Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

papildināta - Deputāts Latkovskis, spēlējot hokeju, gūst traumas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:):):)
:
jā deputātu krēsls,traumatisks kauliem....arī viktora kauli līdz korejai izturēja...
KLM
K
TP atkal pie vainas. .................................................... ....................................... A kā citādi - piesolīja treknus gadus, naivais Latkovskis noticēja, pārēdās , un re - satraumējās !!!!
valis
v
TP atkal pie vainas.
Turies, Ainār!
T
Prieks, ka Saeimā vēl ir kāds deputāts, kurš IR SPĒJĪGS spēlēt hokeju - VISU CIEŅU! Kā saka - veselā miesā vesels gars! Vēlu sekmīgu izveseļošanos! Un ātrāk uz darbiņu - Jūsu balss ir nepieciešama labiem darbiem!
TanteSidra
T
Jus esiet viens no sakarigakajiem darba daritajiem, neesmu piefiksejusi ne reizi ka Jus tukshi zimetos, - novelu Jums atri un bez sekam izveseljoties.
Sanita
S
Milie tautiesi! Dazus no komentariem tiesam kauns lasit! Slepjoties zem anonimiem vardiem mes rakstam visu ,kas ienak musu stulbajas galvinas! Mes neviens ,ne musu tuvinieki neesam pasrgati no nejausam traumam un slimibam. Es lugsu Dievu gan par Ainara atraku izveselosanos,gan par to ,lai vins iedod ,Jums mulkisi,kaut nedaudz pratia. Lai Jus vismaz paklusetu tad,ja nevarat pateikt neko labu,un uzmundrinosu. Padoma,mulkit,varbut Latvija ietu labak,ja vienkarsi Tu butu drusku gudraks, sportiskaks un stradigaks,godigaks un gimeni milosaks.?Ainars varetu but Tavs piemers!
JL JN
J
Vēlam ātru izveseļošanos!
KLM
K
Politisks pasutijums, ta teiktu Lembergs. .................................................. ........................................................ Pas ūtot pasniegšanai ziedus jau laicīgi, pirms traumēšanās.....
x
x
Ko te kads muld par 42 gadiem? tas tak jauns puika! vot 75 gadu vecuma uzkapt Himalaju virsotne ko nesen izdarija kads Nepalas iedzivotajs tas ir kaut kas, vai ari 60 gadu pasaules cemps ari laiakm 75 g vecuma atrumsacikstes nesen iesedas F1 bolida un kvalificejas sacikstem!!! vins vel pateica ka tagadejie F1 bolidi ir luksus automasinas salidzinot ar 60 gadu sporta saciksu masinam!
Sirmais
S
Kārtīgs vecis,gadās jau visādi hokeis ir īstu vīru spēle un gūt traumu hokeja laukumā nav kauna lieta. Ātru un veiksmīgu atveseļošanos! Aizveriet mutes vanckari!
Yankee Lima
Y
Latkovskij - vai nav krievs? Tapēc ar nodevies krievu spēlē ledus hokejam. Savainoyta ir domāšana.
zix
z
Kauns par tik tizliem komentāriem! Veseļojies!
x
x
vins speleja ar BIRKAVA draugiem hokeju?
KLM
K
Deputāts Latkovskis, spēlējot hokeju, gūst smagas dzimumorgana traumas. ................................................... ............................................................ .............................. Valdim Pipukam tas nedraud, jo piedzimis bez pipuka, bet galva traumēta jau kopš dzimšanas....
Sanita
S
Milais,veselojies! Tu esi visforsakais bralens ! Daudz laimes dzimsanas diena!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas