Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

papildināta - Referendums par 10.Saeimas atlaišanu notiks 23.jūlijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Cimdara kungam
C
Un Saeimas vēlēšanas septembrī, lūdzu, rīkojiet vismaz 2 dienas - daudziem cilvēkiem darba maiņa ilgst veselu diennakti un nevar tikt nobalsot, un ne visi grib ķēpāties ar pastu mūsdienās. Var būt vēl simtiem citi, neparedzēti iemesli, kāpēc cilvēks netiek uz iecirkni kādā konkrētā dienā. Demokrātiskā valstī visiem ir jādod iespēja izteikt savu viedokli!
tautiete
t
Ceru, ka mēc visi kopā izmantosiem šo unikālo iespēju parādīt demokrātijas spēku - patiesas demokrātijas spēku. Kāpēc joprojām medijos netiek rakstīts par pēdejo nedēļu notikumiem Eiropā? Mūsu tauta nav viena cīņā pert oligarhiem, korupciju un banku uzvedību. Laiks sacelties pret nedemokratiskajiem un drīzāk banku nevis tautas intereses pārstāvojšajiem poliķiem, oligarhiem un visiem pārējiem, kas joprojām neciena tautu. Spānija, Francija un Grieķija šajās nedēļas it visur iziet ielās ar saukli "Par patiesu demokrātiju!" Internetā var noskatīties video par 11 maija demonstrāciju Madridē un tās principiem. Ļoti ceru, ka kāds no ņems vērā un uzdrīkstēsies pievienoties "sašutušajām" miermīlīgajām, demokrātiju alkstošajām Eiropas tautām. Visi lielākā vai mazākā mērā ir cietuši no tās pašas politiķu necieņas pret tautu. Ar cieņu no Spānijas,
monitors
m
Tik jautru dienu Latvija vēl nebūs piedzīvojusi! Iecirkņi tiks pielīgoti. Tā varētu kļūt par tradīciju - uz katriem Līgo svētkiem rīkot tautas nobalsošanu. Man patīk./// Eh, būs Tevi jāapbēdina Līgo svētki nav 23.jūlijā, bet pielīgoties var arī šajā datumā. Sestdiena beigu beigās.
monitors
m
P.S. Šveicē svarīgāki vai mazāk svarīgāki referendumi notiekot bez maz vai katru vīkendu.../// Kāpēc mēs nevarētu pieņemt likumu, ka VP ir obligāti iniciējams referendums, ja Saeimā ir jūtama oligarhu ietekme? Tad mēs arī ik pa pāris mēnešiem varētu Saeimu atlaist un pārvēlēt. Vot tā būtu īsta demokrātija!
26. maijs:
2
Par balsoja: Vienotiba un VL-TB/LNNK Pret balsoja / Atturas: ZZS, PLL, SC
Man patīk
M
Tik jautru dienu Latvija vēl nebūs piedzīvojusi! Iecirkņi tiks pielīgoti. Tā varētu kļūt par tradīciju - uz katriem Līgo svētkiem rīkot tautas nobalsošanu. Man patīk.
Valdis
V
Vajadzēja jau 2.jūlijā!
nita
n
tik ilga laika var ari kaiminjvalstis apzagt ne tikai latviju, referendumu vajadzeja rikot junija. 2 nedeljas butu pietiekami lai gaztu sho samaitato valdibu.
nv
n
al » Oskars 17:41 . tāpēc, ka tas ir referendums par 100 nejēgu atlaišanu, un to noteikti vajg rīkot laikā, kad cilvēki ir atvaļinājumā...loģika, tomēr viņiem vel strādā... ============== a šoreiz tas ir vienalga, jo nevajag kvorumu. Lai atnāk kaut trīs un vairākums nobalso par atlaišanu. un viss notiksies.
Dens Brauns
D
Visiem Latvijas patriotiem nākamajās vēlēšanās jābalso par NA, lai nepieļautu dažādu liberastu partiju vēlmi sadarboties ar Kremļa partiju.
bumba
b
Sveice referendumi/balsosana notiek videji 4 reizes gada! :)
Oskars
O
Kāpēc uz PĀRTIKU ceļas briesmīgas CENAS !!!!!!! Vai būs KARŠ ?????? Kur ir VK un KNAB ?????? PREMJER , kāpēc tu KLUSĒ vai gribi lai tauta tevi PADZEN .......
XXXX
X
Protams,ka tu neko nesaproti.Ostit gazi ir riskanti,var pazaudet ne tikai saprasanu
vetis
v
Vēl nekas nav teikts. Visu izlems 2 jūnijs. Var iznākt, ka referendums būs jārīko pēc 2 nedēļām.......... Daudz kas atkarīgs cik cilvēku aizies pie saeima un daugavmalā.
10. Saeima
1
Sapratu Zatlers pats uz savu roku varēja atlaist tos blēdīgos Saeimas deputātus.. Šitā blēdīga 10. Saeima tagad balsos par/pret Zatleru? kas par stulbu un muļkīgu kārtību šajā valstī Lai dzīvo bardaks, haoss, un bezjēdzība Latvija valdībā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas