Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

papildināta - Kalvītis 1.aprīlī noliek deputāta mandātu, aiziet no politikas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
er
e
ierosinu dzert sampanieti.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zirgs
z
resnais spragonis... hokeja nuju vinam dirsa iebazst ar visu saibu...
Jasmīns
J
Nu kā jūs to nesaprotat,tas taču ir aprīļa joks,bet,ja pa īstam,tad man personīgi ir pat žēl,kad Kalvītis pamet politiku,īstenībā viņa valdīšanas laikā tiešām gāja pārāk labi,bet cilvēki jau to nesaprata,jo ziniet cilvēkam nekad nav gana,jo ir labi,jo viņam gribas vairāk....bet vot,kad tagad pakūkos uz bada ,vai pusbada,varbūt vēl Kalvīti sāks dievināt.
Lāpītāja.
L
Nil sub sole novum=nekā jauna zem šīs saules.Mums jau tā notiek visus šos 15 gadus, pagrozās politikā, nodrosina sevi un paputina valsti un tas iedzīvotajus un tad ar augsti paceltu galvu dodas sēdēt kādas padomēs,bankās, ar ārzēmēs noguldīto naudiņu sapirktos īpašumos Floridā,Spānijā, burāt ar jahtiņu pa pasauli, vārdu sakot , baudīt dzīvi un tas ko kvaukšķi jeb pingvīni tur lādās nopakaļ nespēj viņus skart,jo veltīgi te pārmetumi prokuratūrai, likumus un normatīvos aktus paši kungi ar savu kabatas juristu palīdzību un Saeimas balsošanas mašīnu sataisījuši tā,ka nekāda prokuratūra neko nevar padarīt,viss ir likumīgi,un ja arīkaut kas varētu atklāties, tad ārvalstīs viņi grūti sasniedzami un pēc 10 gadiem par ekonomiskajiem noziegumiem iestājas noilgums. Viss kārtībā, problēmas paliek pingvīniem, lai tad viņi ar noknabā to "muļķi" kurš tagad sūdos līdz ausīm mēģina kaut ko saglābt.
air
a
Patiesībā Kalvītim tā ir liela personīga traģēdija un valstij liela mācība, ka pie varas nedrīkst būt cilvēki, kuriem nav top līmeņa izglītības un kuriem pirmajā vietā ir politiskās ambīcijas. Kalvītim pietrūka inteliģences un zināšanu , lai nekristu eiforijā par valsts šķietamo pozitīvo attīstību. Tā diemžēl sanāk, ja pirmie cilvēki ciemā uzreiz tiek par pirmajiem pilsētā (to laikam var attiecināt uz visu TP)
Lkretiins
L
NOLIKS MANDAATU UN PN IES PIE KRETIINA SKEELES ATEJAS TIIRIIT,LAI GAN BUUTU JAASEEZ CIETUMAA PAR LATVIJAS IZZAGSAMU,ABIEM AR KRETIINU SKEELI.
I.B.
I
VIENS NO LIELĀKAJIEM politiskajiem aferistiem. Gan jau NOĶERSIM!
sviests
s
ZURKA!!!! pazud no grimstosaa kuga, ko pats nolaidis? kaa tie TP lautini naktis gul?
pelmenis
p
latvijaspolitika com
lasItāja
l
Žurkas sāk bēgt no kuģa! Jau aizbēga no valdības, vai tagad novērtējis, ka Saeima arī grimst!
eh
e
eh, žurkas sāk laisties prom no kuģa a kur mēs, tauta, muksim... bet par Abreni-patiešām žēl.
K-K
K
... BEZABRENES ministru prezidentam naksies atbildet par vina periodisko darbibu valsts vadiba - kad nomainisies Saeima un jauna Saeimas tiesa parspriedis dazus talaika lemumus ...!!!
Joks
J
Būs beidzot Latvijai savs superhokeists,kas mūs varēs pārstāvēt olipmiskajās spēlēs.Ja vien tā aiziešana nav joks.
cece
c
šis lēmums tapis pēdējā pusgada laikā "ilgstošās pārdomās". Man ir daudz citu plānu un izaicinājumu (HOKEJS), viņš teica. Politiķis arī uzskata, ka jādod ceļš jaunajiem.............. ...................... Nu nenosmieties...Kalvīts aizstās droši vien Irbi, jo uzbrukumā viņu neņems, pārāk ''liels'',he-he.. Runājot par tiem ''jaunajiem''-ne jau nu ceļš tiem jādod un vēl jo vairāk ''labprātīgi'', bet ''jaunie'' paši šo no ceļa nometīs-labi, ka vismaz kāds prot laicīgi aiziet un negaida, ka izmet aiz durvīm, tomēr ir daži citi, kurus met aiz durvīm, vienalga rāpjas pa logu iekšā un cer vēl uz ko vairāk, piemēram, par Rīgas ''patvaldi''..
SOS
S
RUKSIS BEIDZOT IES PROM UZ CUUKU FERMU !!! GAZPROM SILDIIS TUKLO PAKALU , BET PRIHVATIZEETAIS HES DOS GAISMAS STARU TUALETEE ! BET VISPIRMS VARONI UZ CIETUMU ......... NEVARAM SAGAIDIIT !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas