Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

papildināta - Trīs likumus Valsts prezidents sūta atpakaļ uz Saeimu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ŽB
Ž
Visi, kuri ir pat partiju tuvumā ir valsts uzraudzības vērti, nemaz nerunājot par kaut kāda līmeņa to vadītājiem. Visa valsts nozagšana ir saistīta ar vienu vai otru partiju un tāpēc tās būtu jāuzrauga ļoti skurpulozi. Te pat deklarācijas par mazu.
tiktak
t
prezidentam raksturs...labi saprata, ka sāmējo nories, bet izdarīja pareizu izvēli, atmeta tos likumus atpakaļ
ferma
f
Ko var gaidīt no prezidenta, kas izraudzīts ZOO?
JL Darba birža
J
Gudra Zuzīte, gudra...
sii
s
Vo! Beidzot Valststrusis paraada raksturu! Turies, Valdi, sadod tiem treknajiem spekulantiem! Un tiem, kas graaba lellju maajas un celjojumus uz Egjipti, arii.
?
?
Vai jūs kāds, tostarp ļaunās zviedru bankas, ar varu dzina uz banku? Nē, jūs paši skrējāt un nedomājāt par to, vai spēsiet atmaksāt naudu - gan māju būvniecībai, gan dārgu autiņu pirkšanai, gan arī braukšanai uz ārzemēm... Visu cieņu Zatleram, nav sabiedrībai jāmaksā par citu izklaidēm.
Lelle
L
Tā vot strādā tie 100 debīliķi...
Viesulis
V
Es gan domāju, ka atbildība ir jāprasa nevis no valsts, bet no Tūp...istu un liekulīgo sektantu partijas, jo viņi jau nelikās ne zinis par briestošajām problēmām - viens solīja treknu dzīvi septiņu gadu garumā, otrs - tikai gāzēt uz priekšu, trešajam defaults bija nekas īpašs! Profesionāli ekonomisti par briestošajiem mēsliem laicīgi brīdināja, bet priekš kam viņos klausīties, ja šajā valstī ir tādi biznesa "ģēniji" kā Bārda, Hūte un Atslēdznieks!? Tā, nu, arī nokļuvām tur kur esam - dzīvojam no tā ko citi samet, "mašīna" sadauzīta lupatās un tiek vilkta lauka no bezdibeņa! Ar valsti tam visam nav nekāda sakara, bet gan ar augstākā mērā noziedzīgiem lēmumiem, bezatbildību un idiotismu.
Pērtiķis
P
Mīļš sveiciens Valdim! Biezāk brauc ciemos zoodārzā!
filozofs
f
aizmirsu piebilst , tas viss bija jau iestudeets no paša saakuma , pieņeema , prezidents labais viirs atsvieda atpakaļ , tagad kliķe pieņems kaa vajag, ... bet kandidaats nopelniis bonusu , liekuļi ... gribaas pieruiities un ne par ko nedomaat.
Lelle
L
Šitā atbildība ir jādala uz visām trim iesaistītajām pusēm-kredītņēmējs, banka un valsts arī. kas pieļāva šo kreditēšanas trakumu. Tagad atbildību nes tikai viens pats kredītņēmējs, abi pārējie mērgļi rokas mazgā nevainībā un tik liek cilvēkiem maksāt, bet vairumam nav vairs no kā maksāt!!! Aizdevēji ir iedevuši naudu kredītņēmēju atbalstam, bet valdība un Saeima turpina čammāties...šim likumam bija jāsāk strādāt jau martā un tas nevar attiekties uz ļaunprātīgajiem kredītņēmējiem- nek. īpašumu spekulantiem, bet gan uz ģimenēm, kuras šos kredītus ņēma vienīgajam mājoklim.
filozofs
f
saak ieziimeeties naakošaa termiņa prezidenta kanditatuuras kontuuras , partijas iipašnieks var dariit kaa grib , zagt uz nebeedu , nemaksaat sodu 1 000 000 ls apmeeraa , ... vcaardsakot dziivot kaa niere pa taukiem... prieciigus Jaaņus biedri!!!
izbijis valsts patriots
i
te neliels piemērs ---sēž četri tādi 25 gadīgi zeperi ,noalgojuši patiešām l;abu grāmatvedi kurš viņiem reizi nedēļā apmāca kā apiet likumu. Diviem no viņiem nav pat pamatskolas izglītība ,bet vissi biznesmeņi. Viņi pat nedomās atdot neko, nekad drīzāk aizlaidīsies. Ir jau arī tiešām kuru priekšā var noņemt cepuri.Priecīgus svētkus.
kredītņēmējs
k
vot cūka.
izbijis valsts patriots
i
Atvaino man neiznāks vairs šodien kvernēt pie datora,bet nāksies tev izvilkt kaut ko no tā info par ko publiski nerunā. Neviens JL nekad nebūtu devis pieeju varai ja ārzemju investori ,jeb SVF būtu bijis gatavs runāt ar pārejiem. Te nevajag baurot kratīt kulakus utt. Neviens Godmanis nekad nebūtu atkāpies,jo šī atkāpšanās nes TP un LPP tikai zaudējumus. To ka Latvija ir uz pakaļas šie trīs AAA ļoti labi saprata,bet viņiem vienkārši nebija izvēles.Faktiski Latvijai īsti nemaz nebija ko likt vietā,atlika vienīgi Dombrovskis---jo bija vajadzīgs cilvēks ar nesabojatu reputāciju. Tas ka viņu iekšēji daudz kur bloķēs tas bija skaidrs pat vēl nedzimušam bērnam. Tomēr lai te kaut ko mainītu nevar tikai bļautīties JĒLĪŠI --VIENOTĪBA noveduši valsti līdz klinķim utt.Tu vispār apjēdz ka tas ko dari tu un tev līdzīgi ved uz vēl lielāku bezdibeni. jā man ir nācies redzēt bērnus vai viņa vecākus ar dažādām attīstības pakāpēm,bet man liekas ka tavs līmenis ir traģiskāks---baidos par DEGRADĀCIJU. Nopietni jo tie kuri maļ vienu un to pašu katru dienu ir jau smagi slimi. Nedzer tikai Jāņos tas pie laba nenovedīs.Pie stūres arī nesēdies --sods palielināts sākot ar 23. Mēģini labāk kaut kādu meditāciju. Vispār veseļojies,VISSU LABU..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas