Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

papildināta - Laikmetīgās mākslas muzeja projekts draud ar tiesvedību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AD
A
Laikmetīgās mākslas muzeja projekts draud ar tiesvedību... un, kā izskatās ar abiem pārējiem Demakovas megaprojektiem?
bljaaviens
b
tie tachu ir vieni no krutaakajiem arhitektiem pasaulee! skaidrs, ka tas taa maksaa
lala
l
politiski vislabākais gājiens būtu - ļaut šleseram & šķēlem iesūdzēt valsti tiesā :) cik skaisti tas izskatītos pirms vēlēšanām :)
kurlā
k
Nav brīnums ka demakova savu jauno "grāmatu" pirms divam dienam prezenteja andrejsalā. roka roku mazga :(
hosa
h
Vai tad ievērojamais padomnieks Mārtiņš Vanags būtu devis kādus aplamus padomus?
Z
Z
Ja jau par metu izstrādi maksā pusmiljonu euro - tad jau demakovieni vajag pienaglot pie sienas eksponāta vietā - tā teikt, lai nākamajām paaudzēm ir ko paskatīties un asinssūcēju.....
eu!
e
Slava, slava, Demakova!
Zuze
Z
Valsts aģentūras "Jaunie trīs brāļi" ar SIA "Jaunrīgas attīstības uzņēmums" noslēgtā vienošanās sākotnēji paredzēja, ka ne vēlāk kā līdz 2006. gada 30.decembrim ir jānoslēdz sadarbības līgums par Laikmetīgās mākslas muzeja būvniecības projekta īstenošanu. Ja līdz šim termiņam vai abpusējas vienošanās rezultātā panāktajam tā pagarinājumam sadarbības līgums netiks noslēgts pasūtītāja - "Jauno trīs brāļu" - vainas dēļ, "pasūtītājs uzņemas atmaksāt visus izdevumus, kas saistīti ar šīs vienošanās izpildi". Andrejsalas attīstītāja SIA "Jaunrīgas attīstības uzņēmums" šā gada 26.maijā noslēdza līgumu ar Nīderlandes uzņēmumu "O.M.A. Stedebouw B.V." par Laikmetīgās mākslas muzeja metu izstrādi arhitekta Rema Kolhāsa vadībā. Līguma summa par metu izstrādi ir 496 500 eiro (aptuveni 348 900 lati).
dzeris
d
Visur citur, izņemot muļķuzemi, tie "trīs brāļi" pēc tās 10, šķiet, miļjonu neskaidras izsaimniekošanas jau būtu aiz restēm, kopā ar savu līdzzinātāju Demakovu, Latvijā šie vēl diktē noteikumus un draud ar tiesvedību. Mums te gan īpatnējs skats uz kultūru un medicīnu - galvenais - sabūvēt jaunas un dārgas megabūves un sapirkt dārgus aparātus, kultūrai kā tādai un ārstēšanai kā tādai tas, kas paliek pāri.
Lelle
L
Stulbā Demakoviete līgumus saslēgusi ar saviem korišiem...neaizmirsīsim, ka Andrejsala pieder abiem alkatīgajiem šakāļiem kvadrātā un tie jau ir tie privātie partneri, kuri grib valsti turpināt putināt ārā!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas