Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

papildināta - Tiesa apcietina Meļko

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hmmm
h
Jā Šķēļes un Šlesera rinda tuvojas
lasītājs> :)
l
Kāpēc mani nemīl TP? Es būtu priecīgs, ja mani prēmētu ar Ls 100. Bet no manis, kad tēpistieši bija pie šprices, tikai kāsa un kāsa.
:) > TP mīluļi
:
NRA 08/03/02 TP ministrs Kalvītis prēmē Latvenergo valdi. Pēc ekonomikas ministra Aigara Kalvīša (TP) rīkojuma Latvenergo valdes priekšsēdētājs Kārlis Miķelsons saņēma 20 074 latus. Savukārt uzņēmuma valdes priekšsēdētāja vietnieks Ivars Liuziniks par pagājušā gada darbu prēmēts ar 16 397 latiem, bet valdes loceklis Aigars Meļko - ar 16 474 latiem. --- Nez, kāpēc tieši šie vīri ir tik mīļi TP vadībai?
AD
A
Ja tu nespēj pateikt neko vairāk , kā tikai mēdīties bērnu dārza līmenī, vai ir vērts demonstrēt savu mazspēju? Kā tu pats domā?
Maxis
M
Citāts no 2005.g tiesas sprieduma par "neaizvietojamo tipiņu" I.Liuziniku "Apsūdzētais atzīts par vainīgu savu pienākumu faktiskā nepildīšanā, kas viņam bija jāpilda sakarā ar ieņemamo amatu, tas ir, I. Liuziniks faktiski ir notiesāts par bezdarbību, kuras dēļ PVAS ‘’Latvenergo’’ nodarīts reāls (nevis varbūtējs) kaitējums 1,3 miljonu latu apmērā." Jautājums - ko šis kriminālnoziedznieks joprojām darīja Latvenergo, ja pirms 5 gadiem jau tika notiesāts par reāla kaitējuma nodarīšanu uzņēmumam? Izrādās, ka pat žurnālisti par tizlu un stulbu bijuši, lai uzdotu šo vienkāršo jautājumu Miķelsonam un visai TP/"Latvenergo" šaikai.
Sniper'sEye
S
Nē, ne par garantiem... JL garanti bīdīs savējos...
morgenstern
m
Par tām arestētajām privātpersonām. Pec baumām tie esot kāda daugavpils "Hrenvamstroja" celtnieki :-(
morgenstern
m
Kamēr pierādījumi nav zināmi pārliecinoši, manuprāt, pieļaujama versija, ka tiek gatavota augsne atvieglotai Latvenergo privatizācijai -------------------------------- Klau, ja saki A, tad pasaki arī B - kāda ietekme uz to, vai privatizācija notiek jeb nenotiek ir koncerna topmenedžeru personālijām? Rodas iespaids, ka Tu uzskati abus topg..ņukus par garantiem LE neprivatizēšanā.
Pelēkais Vilks
P
Latvenergo privatizācija TP vadībā jau sen ir gatavota (pa ceļam bišķi "pielasoties" no tenderiem) un *manuprāt, pieļaujama versija, ka* shēmotāji sabaidījušies par iespēju, ka nevarēs zem SVF vai Airopas institūciju uzraudzības noprihvatizēt kā bija solīts. Vot i viss kašķis.
infa
i
'Galerts' ir Rumpītis.
Lelle
L
Vienīgais ko zinu droši, ka Mūrniecei ar steigu jāliek Jutu apsargāt...un lapsenes atgaiņāt...skatīties, lai no 6.stāva nenokrīt vai pa balkonu neizveļas...
Sniper'sEye
S
Kļūdies par mākslinieku, bet JL rindās ir tikai viens, ko mīļi par Lācīti sauc... Publisks mīļums, protams, laba parādība, bet, ja Lācim pietrūkst gribas un/vai saprašanas, tad iznāk tikai GalertLācis...
Pelēkais Vilks
P
Jautājums cien.fotomāksliniekam: Kas ir GalertLācis? Tāds vēl nebij' dzirdēts..
tante
t
Dēļ vēlēšanu tuvuma ticamība visam pasākumam pilnībā zudusi. Izskatās pēc lielo onkuļu rotaļām.
Sniper'sEye
S
Ne mazākishēmotāji par TP ir arī JL attiecīgā grupa, kas izmanto GalertLāci par savu skaļruni. Savādi, bet jau 22. jūnijā Kamparnieki sasauc Latvenergo akcionāru ārkārtas sapulci. Visticamākais, lai atstādinātu no amatiem Miķelsonu un Meļko. Kurš ir tik dzelžaini pārliecināts, ka pierādijumi viņu vainai ir absolūti neapšaubmai jau šobrīd? Tikai pagājšnedēļ uzradās info, ka JL valdība apsolījusi SVF & Co atlikušo valsts uzņēmumu privatizāciju. Vai visi tie, kas priecājas šobrīd, būs tikpat priecīgi pēc Latvenergo privatizēšanas, kad privātie akcionāri vairs nepiešķirs atlaides trūcīgākajiem? Kamēr pierādījumi nav zināmi pārliecinoši, manuprāt, pieļaujama versija, ka tiek gatavota augsne atvieglotai Latvenergo privatizācijai nevis spilgtai un plašai korupcijas apkarošanai. Ļoti interesanti, ar kādām biogrāfijām atnāks nākamie 2 kandidāti Latvenergo 2 augstākajos krēslos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas