Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

papildināta - Sudānā nolaupīti trīs Latvijas pilsoņi - helikoptera apkalpes locekļi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
he, he
h
Nu, protams, ka viseertaak savaa stulbumaa ir vainot okupantus. Latviessiem raksturiigi atrast kaadu netveramu llaunumu,lai maskeetu savu nevareessanu un dabisko kuutrumu, tizlumu un nenoviidiibu - tam vienmeer kalpo taadi llaunie speeki kaa okupanti, melnais brunninieks, kangars, jodi un murgi u.c. pasaku teeli.:))) diez ko ssie reejeeji rietu nolaupiito vietaa............
zakis-masai
z
Labvakar, man arizel sie cilveki. Redzeju vienuraidijumu kur vinirunaja,esdomaju redzikadi drosmigi cilveki.bet te visi nodirs.Man vienalga krievsvaisuda latvietis. visinelaime ir vienadi.man ir dazreiz kauns par latviesiem cik vini tuvredzigi un riebigi dirsa lideji iebkurai tautai,kas naktu pie varas. es esmu par siem drosmigiem CILVEKIEM,JO VINI IR ARLIELO BURTU. TURATIES . Kaut veiktos atrak atbrivot.
Māsa
M
Tiešām sirds sāp par pašu tautiešu naida pilnām sirdīm...vai tad te runa iet par pilsoņiem , nepilsoņiem...vai tad nekas cilvēcisks cilvēkos nav palicis... Diemžēl nejūtos laimīga jo mans brālis ir viens no tiem ,kas Njalā ir pazudis...Un vai man jums šeit jāpierāda kad viņš ir tīrasiņu latvietis?... piedzimis Skrundas slimnīcā, Saldū skolā gājis, Rīgas Aviācijas Universitātē studējis...varbūt man arī ieskanēta pases kopija jāpiestāda...Ja Latvijas Pilsonis tad cienījams un viņam palīdzīga roka sniedzama, ja Nepilsoņu pase tad var droši mirt? Un tas ka viņi savās starpā un ar citām ekipāžaām sarunājas krieviski tas liek viņiem piešķirt citu pilsonību, jo Sudānā Ano misijās ir tik daudz Post Padomju ekipāžu un pilotu...un Afrikā tiešām par Latviju neko nezin...tur visiem liekas ja runā krieviski tad jau protams visi krievi...Šodien jau biju mierīga, bet atliek palasīt komentārus kad saprotu, varbūt tiešām labāk lai viņi cīnās un palīdz badā un karos novārdzinātajai Sudānai nevis atgriežas sveiki un veseli Latvijā...Atvainojos ja attiecinu šos vārdus uz tiem kuri tos noteikti nav pelnījuši...Atvainojos tiem cilvēciņiem personiski!!!
grieta
g
Tā ziņa ir mazliet novecojusi. Uzrakstīta ap 13.00. Diena nav papulējusies papildināt un pārrakstīt!! LTV sižets jau bija 18.00 ar jaunām niansēm.
pareizais
p
Jūs vispār sajēdzat ko jūs muldat, es personīgi pazīstu šos cilvēkus, kuri pašlaik ir nelaimē. Tu čiekurs vispār zini, kā ir kad civēkam nav ko ēst. Dotajā gadījumā šie cilvēki pārstāv mūsu valsti un godīgi pilda savus pienākumus, nevis lej mēslus uz citiem kā to darāt jūs.
*****
*
Nesaki vis, izlasīju tekst vairākas reizes un sapratu, ka nolaupīti locekļi ...
grieta
g
Kaut kas traks!!! Komentētājiem tiešām nav prāta!!! Ir nolaupīti Latvijas pilsoņi, bet te visi muld pilnīgi ne pa tēmu. Kauns paliek.
>mudakam
&
Mums tiešā. traucē dzīvot padomiskā domāšana un apziņas trūkums, ka mēs, latvieši, esam Latvijas saimnieki!
mudaks
m
Kur lai latvieši ņemtu tos dižgarus un to lepnumu, ja viņus velk uz leju ne tikai padomju okupācijas mantojums, bet tās skolas dižie eksemplāri kā Tu? Ja kāds ir pelnījis "godam izmirt" tad tas ir padomju cilvēks. Diemžēl tā sērga neiet prom, un pat izplatās nākamajām paaudzēm.
>puaro
&
Un kā tu visu savu šo refrēnu vari saistīt ar ANO helihoptera nolaupīšanu, par kuru 'patiesība te ari bija stāsts?? ___________________ tā, ka pirmā ziņa nebija par nolaupītajiem Latvijas pilsoņiem! Ziņa bija, ka nolaupīti Latvijas "piederīgie" - nepilsoņi, kuri pat nerunā latviski! P.S. Vēlreiz atkārtošu - ja izrādīsies, ka nolaupītie ir krievvalodīgie okupanti, tad paldies sudāniešiem par palīdzību deokupācijas un dekolonizācijas veikšanā!
>Kivi
&
OJ BL NEMAGU,PILNI VALSTS CIETUMI AR TIEM "PALIGIEM",OKUPANTU VESTNIECIBAS KRETINELI ILGI JAU VAIRS NESMIRDES,URALU SPIEGUS TAGAD PASAULE IZKJER KA TRAKUS SUNJUS...
puaro
p
Un kā tu visu savu šo refrēnu vari saistīt ar ANO helihoptera nolaupīšanu, par kuru 'patiesība te ari bija stāsts??
>kivi
&
Nauda, nauda, nauda - nekādas nācijas vienotības, pašlepnuma, patriotisma... nekā... čušs... Tā vietā lai kaut ko jēdzīgu izdarītu, tā vietā lai savāktos kopā un ar mietiem piespiestu politiķus darīt to, kas viņiem jādara - spēj tikai aizbraukt uz īriju, lai tur piedzemdētu bērnu un saņemtu pabalstu 200 eiro. Iznīkstošā nožēlojamā nācija.... _____________________ Izdaram kaut ko jēdzīgu - veicam Latvijas deokupāciju, dekolonizāciju un deboļševizāciju! Deboļševizācija - process, kad no ministrijām, valsts iestādēm tiek izmesti visi bijušie komunistiskās partijas biedri un tie, kas sadarbojušies ar okupācijas režīmu un strādājuši pret latviešu tautu!
>puaro
&
Ja tavās mājas ielauztos okupants, ne lūgts, ne aicināts, tu laikam nepriecātos? Un tu šo okupantu sauktu par okupantu, lai arī viņš dzīvotu kādā no tavas mājas istabām. Un tagad, tam okupantam piedzimst 5 bērni un šie bērni arī sāk dzīvot tavas mājas kādā istabā. Un tad, pienāk 1991.gads - it kā beidzas okupācija. Būtu normāli, ja okupanti no tavas mājas aizvāktos! Bet tu gan laikam uzskati, ka gan "vecais" okupants gan 5 jaunie ir tavi brāļi un var turpināt dzīvot tavā mājā! Okupanta statusam nav noilguma! Arī okupantu bērni ir okupanti!!!
Kivi
K
nelaimē jau sen ir nonākusi arī latviešu tauta! Pilnīgi piekrītu šim apgalvojumam, tikai iemesls tamir paši latvieši. Šī tauta sen pati godam ir pelnījusi izmirt. Latvietis, latvietim, latvietis. Nācijas dižgars Raimonds Pauls, jautāts, ko labu ir izdarījis pēdējā laikā, paziņoja, ka neaizgāja uz vēlēšanām. Pats tik ilgus gadus būdams Saeimā, vēlēšanās cerēja, ka kāds par viņu balsos, solīja kaut ko izdarīt.... protams, tad kad saprot, ka paša partija ir sataisījusi sūdus lielākus nekā piektā gadā, ka iegūt vairs neko nevar... tad paziņo, ka neiet balsot - protams... par to naudu nemaksā.... Bet man ir kauns, ka latviešiem ir šādi dižgari.... Ko viņš tur darīja Saeimā - skaitījās, lai saņemtu naudu!!!!!! Tādi ir dižgari - izcilie slavenie komponisti! Nauda, nauda, nauda - nekādas nācijas vienotības, pašlepnuma, patriotisma... nekā... čušs... Tā vietā lai kaut ko jēdzīgu izdarītu, tā vietā lai savāktos kopā un ar mietiem piespiestu politiķus darīt to, kas viņiem jādara - spēj tikai aizbraukt uz īriju, lai tur piedzemdētu bērnu un saņemtu pabalstu 200 eiro. Iznīkstošā nožēlojamā nācija.... veeeeeeeee!!!!!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas