Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

papildināta - "Dienas" un "Dienas biznesa" īpašnieki - Roulandu ģimene

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rūdis
R
: D
vladimirs vk
v
patiesiba sheit
Oļiņiete > hjk
O
Zini, varbūt man arī ir vienalga, kam pieder kokzāģētava vai Colgate, bet man nav vienalga, kam pieder avīze, jo avīze tomēr veido manu viedokli par notikumiem un cilvēkiem. Stāstot puspatiesības, sagrozot faktus tā maldina mani un liek izdarīt nepareizus secinājumus. Uzticoties avīzei, es uzticos cilvēkiem, kas tur strādā (Sevišķi vēl mazajā Latvijā, kur daudzi inteliģences pārstāvji ir viens ar otru labi pazīstami). Bet viņus izvēlas un viņu nostāju diktē vai vismaz ietekmē avīzes īpašnieks. Labi, ja Roulandu ģimene ir patiesie īpašnieki, ja viņus vadījusi tikai gluži vai azartiska vēlēšanās pacelt uz grunti nogājušu laikrakstu Eiropas nomalē. Bet mūsu pieredze, diemžēl, liecinā par pretējo - medijus iegādājas oligarhi, kuri caur tiem pauž sev labvēlīgu un vajadzīgu informāciju. Varbūt zvirbulēna minētā vienkāršā, naivā tauta ir ar mieru ko tādu sagremot, bet domājoši cilvēki nekad nesamierināsies ar izteikti vienpusīgu un tendenciozu laikraksta nostāju.
es
e
ES TACU RAKSTIJU UN RAKSTU ATKAL.DRIZ VISA LATVIJA BUS IZPARDOTA IZSOLE.MUMS TIK PATIKAMI,IZGLITOTI UN INTERESANTI ZURNALISTI,BET KAS DARAS.SVITRA PARI UN VISS.UZRADAS VECITIS NO ARZEMEM AR LIELU NAUDAS MAKU UN REDAKCIJA DIENA VINAM ROKAS.LUK KA MES PROTAM SAUDZET SAVU VALSTI UN CILVEKUS.KADS BUS NAKOSAIS OBJEKTS IZPARDOSANA?????
good
g
te dzivojot starp siem viltus vadoniem un politikiem laudis palikusi neuzticigi un riebigi un ticiet man tur cilveki lielaka dala ir tiraki, atklataki, pretimnakosi pret jums, ja jus nebus saedis skaudibas tarps
hjk
h
tral maksis 07:37 Kāpēc tāda noslēpumainība bija un ir par šo darījumu? Vai tie biezie Roulandiņi ir ieroču tirgoņi vai kādi citi noziedznieki? Vai viņu nauda smird pēc nelikumībām? Vai vispār man kā godīgam cilvēciņam būs spēks noturēt "Dienu" savās kuslajās rociņās, ja nezināšu tās naudas izcelsmi, kas man dod iespēju lasīt "Dienu"? Vispār- pilnīgs sviests! --------------------------------------------------- ---------------------------------------------- Patiešām nesaprotu šo histēriju par to, kas ir īpašnieki. Īpašumam - zobbirstei, avīzei, kokzāģētavai - taču neviens neskaidro, kas ir viņa īpašnieks. Uz šī fona komisks (tarģikomisks) izskatās Ritas Rudušas gaudojums (citadiena.world vai līdzīgi), kā viņa Londonā meklējusi Roulenda kungu, lai pieprasītu uzrādīt dokumentus par īpašumu. Prātiņ, nāc mājās! Netaisos kādam skaidrot, kas un kurā pasaules malā man pieder, un žurnālistes uzmacība mani nemaz nepārliecina, drīzāk - atgrūž. Kas attiecas uz avīzi, tad to, vai gribu attiecīgos tekstus lasīt, nosaka to kvalitāte (manās acīs) un pilnīgi vienalga, kas un cik redakcijai maksā.
tral maksis
t
Kāpēc tāda noslēpumainība bija un ir par šo darījumu? Vai tie biezie Roulandiņi ir ieroču tirgoņi vai kādi citi noziedznieki? Vai viņu nauda smird pēc nelikumībām? Vai vispār man kā godīgam cilvēciņam būs spēks noturēt "Dienu" savās kuslajās rociņās, ja nezināšu tās naudas izcelsmi, kas man dod iespēju lasīt "Dienu"? Vispār- pilnīgs sviests!
žoržs
ž
Kāpēc nav ielikta laimīgās Roulandu ģimenes bilde? Vai Roulandu ģimene ir kaut kas līdzīgs Adamsu, Simpsonu vai Tenenbaumu ģimenei? Kas ir Roulandu ģimenes galva? Tēvs, māte vai vecmāmiņa? Kas ir Roulnadu ģimenes Melnā avs?
Ilmārs > Heks
I
Vari priecāties! Tagad tev būs mazāk tādu, kas kavēs izlaupīt Latviju, kā tu to aktīvi esi darījis ar visiem saviem radiem un pacaniem, par tavu garīgās attīstības līmeni jau liecina tavs teksts, smadzenes ar vienu rievu, neko citu no tāda neandertālieša jau nevar gaidīt. Neviens vēl nezina, kas tie'tādi Roulendi ir, bet jau ceļ debesīs. varbūt vēl kas atlēks. Tādi cilvēki kā tu 40-tajos deportācijas vadīja. Puvusī zivs!
Ilmārs
I
Interesanti, ka internetā var atrast visādus Roulandus, bet konstatēt, kurš tad ir īstais grūti - nevar saprast, arī "Rowland Capital", kas nosaukta par impēriju - kaut kā nav īpaši redzama visādu citādu Rovlandu firmu un cilvēku vidū.
Heks
H
Skaidri redzams, ka pusi no šiem komentāriem sarakstījusi pati Dienas pašpārliecināto emancipēto būtņu varza, kas Slogas naidā nespēj vien izkasīt pa pakšiem kaut mazāko iemeslu, lai parādītu Roulendus kā kaut kādus pēdējos mahinatorus un blēžus. Patiesībā jūs vienkārši neesat nevienam vajadzīgi, Diena jau sen bija pārvērtusies par šļuru. Pārāk iedomājušies no sevis bijāt, visādas Ločmeles un citas stervozas dāmītes... Diena man savā pēdējo gadu veidolā atgādina pārgudru, aizspriedumainu, paštaisnu karjeristi-kuci, kura nespēj sev dabūt vīrieti (lasītāju), tāpēc, ka normāliem vīriešiem tādas nav vajadzīgas.
izmisums
i
'Loti slikti izklaus`as!
meždu pročem
m
diena bija Bonnier un tagad ir Rowland, šie abi džeki IR pazīstami...:))
ai
a
Dāvida roulanda dēls Džonatans....ek atkal kārtējie līkdeguņi-naudas maisi :DDD
ai
a
aha, skaidrs... Diena rolanduprāt ir "...zemu novērtētām, grūtībās nonākušām kompānijām, kas nonākušas likvidatoru vai administratoru rokās" :DDD

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas