Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

papildināta - Par labu Latviju! vadības maiņa kustības mērķus nemainīšot

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
Jo vairāk tiek skaidrots, jo grūtāk saprast kas tā par organizāciju, kādi tās mērķi. Pa starpām vēl piesviež nekompetences pērles - ko dumjam vēlētājam vairāk vajag ?
Edite
E
Par labu Latviju - reklāma ir primitīva un ciniska.Diemžēl Latvijas vēlētājs ir lēti pērkams. Sevi slavēt šādi ir muļķigi .Un kas par to priecājas? Vai Jus neesat redzējuši delfos Sarkasma enģelu video? Supper!
Es skatos LNT
E
jo esmu labs cilvēks un tur uzstājas tikai labi cilvēki.
Ass22
A
Es privatizesu atkritumu biznesu, lai jums nav jadoma kuru atkritumu kzvedeju izveleties! Par man labu un tiru Latviju!
Ass22
A
Es nozagu nabagam miljonu, bet iedevu raudosam bernam konfekti. Man ir laba sirds. Par labu Latviju!
kabelis
k
taa jau LNT bija tik orandzs, ka nevareja saskatit pat bildi, tagad bus veel vairak "vienos vartos"
ups
u
Nē, būs vēl vairāk šķebinoša POZITĪVISMA... uci-puci kādi mēs paši labākie, gudrākie, skaistākie nesīsim to gaismu un darīsim labu Latviju... pilnīgi jānoskurinās to iedāmājoties!
!
!
Cita tauku kustība: Es bērniem mācu angļu valodu. Es katru rudeni saņemu naudas pārvedumu no sava ofšora. Es nelasu savas partijas pērno solījumu programmu. Es lieku citiem saprast, ka darbs par minimālo algu ir gods kalpot valstij. Es kā ministrs pats aprēķinu, cik mans uzņēmums pelnīs, saņemot izdevīgu valsts pasūtījumu. Es nezinu, kas ir nodokļi; to zina mani darbinieki.
Zirnis
Z
Klausos reklāmu un iztēlojos reklamējamos: -Es aizvedu uz pansionātu spainīti medus (jo man pazīstamā saimniecības vadītāja izrakstīja kvīti par divkāršu, salīdzinot ar tirgu, cenu) -Es aizvedu uz bērnu namu ābolus (sk. iepriekšējo) -Es vienmēr ņemu stopotājus (un, aizslēdzis durvis, paziņoju, ka lats par kilometru) -Es paņēmu no patversmes kucēnu (jo pamanīju, ka starp krančiem iemaldījies 1000 Ls sugas pārstāvis) -Es iztīrīju Pastniekam sniegā ceļu (lai nesabradā dārgos mākoņu priekšnama paklājus) utt.
Politologs
P
Vai priekšvēlēšanu aģitācija jau atļauta? Vairs nav iespējams klausīties radio...Un tā būs līdz oktobrim?
A.Š.
A
Mīļie vēlētāji, skatieties nevis uz maniem darbiem, bet uz "Par labu Latviju"! Pietiks cilāt pagātni, netīros darījumus, laiks pāršķirt jaunu lappusi.
standzinieks
s
Es neesmu PAR LABU LATVIJU, es esmu PAR LABĀKU LATVIJU. Kurš viņus vada? Pareizāk būtu jautāt- kas. Tā ir naudas un varas kāre.
roko
r
Un ko tad , ja Ēķi notiesās sakarā ar Kempmaijeru? Patiesībā gan Ēķis , gan visa pārējā šaika grib tikai vienu- Labu Latviju sev. Lai būtu piekļuve valsts naudai , lai ņebūtu jātup cietumā par iepriekš sastrādāto. Cerams , ka tauta neuzķersies uz šo kailo un nekaunīgo āķi un nebīdīs šķēli un šleseru saeimā. Ja tā notiks , mēs zaudēsim savu valsti.
Dace
D
Par to saldsērīgo reklāmu. Ja nezin, par ko ir runa, tad kādu laiku to vāvuļošanu iespējams var pieciest, bet zinot tos cilvēkus, kas aiz tās slēpjas, nudien, kļūst šķērmi, jo tādu nekaunību var atļauties tikai sevišķi nelietīgi cilvēki! Arī tie aizstāvji, kuri te pa laikam "izspļauj" atbalstu, ir apdulluši cilvēciņi, kuri laikam cer uz pabirām no lielā galda.
Es, man, tikai man, visu man!
E
Kustībā "Par savu kabatu" nemaz kurš katrs netiek pieņemts - jābūt vismaz pāris miljonu lielām kredītsaistībām vai arī jābūt ielipušam vismaz 1 kriminālprocesā. Laba Latvija - prihvatizēta Latvija!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas