Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

papildināta - Mūrniece: Stingrā roka ministrijā būs valsts sekretāre

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kaut kāds murgs
k
Vai patiešām šajā nelielajā valstī vienreiz nevar sakārtot dienesta lietas, ielikt profesionālu ministru bez kādām intrigām, no šitā visa murga, kas notiek cieš gan IeM darbinieki, gan tauta. Vispār aizsardzības, iekšlietu, ārlietu ministriem būtu jābūt neitrālām personām, nevis pakļauties kaut kādām politiskajām partijām, tad brīnās kāpēc kārtības nav !!!!!
Jānis
J
Bet Pētersonei taču augustā jādzemdē, vai tad kaut kas mainījies?
ak tā
a
Varēs braukt pie Godmaņa uz Spanijas villu
  • 0
  • 0
Sekretāre kam
S
Kas vadīs Stingrā roka ministriju?
Klāriņ!
K
Ja esi sieviete, tad ne tev saprast kas ir sievišķība. Ir jau tādi mīkstmieši, kam plintnieces, kas zaudējušas Dieva doto, pa prātam.
Nesmīdiniet!
N
Petersone nekad nebija un ne būs stingra roka ministrijā, jo vienmēr pakļāvās spiedienam no malas. Iespējams, ka tagad viņa mainīsies. un kļūs par stingru, lai visiem tiem blēžiem un sliņķiem kļūtos nelabi un aizietu.
NO PENTAGONA
N
Par šiem vārdiem: " Problēmas policijā īsā laikā novērst nevar, tur ir daudz kas jāmaina. NEVIENā IESTāDē NAV TāDA ATTIEKSME PRET DIENESTU Kā VALSTS POLICIJā," Linda mēs tevi ilgi atcerēsimies. Kurš tad divus gadus bija pie varas IeM un šo attieksmi radīja, ja ne tu? Tagad tev būs daudz brīvā laika, padomā par to!
VCZ
V
Linda! tev jau jau 75, tāda nu Tu izskaties!
XYZ
X
Ka viņa aiziet – prieks! Labāk būtu tālāk, tālāk, tālāk...Pašapzinīgie lielputras vārītāji!
@
@
Gadījums ar "dzimums - latviete" pārliecina, ka tīrīšana no kadriem, kas apmaldījušies, NAV iesākusies. Un to 100 mm noskriet spējīgo onkuli TV sižetā piesedz kādi augstāki kadri. Novēlu sistēmai attīrīties.
Frenks
F
Gan jau Radaru konkurss visu kompensēs . Gaidu RADARGEITU
kubino
k
Tas, ka Latviajs stulbie, slinkie, nespejigie ministri imite darbu ir vienkarsi satriecosi un sokejosi. Ka viens cilveks vispar var ienemt divas darba vietas, nerunajot jau par ministriju vadisanu? Nav jau nekads brinums, ka Latvijas valsts ir izlaupita, novesta bankrota, cilveki dzivo neiedomajama nabadziba un muk prom no Latvijas, jo sie kretini, sabiedribas padibenes, neizglitotie, aprobezotie politki tikai apmierina savus kompleksus un savu egoismu. Varbut, ka Stokenbergs varetu vaditi vel kadas 5, 6 ministrijas? Idioti, stulbeni ir vadijusi Latvijas valsti visus pedejos 20. gadus. ir pienacis laiks, redzot vinu darbu rezultatus, visus vinus tiesat un sodit, daudzi no viniem ir pelnijusi publisku naves sodu, daudzi muza ieslodzijumu muza darba nometnes, ar lozungu, darbs dara brivu.....
Determinātors
D
800 Ls atmaksāja, par telefonsarunām atvaļinājuma laikā?
vietējais
v
Cerams, kad jaunais ministrs nevilks gumiju darbā un darbosies ātri un operatīvi, lai beidzot IeM sistēmā atbalstu funkciju veicējiem novilktu formas tērpus un pieliktu pie algām policistiem un tiem darbiniekiem IeM sistēmā, kuri ikdienā atklāj noziegumus, aiztur likumpārkāpējus, glābj cilvēku dzīvības, lai padomā vienreiz, kad kabinetos attestēto darbinieku ir ļoti daudz un audzē tikai uzplečus, bet tie kuri riskē ar dzīvību un veselību ir uz pusi mazāk, tādēļ jaunie kolēģi iet prom, jo redz, kad to bikšu deldētāju kabinetos daudz, ārpuskabineta darba daudz, kadru trūkst !!!!!
Info - abc
I
Štokenbergs ij necentīsies panākt, lai policisti runā valsts valodā, drīzāk otrādi! Tieši Štokenbergs bija pret to, ka Vienotība koalīcijā ņemtu VL/TB/LNNK! Štokijs ir kangars, tavai zināšanai!
dzeris -
d
Un vēl tu esi pārliecināts, ka koalīcija ar ZZS labāka par koalīciju ar SC? Pēc visām Lemberga "uzmešanām", pēc prezidenta Bērziņa, pēc iespējamās V palikšanas opozīcijā pēc Saeimas vēlēšanām? Štokenbergs ir viens no nedaudzajiem, kas tur spējīgs racionāli domāt.
  • 0
  • 0
Robis
R
Štokijs taču ir simtreiz sliktāks par Mūrnieci, tad jau labāk šī būtu palikusi!
smieklīgi!
s
Kā Tu visu tā tik labi zini?! Pēc izskata spried, vai kā?!
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas