Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

papildināta - Premjers vēršas pret negodīgiem algu palielinājumiem valsts pārvaldē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Karamba
K
Par angažēti koruptīvo birokrātiju kā nopietnu spēku jau sen viss skaidrs.Lūdzu,kārtējie fakti.Un kā to izkustināt neredz īpašu ideju.Kustini kuru gribi, tas noteikti kādam ir draugs,rads,pirtsbiedrs.Sen jau vajadzēja uzaicināt kompetentu arzemju firmu, kas izstradātu optimālu pārvaldes modeli, ar attiecīgu atalgojumu.Bet tam jau vajag t.s. " politisko gribu".Kuras nav arī JL.
.
.
Tas jau ar Lucavas sveetiibu dariits. To pirmo vajadzeetu sodiit.
:):):)
:
vērsies sev pakaļā,tad vismaz pašam būs labums,bet vismaz neblamē sevi ar to vēršanos,izdari reiz,kas tautai būtu labi un tad nāc ar paziņojumiem,kas mums no tavas vēršanās...
Jepis
J
Līdz šim viss atgādina blusas kodienus. Ar tādu vadību var tikai sūdus kopā maisīt, tad nebūs žēl, ka kādam tiek vairāk.
kakis-
k
Tas nav premjera darbs cinities ar kaut ko.... Vina darbs ir parakstit dokumentus par nederiga cilveka atlaisanu no darba.Cik ir atlaists/ Neviens. Ja nevienu neatlaidis,tad likumsakarigi atlaidis ......
Terorists
T
Bet maizīte jau kaut kā jāpelna.Un ja ar prātu nevar tad imitē darbības un publiski plēš kreklu un bļauj. Bet tikmēr šāmējie aiz muguras paķiķina, un uzliek sev lielāku prēmiju un palielina telefonu rēķinus.
ciniķis
c
Jāsmejās, jo tā ir vētrainas darbības imitācija un premjera mēģinājums "labot" situāciju ar augstākās ierēdniecības nekaunību. Interesanti, ka premjers nav paprasījis informāciju nevienai no ministrijām, kuru augstākā līmeņa ierēdņiem algas šī gada pirmajā pusē tika palielinātas par summu no 100 - 700 latiem. Tur, redz, esot viss likumīgi, jo pēkšņi izrādījās, ka tie visi ierēdņi esot augstākas kvalifikācijas un esot pelnījuši vairāk. Lai gan patiesībā daļa atbildības par krīzi ir uzveļama tieši šiem neprofesionāļiem. Bet redz, demokrātiskā sabiedrībā labs cilvēks ir profesija, un augstākajā ierēdniecībā nokļūst tikai "labi cilvēki" no politiķu radu un draugu loka, tamdēļ tā ir neaizskaramā kasta, kurai algas nedrīkst samazināt. Vot, ja PVD kādiem mazajiem gariņiem pacēla algas par 20 Ls, lai zinot, ka būs samazinājumi tos kompensētu, tur jā, tur premjers var pajautāt - "kas par bardaku". Bet, ja runa ir par kultūras ministrijas valsts sekretāri, kurai pēc publicētajām ziņām alga gada sākumā bija 2000 Ls bet jau uz jūnija mēnesi 2700, tur jautājumu nav, tur viss ir "likumā noteiktajā kārtībā". Riebīgi dažreiz skatīties uz šo darbības imitāciju, tad jau labāk būtu klusējis un nedarījis neko.
Crystal
C
Bauskas akcija nav bijusi likumīga, bet šeit nepārkāpj likumus - tikkai apiet! :D :D
EVF
E
Prasta shēma, paaugstina kvalifikācijas pakāpes, lai varētu palielnāt algas, tos kas likuši parasktus uz šādiem rīkojumiem vajadzētu sodīt (tos kuri tie ir var noskaidrot elementāri, apskatot to rīkojumu). Sodam vajadzētu būt bargam, nu ļoti vajag Latvijā kādu paraugprāvu, lai tāds bezpriģels valsts t.i. mūsu visu naudas izsaimniekošanā beidzas.
Andre
A
A tev nav vienalga?Pēdējā laikā tik no visiem pieprasi kaut kādus paskaidrojumus.Un ar to arī viss beidzas.A ja kas ,daudz gribēsi zināt ātri vecs paliksi.un pasaki savam drauģelim zaķim ,lai kad runa iet par valsts aparāta reorganizāciju un samazināšanu ,nesprauž tautai batonus,ka nu tik tur iet vaļā.Skaidrs,ka nekas tur nemainās.
zvirbulēns
z
Tā tas parasti nenotiek. MP paskaidrojumus prasa ministram, kura pārziņā ir iestāde.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas