Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

papildināta - Lietuvas prezidente pieprasa NATO aizsardzības plānu Baltijas reģionam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
balelins
b
Gribauskaite pareizi pateica, vajag runat par to ka mums nav ipasa aizsardzibas plana Baltijas valstim, jo personigi manas domas ir ka Kremlis murgaino Petera I ideju par izcirsanu logu uz Baltiju nekad neaizmirsis, mums vienmer ir jabut modriem! un agresija var notikt ka no arienes ta no ieksienes atceresimies ka Latvija ir politiki lieli Putina apjusmotaji, Stalina apjusmotajiem 1939 gada tas beidzas bedigi.. bet vai ta ir maciba musu sodienas politikiem kas dodas svetcelojumos pie sava guru Putina?
Jā!
J
Loģiski un gudri! Domāju, ka šodien mums vajadzētu VVF kā prezidenti, jo tā Zatlera maisīšanās ieskšpolitikā nekādu labumu tāpat mums nedod, bet labs darbs ārpolitikā šī brīža situācijā būtu visvairāk vajadzīgs! Riekstiņš ir pārāk "viegls"!
77
7
tāds pieprasījums ir tikai loģisks. Lai visi baltijas iedzīvotaji zinātu,ka ir kautkas rēāls izstrādāts mūsu aizsardzībai,vai ir tikai kautkas butaforisks-kā esam NATO.J Ja mēs atrastos kautkur eiropas vidienē tad tas nebūtu aktuāli,bet par cik mēs atrodamies uz ārējās robežas,tad tādam plānam jau itkā ir jābūt automātiski tiklīdz mēs tur iestājāmies. Vēl jo vairāk ka mūsu kaimiņvalstīs pie varas ir visiem zināmi neprognozējami režīmi, un viena vēl ar atom ieročiem .
haha
h
"papildināta - Lietuvas prezidente pieprasa NATO aizsardzības plānu Baltijas reģionam" Es pieprasīju, lai mani ieceļ par pasaules karalieni. Es to pieprasīju savam sunim.
anglosaxis
a
Super!!!
Человек
Ч
Тупс эстониан мальшик. Што сказать-та хател. Шта больши нада тратить на абарону. Или шта хочешь у себя дома натовские базы. И так, и так - идея твоя требует жертв, а ты на них не пойдешь.
Человек
Ч
不要沉迷廢話。由於俄羅斯人民您帶來了很多 壓力。和你的努力將白白喪失。這是一個杯子 。在生活中總是有一處驚喜。知道這一點。
un
u
Prezidente brauca pieminēt karā kritušos, nenobijās. Ja tevi mātes bērēs liks stāvēt aizmugurē, tu nebūsi savu māti pieminējis? Karā krita daudzi, abās karojošo pusēs ar varu iesauktie. Tu viņus noniecini, tīrais, tāpat kā noniecināja Ušakovs karā kritušos latviešus 13.oktobrī.
sveiks
s
Человек 24.10.2009 19:20 "Проси план..." القاعده‌ (به عربی: القاعدة و یا تنظیم القاعدة (تشکیلات القاعده‌) به انگلیسی: ; نام تشکیلات بین‌المللی تروریستی بنیادگرایی اسلامی است که متشکل از شبکه‌های تروریستی اسلامی مختلفی است که همگی در راستای کاهش دادن تأثیرات و دخالت‌های غیر مسلمانان بر دنیای اسلام و گسترش اسلام در جهان مبارزه می‌کنند. اکثریت اعضا شبکه القاعده را پیرو مسلک سلفی می‌دانند. از سال ۱۹۹۵ نام این سازمان در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار گرفته است. رهبر این سازمان اسامه بن لادن است.
boņuks
b
Nekādi ieroči nedarbojas "automātiski" bez politiķu ziņas un virspavēlnieka pavēles! Un, ja tu to nezini, tad atceries, ko teica Līdaka: turi muti !
Aivars V.
A
Vai neviens no komentētājiem neko nekad nav dzirdējis par elastīgās reaģēšanas stratēģiju un,kas aiz šī apzīmējuma slēpjas.Gribauskaite to nevar nezināt,bet visi cītīgi zīmē klasiskā kara scenārijus.Acīmredzot politiskos un finansiālos nolūkos.JA TIEK ŠKĒRSOTA sarkanā līnija ,tad kodolieroči iedarbojas automātiski.
estonian
e
Hmm. Latvia and Lithuania have terminated national military service. Thus, you are yourself destroing your national defence forces and initial defence ability! Now you are turning to another NATO member states and ask for a defence plan in case of military invasion from east? Why shold other NATO members protect you while you are not protecting yourself? Who is NATO? Please don´t forget that we are the NATO members and also bordering countries to Russia. It's our responsibility to think and invest to our security. Don't be so naive to presume that NATO will make quick political decision by 5th article to defend our countries in case of military intrusion. I see that this is very important question that has consensus in Estonia. But not yet in Latvia or Lithuania.
Miks
M
Vergus neviens neciena,un kurš daudz klanās,to vēl liec vairāk pie zemes un pasper ar kāju.Ja atceramie,kā gāja-Vairiņai Maskavā:tribēnēs nolika aizmugurē,un pēčāk mielastā nosēdināja pie virtuves durvīm pie kalpotāju galda,tā ka mūsu prezim...nav ko cerēt uz baigo pretimnākšanu,no jaunajiem,,kungiem--biedrīšiem,,Kangarus un pielīdējus neciena pat tie pie kā viņi pielien.
zvirbulēns
z
Žetons, nu īstens latvijietis, latslāvs, visu tautu latvietis, teju slāvs.
Īsāk sakot...
Ī
leiši ir malači! Bet, ko mūsu prezidents...? Tas jau arvien vēl gaida Putina ielūgumu kremļa apmeklējumam - he, he, he. Bet iespējams, ka jau atbrauks šim pakaļ ar tankiem...lētāk iznāks he, he, he...Un, ja ies ar puķēm pretī, tad arī no Sibīrijas paglābsies...Nu īstenais latvijietis!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas