠ vai ZZS partijas kretīni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas