Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

papildināta - Saeimas deputāti vērtēs, vai ģenerālprokurors jāapstiprina atklātā balsojumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lapsa
l
..es nezinu vai saeimai ir atklati jabalso par generalprokuroru, bet braucot pa AMERIKAS nomaliem celiem biezi var redzet plakatus ...........balsojiet par novada SERIFU.... (policijas prieksnieku) balsojiet par novada general auditor...(novada VID prieksnieku) balsojiet par novada tiesnesi..... kamer musu valsti policiju tiesnesus VID iecels perkamie saeimas deputati un nevis tauta tikmer bardakks turpinasies muzigi..
politiķa sirdsapziņa
p
Kāpēc gan visi Saeimas balsojumi nevarētu būtu atklāti?
līkais
l
1. aizklāts balsojums patīk gļēvuļiem, kas baidās atklāti paust savu viedokli 2. aizklāts balsojums patīk nopirktiem meļiem, kas baidās atzīties, ka nopirkti 3, aizklāts balsojums patīk oligarhiem, kuri pērk balsis sev labvēlīgu lēmumu pieņemšanai 4. aizklātam balsojumam nav nekā kopīga ar demokrātiju un sirdsapziņu, kā te muižniece gvelž - demokrātijas pamats IR ATKLĀTĪBA, runas, domas un vārda brīvība, nevis slēptie atalgojumi, slēptie ienākumi un slēptās domas. 5. Deputātam kā ievēlētam pārstāvim ir jābalso tā, kā to prasa viņa vēlētāji, nevis partijas disciplīna vai tēvs mākoņos. Cita lieta, ka deputātam nav savu konkrēto vēlētāju, kad jābalso pret oligarhiem, bet ir savi konkrētie vēlētāji, kuri jāapmeklē 1x ned, kad jānoraksta patērētais benzīns.
laine
l
Zane 10:52 Šī Saeima ir nogurusi, daudz kļūdās...nav mērķu....? Tā nevar strādāt, ja cilvēkiem nav mērķis, ir tikai vēlme atsēdēt darba laiku un saņemt pāris tūkstošus kabatā....Ja visi šie cilvēki saimniekotu kā kārtīgi saimnieki, viņi tā nelemtu un nebalsotu...? ---------------------------------------------- ------------ Meitiņ, nevaimanā un nepļāpā. Nav mērķu?! Gluži otrādi - mērķi ir skaidri un nepārprotami. Gandrīz kā Hruščovs teica; Ceļi jasny, zadači opreģeļeny: za rabotu, tovarišči!
laine
l
Kārlis 10:03 Balsojumam jābūt neatkarīgam un neietekmējamam. ------------------------------------------- ----------------------- Protams. Un to var panākt ar balsojuma atklātumu.
Apsmējos!
A
Nu smuki! Redz kā demokrātiņi » JL histēriķiem 15:39 Žulis, 22.04.2010 15:29 KOLOSĀLI! Atliek tikai viens, vienīgs jautājums: Vai tiešām vēl ir kāds naivais, kas tic, ka Latvija ir parlamentāra valsts, kur valda demokrātija? Līdz šim es vairākās diskusijās esmu centies pierādīt atsevišķiem cilvēkiem, kuri to nesaprot, ka Latvijā demokrātijas nav. Mūsu Saeimas deputāti ir tikai marionetes, kas pilda svešu gribu, kas viņiem tiek diktēta. Visi balsojumi notiek saskaņā ar īkšķi un deputātiem nav tiesību balsot citādāk. Man neticēja. Tagad nu tas ir skaidri redzams. Un ne jau pēc tā, ka deputāti, kā te to cenšas pasniegt, esot melojuši. ( Vai mums ir arī tādi deputāti, kuri nekad nav melojuši?!) Nē! Tas ir redzams pēc tā, kādu histēriju sacēlusi valdošā kliķe pēc šī balsojuma, kur atsevišķi deputāti atļāvušies nobalsot pretēji viņu saimnieku rīkojumam. Lembergs esot nopircis deputātus? Man tas Lembergs ir pilnīgi vienaldzīgs, bet, ja jau reiz mums skaitās demokrātiska valsts, ar kādām tiesībām kāds kaut ko tādu drīkst apgalvot? Ar kādām tiesībām deputāti tiek izsaukti uz publisku televīzijas pārraidi, kur viņiem kā tādiem palaidnīgiem skolas bērniem jātaisnojas, jāsolās laboties un jācenšas izskaitļot vainīgos? Ar kādām tiesībām pēkšņi uzrodas „sabiedrībā ietekmīgu personu” grupa, kas pavēles formā demokrātiski ievēlētam parlamentam pieprasa atkārtoti balsot par vienreiz jau noraidītu kandidatūru? Ja jau pie mums ir demokrātija, tad deputātu balsojums ir jārespektē! Vai tad Latvijā nav vairāk juristu, kas spēj ieņemt ģenerālprokurora amatu? Ja nav, tad jāalgo kāds ārzemnieks ( kā tas tiek darīts sportā). VISS NOTIKUŠAIS SPILGTI UN UZSKATĀMI PARĀDA TO, KA LATVIJĀ DEMOKRĀTIJA NEPASTĀV. Tādēļ pilnīgi nevajadzīgi ir algot veselus simts cilvēkus, kas paši neko nav spējīgi izlemt. Tas , savukārt, nozīmē, ka arī pašām Saeimas vēlēšanām nav nekādas jēgas. Un tas ir vēl viens arguments, lai šajās vēlēšanās nepiedalītos. Lai tad lien laukā no aizkulisēm tie „pelēkie kardināli”, tie aukliņu raustītāji un atklāti sēžas tajā varas tronī. Tad vismaz tauta pazīs vaigā savus postā dzinējus. Zinās ko nolādēt.
He he...
H
Pēdējos desmit gados MILDA apzagta pilnībā un palikusi basa un bez trusikiem, bet galvenais uzraugs tāds malacis, ka vēl uz 100 gadiem jāievēl... interesanti , ko vēl vajag nospert, lai neviens neredz kam jāredz....? Ar to Jūs tautieši arī apsveicu... he he....
edgars
e
Muižniecei vajadzētu saņemties un izmazgāt savu sirdapziņu! Vakar skatoties Dombušovu, visa ģimene nolēmām, ka viņas nākošajā saeimā nebūs.
Vientulais vilks
V
IZSKATAS kasaima ir parversta par vienu lielu rupalu ,kurs vairak maksas zem ta gulsos..
vēlētāja
v
... domāju, ka šī Saima vispār vairs nav spējīga strādāt - redzot, kas tur notiek - derputātu uzvedība un domašāna vairāk atgādina "pīļu dīķa" vienas dienas filozofiju un nevis nopietnus, profesionālus politiķus - pat rebas vairs neprot uztaisīt profesionāli. Māžosānās, ne nopietni cilvēki - tribīne kā smilšu kaste...
smaidulis smieklotājs
s
pastāv dažādi balsojumi. Ir balsojums 'par' un 'pret', bet izrādās ka vēl ir 'vienīgais pareizais balsojums'! jāņmaizīte, laikam tu esi 'svēta' ! :)))
smaidulis smieklotājs
s
apsveicu tautu ar pirmo svēto govi, jāņmaizīti, Latvijā! 
 Braucēji, esiet uzmanīgi, jo šī govs ir pusakla, kustās ļoti lēni un var neredzēt svarīgus notikumus!
jankase
j
Paskatoties uz bildē redzamajām trīs sejām, skaidrs, ka viņi domā nopietni. Man tas šķiet pilnīgs murgs.
pilsonis
p
jāgroza likumi, lai par ģen.prokuroru un tiesnešiem lemj viņu speicāla padome, komisija vai kas cits -------------------------------- Tieši tā! Par savu iecelšanu jālemj pašiem tiesnešiem un prokuroriem ? Viņi jau sen to ir pelnījuši ! Arī mūsu uzņēmējiem -tas patiktu !
Čiekurs
Č
Ja pēc sirdsapziņas balso, tad kāpēc jāslēpjas? No kā jābaidās demokrētiskā valstī godīgam cilvēkam? Ždanoka atklāti deklarē savu viedokli, vai viņu kāds apdraud?Ja balsot par konkrētu naudas summu, tad gan labāk nomaskēties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas