Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

papildināta - Ufo neērti par "amata brāļu liekulību" dzīvnieku kaušanas lietā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jāpiezīmē
J
ka kaušanu drīkst veikt tikai musulmaņi, tad par kādām darbavietām te vispār var runāt? Tas lohs, kam valdība šito cauri izvilka tak pats rakstīja, ka musulmaņu viesstrādniekiem jau vietas sagatavotas!
x
x
Saeimai tikpat steidzīgi jāpieņem likums, ka šādi kauta gaļa ir OBLIGĀTI JĀMARĶĒ!!!, jo pircējiem ir tiesības izvēlēties. Savādāk daudzi no viņiem būs spiesti no gaļas atteikties vispār un kļūt par vegetāriešiem. Jau tagad daudzi kopš šī likuma pieņemšanas gaļai vairs virsū neskatās. Un es turpmāk īpaši rūpīgi skatīšos, lai tā, ko pērku, nebūtu viesuļu gaļa.
aizspogulija
a
Man vienmēr UFO ir kritis uz nerviem, nezinu, kāpēc. Nu beidzot saprotu. “Man ir neērti par manu kolēģu un amata brāļu bērnišķīgi emocionālo liekulību. Vai pēc šīs akcijas viņi savas ādas kurpes nomainīs uz dermantīna čībām?" - tā var teikt tikai cilvēks ar ļoti zemu intelekta līmeni, kuram šķiet, ka tie, kas nevēlas nogalināt ir bērnišķīgi emocionāli liekulīgi. Vienkārši nožēlojami - palīgskolnieka līmenis. Vēl tikai trūkst pamācības, ka katram kārtīgam vīrietim jāpiedalās medībās. Būsu pilns komplekts.
kop
k
klusais 17.09.2009 20:59 Nebij laika lasīt komentus , par rakstu - varbūt ,ka kāds to jau ir uzrakstījis, bet vai tik cienījamais uzņēmējs nebija tuvs UFO sievas radinieks. ------------------------------------------------- - Jā, tur jau tas nesmukums, ka Teicāns (Teivāns?) ir Ufo švāģeris.
Maigā
M
Vau Tu pats savu komentāru saproti? Es uztveru Tavu neizglītotibu un kaušanas tehnoloģijas neizpratni. Vai tiešām kaut kas tāds būtu izlaists cauri kādai vid.speciālajai vai pat kādai augstskolai (nu kad pedējos PSRS gados varbūt plānu vajadzēja pildīt). Bēdīgi un baisi reizē...
Maigā
M
Nekļūsti smieklīgs - vistai atņemt galvu var momentāni. Arī giljotīna tika atzīta par pieņemamu nāvessoda izpildei, kad notiesātais nav jāmoca, bet tam dzīvibu atņemt ir nolemts.
nīgrais
n
Kā ta! Līdz šim visas kautuves ir strādājušas tikai nokaujot "humāni''! Ierēkt var par tādu naivumu..
SKL
S
Man vispār nav saprotama šī diskusija, lai tak kauj tos lopus kā grib. Vispār visu laiku domāju, ka apdullināsana ir domāta, lai lopam būtu vienkāršāk sirdī dunci ietriekt, bet izrādās tas ir humānisms - ar kuvaldu pa pieri. Jums pašiem neliekas smieklīgi? Varbūt jums arī humānisma vārdā vajag pa pieri uzšaut. Ja runājam par kaušanas noteikumiem, kā tad kaujam vistas? Cik esmu redzējis un pats kāvis, vai nu ar cirvi nocēt galvu, vai arī ar nazi pārgriež rīkli. Vai tomēr no sākuma vistai ar kuvaldu pa pieri jāsit, lai būtu humāni?
A.r.
A
Cik nožēlojami aprobežots cilvēks.. Šajās dienās esmu dzirdējis tik daudz vājprātīgu salīdzinājumu un atzinumu, ka paliek ļoti pretīgi.. Teicāns, vai kā viņu tur, uzskata, ka nav atšķirības starp zivi un govi.. ?!! Bet tādā gadījumā, vai ir starpība starp govi un suni?!! Kādas darba vietas?? Šito sūda frāzi vari iebāzt vienā vietā.. Ļoti jēli skan.. Mafioza valsts, pie kam pilna ar politiskām prostitūtām.. Ufo - tu pēc manām domām, izrādās, esi vienkāršs prosķaks, nesimpātisks un nepatīkams cilvēks..
TanteSidra
T
novelu Kalvisha draugam, Teicana shvagerim un saracenju lobistam profesionalajam durakam UFO turpmak dabut no pretimnacejiem pa seju bez anestezijas 3x diena. nu kas gan tur bus ipashs, parasta un dabiska lieta.
aitiņa
a
Paldies, Maigā, "dozētu elektrību" vari paturēt pati sev...
Maigā
M
Korektāk salīdzināt apdullināšanu ar elektrību nevis ar elektrisko krēslu, bet ar kādreiz psihiatrijā izmantoto elektrošoku.
Maigā
M
Varbūt tomēr gribi,lai Tev pārgriež kaklu, nevis apdullina ar dozētu elektrību, ko izmanto tikai apdullināšanai nevis nonāvēšanai.
Maigā
M
Pēc autora domām ādas jakā un ēdot gaļu nav tiesību izvēlēties dzīvniekam mazāko ļaunumu? Raksts ir muldēšana.
Laine
L
Man patiesi prieks, ka neesmu vīlusies Ufo. Rakstu vēru vaļa ar bažām, bet piekrītu Upaciera kunga teiktajam par 100%. Vēlu Latvijai un latviešiem, lai mums ir vairāk tik reāli un veselīgi domājošu cilvēku. Tad mums visiem labāk ies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas