Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 4. jūnijs
Sindija, Sintija, Elfrīda

papildināta - ES: saņemot palīdzību, Latvijai jāpilda nosacījumi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mr Rain Peter
M
Tas jāpaziņo plašai sabiedrībai, ka sers Lietus Peter, ir atvērusi iespēja katram vienam ir nepieciešama finansiālās help.We dot veic aizdevumu fiziskām personām, sabiedrībām un uzņēmumiem saskaņā ar skaidri un saprotamā veidā un stāvoklī. laipni aizpildiet pieteikuma formu un nosūtiet to mums pa e-pastu: [email protected] Aizņēmēji nepieciešamā informācija Aizpildiet un atpakaļ. Pilns nosaukums :......................... Sazināties Adrese :.................. Tālruņa :................................... Valsts :................................... Summu, kas nepieciešama, aizdevumu :............ Aizdevuma termiņš :........................... Sekss :......................................... Nodarbošanās ............................. Apzinoties šo pastu, mēs varam sākt ar apstrādi jūsu loan.There vairāk iegūt, saņemt aizdevumu no šī company.Contact mums vairāk informācijas pa e-pastu: [email protected] Ar laba vēlējumiem, Sir Rain Peter
Mr Anderson
M
Galvotā aizdevuma piedāvājumu Mēs piedāvājam finanšu palīdzību aizdevuma piedāvājumu sabiedrībai liela, mēs piedāvājam šādus aizdevumus kā auto kredītu, mājokļu kredīti, parādu konsolidācijas aizdevumus, uzņēmuma aizņēmumiem, utt privātpersonām un uzņēmumiem ar mazs procents ir 3% procentu likmi, ieinteresētā persona varētu lūdzu sazinieties ar mums
Tāuntā
T
A Tu domā, ka šite es izdzīvoju bez strādāšanas? Lūdzu, atļauj mant Tev pastāstīt, kā tā gluži nav. Tak tajā citā zemē nekāds peļņas nodoklis un PVN nav jāmaksā avansā, un neaplielamais minimums arī stipri atšķiras no 35 latiem. Un pie mana necilā apjoma nodokļos iznāk maksāt par 2/3 mazāk.
precizējums
p
Somija un Igaunija nav Skandināvijas valstis. Skandināvijā ietilpst Dānija, Novēģija un Zviedrija, jo to valodas un kultūras ir radnieciskas. Somija kopā ar Skandināvijas valstīm tiek dēvētas par Ziemeļvalstīm. Igaunija ir Baltijas valsts.
narkologs
n
Rietumos arī vajadzēs strādāt un gaudot nevarēs - kuru interesē kaut kāda ekonomiskā bēgļa raudas?
Tāuntā
T
"ES pauž viedokli, ka tā «sagaida, ka Latvija izpildīs nosacījumus turpmāko maksājumu saņemšanai." Izpildiet, izpildiet, lai veicas. Labi, ka manis (lasi- manas firmas) te vairs nav. Veiksmi atpalikušajiem- ticu, ka mazāk kā pāris mēnešu laikā arī jūs man sekosiet.
domajiet!
d
Mes tagad zinam visus aiznemuma galvenos daritajus, un , ja valsts neuzklus no krizes, bet kritis vel dzilaakaa, mes visi zinam, kurus saukt pie realas atbildibas. Tapec, lai vini nepriecajas pirms laika. Ja viss saies deelii, vini , Dombroviskis, Repse utt. smagi par to cietis. Tauta par to parupesies.
otrādi
o
"Sudraba lode pēcpusē, apses miets sirdī? Nezinu citu veidu kā vampīrus apturēt..." vajadzētu to lodi sirdī un mietu pēcpusē, šitie jau nav tā kā visi..
ciniķis2
c
Vecīt, a tu pa tēmu kaut ko spēj pateikt vai arī riebīga smaka ir viss, kas nāk no tevi? Ja tu man nepiekrīti - pasaki, ta un šitā - tas un tas ir nepareizi, tapēc, ka tas vot patiesībā ir šitā un tā. Ko tu te savu smirdīgo politisko propogandu un ļautiņu dalīšanu partijās bāz? Daunis esi vai kā?
ABC
A
Klau, vai nebūs gana visu dienu vārīties kā sasvilušam? Tava partija, precīzāk sakot, banda valsti iegrūdusi šajā krīzē un turpina darīt visu iespējamo, lai krīzi vēl padziļinātu. Es tavā vietā pievērtu kviecamo, jo nedomāju, ka esi sazadzies tik daudz, lai varētu bez bēdām dzīvot pēc tam, kad no TP būs palikusi pāri vien riebīga smaka.
Oskars>PETERIS
O
Netikai RAGAVIŅAS var PROVĒT pārsist KRIEVIJU JAUNĀKO IEROČU RAŽOŠANĀ tas esot labs NAUDAS DEVĒJS. Varam ražot MAZAS ZEMŪDENES utt......
ciniķis2
c
To memorandu varēs izmest miskastē tuvāk gada beigam, kad kārtējo reizi "pavisam negaidīti" IKP kritums būs pārsniedzis 18% un tuvosies visiem -40%, tad atkal valdība un EK visu sāks no jauna. Tāda situācija jau bija vērojama februāra-marta sarunās, kad sākumā vispār Repše izstrādāja budžetu ar IKP prognozi -5%, pēc tam, gan aprīlī kļūdu steidzami laboja un prognozēja kritumu 12%, bet maija beigās jau izrādījās visi 18% līdz ar ko visas vienošanās par 7% budžeta deficītu un 300 miljonu nogriešanu tika izmestas miskastē. Tā mēs ļoti īsā laikā nonācām pie jaunā šī gada plāna budžeta deficīts 10% + 500 miljonu izņemšana no otrā pusgada budžeta. Reāli plāns 2010.gadā izņemt vēl 500 miljonus un uztaisīt budžeta deficītu 8,5% ir šizofrēnija, jo atkal IKP kritums ir paredzēts tikai 18%. Tātad, mēs vēl redzēsim vismaz 2 līdz 3 grozījumus šajos visos memorandos vēl šogad, kur nu vēl runājot par nākamo gadu un 2011.gadu, kad paredzēts 6% deficīts praktiski no ļoti strauji krītoša ieņēmumu budžeta.
Karamba
K
Šitas viss atgādina ainiņu, kad atņemot govi saka- tas ,lai jūs veselīgāku pienu lietotu,ejiet uz bodi, tur ir :)
PETERIS
P
Vajag razot ragavinas ... lai berniem pensisi nav janes. Varbut vel pelna pagadas ...
Oskars
O
Nu pienācis laiks uzcelt kādas 5-cas jaunas RŪPNĪCAS un kārtīgu VĒJA - SAULES ELEKTROSTACIJU. Un STINGRI uzraudzīt katru SANTĪMU. JL nedod nevienu santīmu nevienai PARTIJAI.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas