Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

papildināta - Uz Nacionālās drošības komisijas pirmo sēdi atnāk tikai Zatlers

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dr.xy
D
Komentatoriem: pats galvenais jautajums ir,ka Nacionalas drosibas komiteja var but Krievijas izlukdienesta darbinieks Biskekas urbis,un neviss vai kads atnaca vai neatnaca uz sedi.
ķeblis
ķ
neskatoties uz kvoruma trūkumu, pirmajā sēdē garu un plašu runu teica komitejas priekšsēdētājs, skaidri iezīmējot turpmākos uzdevumus
???
?
Es neticu Zatleram ir atbalsts
ostaps
o
Pareizi, nafig tādus, kas uz darbu nevar atvilkties.
Jukums
J
Tātad, no pieciem darbā ierodas tikai viens. Varbūt tos četrus varam nokonsolidēt? Gan kārtība būs lielāka, gan valstij nauda ietaupīsies.
Ojārs
O
Lai ko par Zatleru domātu Saeimā ievēlētie "politiķi'" , viņi gluži vienkārši būtu jāsoda tāpat kā ikviens darba kavētājs, jo viņi ir ievēlēti savā darba vietā, kas, diemžēl, ir Saeima, un atļaujas nestrādāt. Vai Saeimas kārtības rullī ir kas sacīts par deputātu darba disciplīnu un pienākumiem? Viņi ir ievēlēti par valsts naudu, lai strādātu valsts labā un tagad kā zīdaiņi smilšu kastē demonstrē savas simpātijas un antipātijas? Par aplamu attieksmi - sodāmi vai atlaižami. Lai nāk un strādā tie, kuri grib strādāt.
DEPUTĀTU "DARBS"
D
kĀ DEFINĒ VARDU "DARBS" ŠITIEM "TAUTAS KALPIEM" VIŅI SĒDZ PIE GALDIEM UN SPRIEŽ KĀ IZLAUPĪT ŠO VALSTI. KAS VIŅIEM DARBS? PIECELTIES NO RĪTA UN APSKAT'T VIŅU PRETĪGO ĢĪMUS SPOLGULĪ? PACELT ĒDIENKARTI, NEVIS IET DARZĀ SAVAKT SAVU PAŠU ĒDIENU?
  • 1
  • 0
bravo
b
Vecie varas orgāna pārstāvji kārtējo reizi parādīja savu "augsto" politisko kultūru!Visu cieņu Zatleram,atšķirībā no tiem spīdīgajiem labi paēdušajiem un pašpārliecinātajiem mūļiem, kuri nosačkoja un izniekoja tautas naudu!
lux
l
Neko teikt! Nacionālās drošības komisijā - pats kvēlākais kremļa čekista projekta īstenotājs Urbanovičs. Kad tāds nelietis ir NDK Latvijas drošība ir apdraudēta~
Jevgenija
J
Ja mēs, vēlētāji, esam pieņēmuši darbā 100 deputātus, mums vajadzētu būt pieejama informācija, ko viņi dara katru darba dienu, kurš ir, kurš nav, kāpēc nav, kurš strādājis virsstundas. :)
skaidrs,ka speciāli
s
Būtu bijis normali Zatleru informēt,ja patiešām bija iemesli neierasties.Bet nē- vajag tac uztaisit atkal teatri! MAN KAUNS VIŅU VIETĀ! Iedomājieties- un tadi jampampiņi mums tur augšgalā. Eh....paliek jau par traku.... Valdi,turies!
paldies visiem
p
kas viņu ignorē, kā viņš Latviju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu bet lūdzu
n
kas ignorē viņu , ignorē LATVIJU!
  • 0
  • 0
депутатс
д
ЛОХС - это судьба...
Ministry of Truth
M
Ekrāns balts un neparasts Tagad dzīvot sāk – Atnāk Miki Mausis, Atnāk Donalds Daks. Izdomāta ragana Bērniem miegu jauc, Vinnijs Pūks un citi Kaktos spiedz un kauc. Piedz.: Manis paša radīts Ir šis lērums viss – Izdomāts un zīmēts, Glaudīts, lamāts, sists. Tagad mani glauda, Tagad mani sit. Miki Mausis atnāk, Katrreiz jauns un cits. Atdzīvojas rokturis, Piemiedz acis stabs. Es jau tas pats burvis, Tikai ļoti labs.
UFO
U
"..ielec arī sesks!"
Zuze - Re
Z
Saeimas deputātiem piemaksas par sēžu apmeklēšanu ir jau pirms gada atceltas.
standzinieks
s
Tāpēc arī nenāk?
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas