Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +25 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

papildināta - Pilsoniskās savienības birojā sajūsma par rezultātiem

Pilsoniskā savienība, kurai saskaņā ar LETA un Dienas Mediju veikto vēlētāju aptauju, ir labākais rezultāts Eiropas Parlamenta (EP)vēlēšanās un otrs labākais Rīgā, ar sajūsmas saucieniem uzņēma ziņu par aptauju rezultātiem, ko paziņoja LTV. Kā no partijas biroja vēstīja _Dienas _korespondente Inga Spriņģe -  birojā bija sajūsma, nesa kliņģerus un tortes. Partijas birojā uzturējās EP vēlēšanu saraksta līdere Sandra Kalniete, bija ieradusies arī uz EP kandidējošā Inese Vaidere. Partijas birojā bija vērojams patiess prieks, ka aptaujās apsteigta LPP/LC.

BNS un LTV aptaujā EP vēlēšanās Saskaņas centrs (SC) ieguvis 20% vēlētāju atbalstu, bet PS - 19% pilsoņu balsu. Rīgā SC uzvarējis ar 27%, otrajā vietā LPP/LC ar 18% atbalsta, seko PS ar 16%.

Arī SC viesības viesnīcā noritēja trokšņaini un diezgan jautri, ziņoja Dienas žurnālists Ivo Leitāns. Viesmīles sarkanām laiviņcepurēm un priekšautiem novāca tukšās glāzes, bet Alfrēds Rubiks, pēc žurnālista ziņotā, izskatījies samulsis.

Tikmēr PCTVL pagrabiņā visi skatotījušies PBK, birojā no spices bija redzama Tatjana Ždanoka un Jakovs Pliners. Galds stipri pieticīgāks nekā SC, ziņoja Ivo Leitāns.

Savukārt TB/LNNK birojā bija gandrīz tukšs. Atmosfēra "pārdomu pilna", teicis Mārtiņš Birks.

Ivo Leitāns, kas atkārtoti devās izlūkot situāciju partiju birojos, ap plkst.4 ziņoja, ka Tautas partijas birojā bija galvenokārt jauniešu organizācijas biedri un preses sekretārs Arno Pjatkins, viņi skatīja Centrālās vēlēšanu komisijas lapā rezultātus un priecājās par novadiem.

SCP birojā Aleksejs Loskutovs tomēr bijis pacilāts, 17 pašvaldībās partija esot tikusi.

(pievienotas pēdējās divas rindkopas)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas