Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +17 °C
Apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

papildināta - Līdz šaušanai Forum Cinemas nonākts strīdoties par popkorna ēšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauķe
l
Gan jau slepkava piemeklēs sev piemērotu advokātu no savas "šaikas" ....Par labu naudu arī melnu gulbi var pataisīt par sniegbaltu......
bulciņa
b
Ir jābūt garīgi slimam, lai uz publisku vietu dotos ar pielādētu ieroci kabatā. Un jābūt vēl vairāk slimam, lai šādu Tvaika ielas pacientu aizstāvētu tiesā.
liktenis
l
Ko mēs te kuļam tukšus salmus, katram savs liktenis, bet tas popkorns, kino zāle, doktorants un pistole, tas tikai tā nenovēršamā sižeta dekorācijas un sastāvdaļas. Ja runājam par kapitālisma mēsliem, nekas labs tur nava, viss domāts maksimālai cilvēka naudas izpumpēšanai, jo cilvēks kapitālismā ir tikai objekts no kura gūst peļņu, nerunājot par mūsu kvazikapitālismu. Ko, mīļie kapitālisma piekritēji, vai sociālismā Jums nebija labāk, ja tā godīgi, kāju uz sirds? Noteikti ka bija, tikai cilvēkam ir traki liels kauns atzīt savas kļūdas, tā arī esam kļuvuši no cilvēkiem par pretīgām patērētājmašīnām, bez jūtām un cilvēcīgām vēlmēm, uz instinktiem balstīti un tiem kalpojoši kiborgi. Šis kvazikapitālisms Jums deva iespēju piestampāt kuņģi ar pretīgiem eproduktiem, uzģērbt lupatas ar kulta uzrakstiem un dzīvot nemitīgās bailēs - ka rīt var nebūt nauda visiem šiem atkritumiem. Ieroči, pops un doktorantūra nav ne pie kā vainīgi. Mēs esam par mežoņiem pārvērtušies, kuriem vērtību sistēma ir tikai instinktu līmenī un visas darbības akli orientētas uz instiktu apmierināšanu. Paldies par uzmanību.
lija
l
Krievs tas mirla, kas tas var but par juristu, ja nemāk uzvesties kino teatri, ar visiem vina stokiem smadzenes tam izskaidit
mjā
m
Ja kāds iet uz Melno Gulbi ar popkornu, tad tas pēc definīcijas ir neadekvāts gadījums.
Dr.xy
D
Pedejas zinas: slepkavas,jurista-doktoranta,pedeja darba ir bijusi RD par padomnieku Usakam,drosibas jautajumos,ka ari starpnacionalajos jautajumos.
KasparsM
K
Te ir nedaudz medicīniskās terminoloģijas kļūda. Psihopāts ir ļoti racionāls, pat vairāk nekā caurmēra cilvēks, tikai aprēķins neietver apkārtējo sabiedrību. Tas, ko tu domā, ir vienkārši trakais.
bojārisms
b
Nu gan, tas jurists-doktorants rīcības ziņā atgādina vecā Bojāra izdarīšanos Zaļajā ielā, bet iemesls gan ir ļoti idiotisks! Kā tādi nelīdzsvaroti tipiņi toiek pie ieroča turēšanas atļaujas?
kērcējiem
k
Tie, kuri pieprasa Mūrnieces demisiju var sākt ķērkt arī par Auziņa atkāpšanos!
VIP
V
Tas beigsies tad, kad kino no tā rijamā negūs peļņu. Citu pārtiku un dzeramos taču neļauj ienest. Labi, ka vēl alkoholu netirgo kino bufetēs.
lūk,kādi V ministri
l
vienotības moto? 21.02.2011 08:52 es varu izdarīt divas lietas – demisionēt vai nomirt!...........
BENTA
B
Popkorna pliekanā smarža jau vien ir škebinoša! Šaut nevienu tāpēc nevajag, bet: KINO ADMINISTRĀCIJA- NELAIDIET TAČU IEKŠĀ KINO AR ĒDAMO- KAD TAS BEIGSIES?
lux
l
Varam jau te spriedelēt. Bet, diemžēl, tas nogalināto cilvēku neatdzīvinās. Vai kāds vispār var iedomāties, kā jutās vakar noglinātā tuvinieki, kurš bija devies uz kino.Ne uz Afganistānu, ne iesaistījies krievu bandu "razborkās". Krievijā iecienitās jautājumu kārtošanas metode, kā rāda jo īpaši pēdējā pusgada notikumi, pārnāk arī uz Latviju. Tas nozīmē, ka droši nevar justies neviens, kurš savā ceļā sastop kādu krievu, kurš nemāk uzvesties un, nedod Dievs, viņam atgādina par elementārām uzvedības normām.
n
n
uzbucēja meitas vai upura meitas acu priekšā?
Alla
A
LU Jur fak doktorants. Vāks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas