Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

papildināta - Policija aiztur portālā "Draugiem.lv" maskējušos pedofilu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vruki
v
no droshiem avotiem zinaams ka tas bija Kirils Gluhovs
Salijusha/ais
S
Gulbiņa kontā vēl viens labs darbiņš! Apsveicami. Kaut privātajā dzīvē viņš būtu spējīgs uz kaut ko tādu!
galvas dakteris
g
Nekad neko tadu pa parasto pastu neesmu sanjemis, jo parasto pasta adresi izmanto tikai draugi, radi un pazinjas. Privatos epastus ari. Bet izliekot savu personisko informaciju visai pasaulei apskatisanai risks ir daud lielaks. Un vispar lai izgatavotu bumbu ir vajadziga kvalifikacija, lai otram bumbu taisot pats nepaliktu bez rokam.
galvas dakteris
g
Si viriesa noziegumu pieradit nebus problemas un sodi ir noteikti likuma. Ir loti ipatneji, ka Latvija gudrisi komentetaji risina problemas, parnesot temu uz citu problemu. Ja nokerts pedofils, sakas pratuljosana par korumpantiem, bet kad bus runa par korupciju, tad atradis vel kaut ko, lai atkal mainitu temu. Nekads genocids Latvija nenotiek, bet naves sodu vispar nav iespejams piespriest. Viens otrs pargudrelis nejega joprojam ne par ko nevar iegaumet vienkarsas lietas.
niknais
n
Jā, jā, tā jau es domāju, ka te uzradīsies kādi gudreļi, kas tā teiks. Zini, kādreiz pa parasto pastu arī cilvēki mēdz sūtīt seksuāli piedauzīgus sūtījumus, vai draudu vēstules, vai arī vēstuļbumbas. Ierosināsi aizliegt pastu, lai dažu idiotu dēļ tūkstošiem normālu cilvēku nevarētu sazināties?..
amors
a
Si viriesa noziegums vel ir japierada un tiesas sodam ir jabut samerigam. Ir loti ipatneji Latvija, ka visi Latvijas iedzivotaji redz un zina ka zagli, korumpanti, Latvijas iedzivotaju iznicinataji, slepkavas, bernu, pensionaru apzadzeji Godmanis, Skele, Lembrgs, Sleseris, Naglis, Grutups, Gailis, Kavitis, Berzins..........netiek tiesati un soditi, daudzi no viniem ir pelnijusi naves sodu. Kadu sodu Latvija ir pelnijusi cilveki kuru vadiba notiek genocids (Godmanis, (LC) Skele (TP)) Latvijas valsti, kuru realizetas politkas del ir iznicinati desmitiem tukstosu Latvijas iedzivotaju, simtiem tukstosiem iedzivotaju ir sakroplota veseliba, likteni???
gyu
g
nu tak jādod ordeņus
Terorists
T
Kur tad sašutusī un viss pareizākā publika palikusi.Nav pamodušies,vai kafijas tase svarīgāka.
0.
0
Šis pedofīls ir sasniedzis neiespējamo! Viņš kā fiziska persona ir mācējis iekļūt virtuālajā pasaulē. Jāņem izpētei šo eksemplāru.
fricks
f
nokļūt jūsu iespēja www.trade-area.eu
:-|
:
Jāslēdz "draugus" ciet, lai turpmāk nerastos šādas situācijas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas