Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 7. jūnijs
Gaida, Arnis, Arno

papildināta - Šlesers atbalstīs valdību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ērglis
Ē
Ko muldi, vecais. JL šo posteni jau paprīķim apsolīja. Vai neredzi kā SCP raujas uz ministru krēsliem?
dzeris
d
Vispār laba doma. Šloseru par ārlietu ministru. Laba.
He he..
H
Bet vai nebūtu slikti... , ja šlosis kļūtu par ārlietu ministru!!!!!!!!!!!!!! Kā jēlie šlosim varētu attiekt? Un JL dumrovskis varētu ar eiņuku sēņot visu vasaru... tas gan būtu joks uz 1. aprīli!
Pudencija
P
Ne nu LPP/Lc atbalstīs Dombrovska valdību, nekā, jo to, ka tieši viņi balsoja pret Štokenberga un Šadurska pārcelšanu uz tautsaimniecības komisiju, ir tam pierādījums. SC un LPP visu laiku tik runā par atbalstu Dombrovskim, bet darbi liecina par pretējo. Sak skatieties uz mūsu runām, bet neskatieties uz mūsu darbiem! Neticu šitiem kretīniem, kas tikai duļķo ūdeni un ir orientētu uz dumjāko vēlētāju!
Kurmītis
K
Naf, naf vērts. Es arī esmu kategoriski pret to, lai ceļinieki ietu stutēt šo meļu un šarlatānu valdību. Nav ko viņiem uzņemties atbildību par jēlo cūcībām. Jo varu derēt – pirmais, ko pajoliņi sāks stabulēt, līdzko ceļienieki ieies valdībā, būs – kā tie viņiem traucējot strādāt, neļaujot tautu glābt un ekonomiku sildīt un būs vainīgi pie visām nelaimēm un ziepēm, ko valdība tuvākajā pusgadā sataisīs … Labāk, lai zēni pabučojas ar Ždanoku aizkulisēs līdz vēlēšanām … :)
Kurmītis
K
Lellīt, tu pat iedomāties nevari, cik dikti man patīk tava “terminoloģija” … pie siles ierausās … kretīnam … blēžu bandu … Iespļāva trekni šiem ģimī … Kad man turpmāk ievajadzēsies kādu ilustrāciju, ko nozīmē jēlā laika lumpeni, es noteikti citēšu tevi … :) Kas attiecas nevis uz formu, bet būtību – neviens vēl nekur nav ierausies … un domāju, ka aīr neierausīsies. Nedomāju, ka ceļiniekiem vajadzētu sev smērēt rokas, brāļojoties ar jēlajiem šarlatāniem. Šī ir tā reize, kad labāk turēties tālāk no jefiņiem, kuriem ir tik sūdīga reputācija kā šiem pensionāru aplaupītājiem … Labāk, lai viņi turpina sēdēt iekrampējušie savos krēslos un bučoties ar PCTVL, bet ārlietas uztic Plineram – tad jau vēlētājs rudenī “novērtēs” … :))) P.S. Un ļaužiem no malas Plīša Lācim nekas mugurā nav jāsprauž. Viņam to daudz sekmīgāk, regulārāk un ne tikai mugurā dara tuvākie “līdzgaitnieki” tipa trakais Marsietis vai Rudā Blondīne … :)
tre
t
garījumā Šķēle nau smagi izgāzies ar prognozēm? :)
riņķī apkārt
r
Labāk riskēt paliekot bez tādas palīdzības ++++ lielos vilcienos, ja Dombrovska valdība krīt - nekas nemainīsies, tā arī peldēsim pēc inerces līdz vēlēšanām. Ko mēs riskējam zaudēt, ja Dombrovskis krīt - starptautisku uzticību mūsu valstij un, protams, riskējam pēc vēlēšanām dabūt atkal sev uz kakla TP ar LPP. Mūsu vēlētāju vairākums ir pilnīgi atkarīgs no demogoģijas un reklāmas trikiem. Lai taču tie oranžie un buldozeristi šajā brīdī "met"un "uzmet" viens otru. Tā pat ir drošāk, bet rudenī vēlētājs izdarīs savas korekcijas, cerams
Vai tas to vērts?
V
Pēc pirmiem iespaidīem, vairums komentāri visos portālos ir ļoti negatīvi noskaņoti pret šādu politisku palīdzības sniegšanu ar LPP/LC... Labāk riskēt paliekot bez tādas palīdzības, vienalga kādi tie spiedieni jo skāde būs lielāka par iegūto ... nak prātā sens izteiciens ... "dari ko darīdams, apdomā galu k*kā caur vidu, ne pāri pa malu."
viks
v
JL politiskajās spēlītes aiziet par tālu, baidos ka ar šo gājienu var iznākt greizi. Vairākums saeimā par tādu cenu ?
Lelle
L
SC aicinātu, bet lai tie tūdaliņi tinas...pietiekoši zaguši.
MOZUS
M
Forši , tagad mums būs ārlietu ministrs Bērziņš Andris , kukuļņēmējs un korumpants. Varu iedomāties , kā Eiropa priecāsies. Da viņus šāviena attālumā valdībai tuvumā nedrīkst laist.
KLM
K
Tukša muca. ...................................................... ......... Cienītais, tā vis nesakiet - tukšajā mucā tup kreiso zinātņu doktors ar vidusskolas izglītību.....
jopcik
j
Vai tiešām tas Šlesers atbalstīs? Vai tikai muldēs un nepārtraukti rēgosies pat no klozeta poda.
puika
p
Var jau pārvērst Latviju par banānu republiku arī ar iekšpolitiskām/nodokļu metodēm. Viens ieteikums jau ir šajā virzienā: "Ir rosinājums diskutēt par fiziskās personas gada maksimālā apliekamā ienākuma noteikšanu (30 000 latu apmērā gadā), virs kura netiek piemērots iedzīvotāju ienākuma nodoklis."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LPP/LC PROGRAMMA

Ko LPP/LC rosina Dombrovska valdībai, lasiet šeit.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Līderība pozitīvā nozīmē ir ārkārtīgi svarīga

Par to, kādēļ sestdien jāpieceļas un jāaiziet nobalsot par personībām, kas iespējami efektīvāk spēs pārstāvēt Latvijas intereses Eiropā, vēsturnieku Gati Krūmiņu intervē Agnese Margēviča

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas