Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

papildināta - "Par labu Latviju" pagaidām daudzus jautājums atstāj neatbildētus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mario
M
Slesers ministru prezidents; DDDd Smiekli naak.
?!
?
NOŽĒLOJAMA Ulmaņa rīcība. Kā var tā pazemoties un pazemot savas dzimtas vārdu?
annamarija
a
Jā, necik augstu tautas vairākuma prāta spējas šī atbaidošā kompānija vis nevērtē, ja jau cer uz panākumiem vēlēšanās...
nezinu gan...
n
...vai tik nav pārrēķinājušies cerēdami uz pensionāru muļķību! Ja Ulmaņa vārds prezidentūras sākumā palīdzēja uzturēt zināmu pietāti arī pret pašu cilvēku, tad vēlāk jau nu nekādu mīlestību pats kundziņš vis nebaudīja! Viņa Aina gan savu "kroni" prata pietiekami cienīgi nest! Diez kā viņa jūtas šobrīd pēc veča apstulbuma, varbūt lielā aprēķina?
Ulmaņa kungs!
U
Ja valsts izsaimniekošana Jūsuprāt ir privāta lieta, tad tas, ka dzīvojat uz sabiedrības rēķina gan nav nekas privāts! Esmu to skaitā, kuri nevēlas uzturēt eksprezidentu, kurš brāļojas ar cilvēkiem, kuri uzkāra valstij ubaga tarbu kaklā.
annamarija
a
""Mans uzdevums ir radīt jaunus cilvēkus šajā apvienībā," teica G.Ulmanis." Nu, vai nav izvirtulis?! :)
Lex
L
tas, ka šķēles ģimene uzvārījusies par valsts naudu, tagad saucas "privātā lieta"??????
sparms
s
KAARTEEJAIS LATVIESU TAUTAS IZZZADZEEJU BARI APKOPOJAS------------JO JA KAADSPAITERESEETOS KAS VINIEM ATRODAS SVEICES KONTOOS NU TAD BUUS LOOTI PAARSTEIKTI VISA TAUTA----------------- TAA NU TAS IRA,VISA MUUSU NAUDA KO VINI ZAGUSI TUR ARII ATRODAS,UN KONTI TUR IR PILNIIGI VISIEM DEPUTAATIEM,KAA SAKA MUUSU LATVIJAS GLAABEEJIEM KUR BUUS LOOTI LIELA NABADZIIBA--KURA UZPLAUKS JAU PEEC PAARIS MEENESIEM--KAD TIKS STAASTIITS KA BEZDARBS LATVIJAA IR LOTI KRASI SAMAZINAAJIES,BET REALITAATE BUUS PILNIIGI CITA------------------- KAAA SAKA-LUUDZIET DIEVU LAI NEIZCELAAS KARS,JO JA SET SAAKSIES NEMIERI,NU TAD TIKS SUUTIITI TIE PASI KAS TAGAD ATRODAS CITAAS VALSTIIS-UN VEEL EIROPAS KARASSPEEKU KURAI VISPAAR SEI DARIIT NAVKO----NU TAADA REALITAATE PASLAIK IRA GAIDAAMA---DIEMZEEL-PIEDODIET.
J
(AŠ)2 komanda domā, ka Ulmanis izvilks viņus saulītē. Maldāties, šis vilcējs ir par vāju. Ulmanim arī sakārojies varas un naudas. šaubos, vai vēlme piepildīsies. Pamaz garīguma un zināšanu.
tetris
t
A.Šķēle varētu pretendēt uz finanšu ministra amatu, bet A.Šlesers - uz ekonomikas ministra amatu. === Un Ministru Prezidents? Acīmredzot, Urbanovičs. Tikai nav ņēmuši vērā, ka Saskaņa vēlēsies arī finanšu ministra vakanci un nez vēl kā ar ekonomikas, tā arī parasti tiek premjera partijai. Tā ka abiem AŠ vajadzētu padomāt par pieticīgākiem amatiem. Kā būtu ar Lauksaimniecības un Kultūras ministru vietām?
tetris
t
Par pareizrakstību. "Patlaban zināms, ka vēlēšanās kandidēs tādi uzņēmēji kā Ieva un Ivars" 'Tādi kā' ir pārnesums no krievu valodas, latviski ir bez šiem diviem vārdiem, ja grib pateikt, ka vēlēšanās kandidēs Ieva un Ivars. Citādi sanāk, ka kandidāti būs kādi Ievai un Ivaram līdzīgi uzņēmēji.
tetris
t
Laikam vēsture tiešām atkārtojas, tikai cilvēku paaudzes mainās. Un laikam Ilfs un Petrovs būs sarakstījuši izcilu darbu, tik ļoti viss šis ir kaut kur redzēts... Zelta teļa pielūdzēji savā skrējienā pēc 12 krēsliem Ostapa Bendera vadībā nodibinājuši uzņēmumu "Ragi un nagi" un iecēluši tajā zicpriekšēdētāju par atbildīgo.
niks
n
Jo tālāk, jo trakāk! Šlesers iekārojis ekonomista ministra krēslu bez augstākās izglītības! Uz kurieni ejam? UZ ELLI!....Tiešām bailes par Latvijas nākotni!
ble
b
dream team, jopcig!
Lelle
L
Dievs, atpestī...kas par purniem!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ušakovs: Apstākļi mainās, Saskaņa - nē

Partija Saskaņa nav mainījusies, mainījušies tikai apstākļi, intervijā aģentūrai LETA apgalvoja partijas Saskaņa saraksta līderis Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās Nils Ušakovs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas