Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

papildināta - Mozgis atgriezies Bērnu slimnīcā attīstības un finanšu direktora amatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
azis vistu mājā
a
āzis vistu mājā. arprats, kauns kauns kauns ka šitas vel var tikt pie projectiem un izveles. vai tiešam ka viņa dzives biedre ir vinējusi visādus kontraktus nav nelegāli latvijā"???
šakalis
š
... ļaudis , kuri bijuši iejaukti finansu skandaalos, no valsts finanseem turami lielgabala šaaviena attaalumaa...
Pareizi!
P
Jau sistēmā iestrādājies savējais, kamēr citu ieregulēs, nauda plūdīs garām pareizajām rokām... :D
TanteSidra
T
kauns 15:49 _Mozga atgriesanas ir pieradijums vina korumpetibai un nelikumibam, jo atgriezas, lai turpinatu bidit lietas, piesedzies ar "arsta" paladzinu..._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ piekritu. ja kads vel shaubijas tad tagad ir acim redzams ka Bernu slimnica nekas nenotiek bez vinja padoma.
Apelsīns
A
Aizgāja lai atgrieztos! Nu gluži kā Šķēle. Draugi no cietuma arī jau izlaisti, īstais laiks rīkot jaunus daudzmiljonu iepirkumus!
kauns
k
Mozga atgriesanas ir pieradijums vina korumpetibai un nelikumibam, jo atgriezas, lai turpinatu bidit lietas, piesedzies ar "arsta" paladzinu. Mozgi, necienu tadus smerdelus kaa Jus!
nu ko
n
Tas jau sak atgadinat cirku un Mozgis cilveku bez stajas! ! Nav brinums, ka tadu var pierunat uz jebkuru nelikumibu tikai pakratot prieksaa desas gabalu!
vitaR
v
Lai nu par ko būtu ielikuši, bet par finanšu direktoru? Ārstu? kas salaidis dēlī visas finanses? Ak, Dievs!
Kaspars Gasūns
K
Ar šo Mozgis ir uzlicis treknu krustu savai nevainības prezumpcijai. Protams, mums trūkst labu vadītāju, un viņš pārzina šo projektu vēsturi un virzību, bet ar viņa spožo izgāšanos tieši finanšu kontrolē... turklāt pašpasludināto un kā galveno attaisnojumu pasniegto. Tas ir pret loģiku un veselo saprātu! Līdz šim pieļāvu, ka varētu arī būt bez tiešas vainas, un centos cienīt, bet ne pēc šī gājiena vairs.
atmazgātāju balsts
a
nu nekādi nevar, neturot ķepu uz naudas plūsmas!!! Kāpēc šis , pēc bārbijas vārdiem, tik "izcilais dakteris" neiet strādāt par kādas nodaļas ārstu , ja jau darbu vajag? Kāpēc lien atkal tur, kur nauda grozās, kur var pa kluso līgumus bīdīt un kukuļus izspiest??
daarta
d
Atliek tikai brīnīties par šī cilvēka godaprātu un sirdsapziņu....
ha ha haa
h
Jau veseliba atlauj?Aksti manipulee.
BR
B
Tipisks Latvijas gājiens - Mozgis piesedza savējos, savējie atkal gādā par viņu.
lauksaimnieks
l
Kā ar tiem pensijas gadiem ,kas nebija jaunāka pie šā lielā bezdarba.
citrons
c
Vispirms lasu: No amata aizgājušais Dzintars Mozgis atgriezies darbā, Diena uzzināja Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā (BKUS). Viņš sācis strādāt attīstības un finanšu direktora amatā. Un tad lasu: Dz.Mozgis uzskata, ka viņam ir radusies brīnišķīga iespēja atsākt ārsta darbu, ko esot iepriekšējā amatā aizņemtības dēļ viņš nespēja apvienot, vienlaikus turpinot virzīt Bērnu slimnīcas attīstības projektus Cool......

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kultūras ministre Logina atkāpjas no amata

Kultūras ministre Agnese Logina (P) nolēmusi personīgu iemeslu dēļ atkāpties no ministres amata, un šos pienākumus viņa beigs pildīt 17.jūnijā, aģentūru LETA informēja Kultūras ministrijas sabi...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas