Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

papildināta: Daimler kukuļošanas lietā apsūdzētais Tenis apcietināts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Buks
B
Pēc bildes- ģeduška božij oduvančik. Pagaidīsim, varbūt sāks runāt.
Lelle
L
Šestjorkas vien vainīgas...kad ņem ciet lielos kretīnus?
janis
j
Vai tas G.Pilsums kas apčakarēja daudzus zemes īpašniekus ,uzbūvēja māju Mežparkā ,un aizgāja viņsaulē ?
RRR
R
Citaats: “Ir deputāta Teņa priekšlikums papildināt 12.nodaļas nosaukumu ar vārdiem “un spirta”. Komisija to ir atbalstījusi. Bet runa šeit, protams, ir par vairumtirdzniecību.” (Latvijas Republikas 6. Saeimas ziemas sesijas 10.sēde, 1998. gada 5. marts, Leonards Tenis no Demokrātiskās partijas Saimnieks frakcijas) - Spirts, spirts, spirts… Teni, Teni… Ai, ai, ai… Skumji… Loti, loti skumji… Vislabaakie Veeleejumi Jutai!
Šakāļa draugs- koijots
Š
Muļķa šakāli! Uz nārām tad visi iepriekšējie deputāti un valsts vīri jāliek. Nav Latvijā tik daydz labiekārtotu kameru. Labi, ja pāris atbrīvojas....
Человек
Ч
nebuutu internets un asv, taa arii maksaatu daimlers leenaam...
anonīmais šakālis
a
Tā nebija pasaules banka, bet gan ASV valsts departaments , kas balstoties uz specdienestu savākto informāciju, paziņoja par valsts nozagšanu Latvijā. Pasaules banka varbūt kaut ko pēc tam novēkšķēja.
Esošajiem pamācība!
E
Vajag vismaz vienu iesēdināt par senas pagātnes grēkiem, lai visi esošie domnieki noraustītos, ka pastāv iespēja arī pēc 12 un vairāk gadiem dabūt pa nagiem! Šajā ziņā jāmācās no ēbrejiem - tie vēl joprojām meklē pārkāpējus 65 gadus pēc kara.
Memory
M
Neverendin' story / Nebeidzamais stāsts - ar pieaugošu neapturami lielākiem 'apgriezieniem' kopš 2000.g. oktobra, kad pēc Pasaules Bankas veiktā pētījuma, tika publiski nosaukta jau zināmā diagnoze:''valsts nozagšana'' - jeb kukuļņemšana/- došana augstākajos vadības/valsts pārvaldes ešolonos-kabinetos. Viss notiek, viss turpinās (šovs 'Kas notiek Latvijā?)....
lauķe
l
Un vīrs ar sprogainajiem matiem un blēdīgajām ačelēm.....Atkal tiks cauri sveikā????????
Igors
I
Nez ko tagad teiks parasti mutīgais Vilnīša kungs ? Vai nedosies saskaņot viedokļus ?
anonīmais šakālis
a
Jau no 1991.gada man ir pārliecība, ka komjauniešiem, komunistiem un kgbešņikiem jāaizliedz ieņemt jebkādus amatus valsts un pašvaldību iestādēs. kur kāda korupcija, tur iejaukts komjaunietis. Viņi visi ir korumpēti, PSRS tieši tāpēc sabruka, ka visi viņi bija korumpēti!
anonīmais šakālis
a
transporta lietu komitejas vadītājs Guntis Pilsums (Jaunais centrs) un padomes locekļi Jānis Dinēvičs (LSDSP), Sergejs Dolgopolovs (JC) un Oļegs Ščipcovs (JC). trīs Rīgas mēri - no 1997. līdz 2000.gadam šo amatu ieņēma Andris Bērziņš (tolaik LC), viņu nomainīja Andris Ārgalis (tolaik TB/LNNK), bet no 2001.gada Rīgas domi vadīja G.Bojārs. Vicemēra krēslu šajā laikā ieņēmuši A.Ārgalis, Juris Rītiņš (DPS), Juris Visockis (LC), Inese Vaidere (TB/LNNK), Sergejs Dolgopolovs (tolaik TSP) un Aivars Kreituss (tolaik DP). =================================== VISUS UZ NĀRĀM!
SKOPAIS
S
ŠĪM AMATPERSONĀM BRIESMĪGA NAUDAS KĀRE, KĀ ŠAKAĻIEM UZ LAUPĪJUMU, VIENREIZ VAJADZĒTU APTURĒT ŠO KĀRI, PARĀK DAUDZ ŠO PARAZĪTU.
ēna
ē
TENIM ATSAVINĀT NELIKUMĪGI IEGŪTOS ĪPAŠUMUS UN NAUDAS LĪDZEKLUS UN IESKAITĪT BUDŽETĀ --------- KONSOLIDĀCIJAS FONDĀ.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas