Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 13. jūnijs
Uva, Ainārs, Zigfrīds

papildināta - Valdībai jau pirmajā dienā nepatīkams balsojums Saeimā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauķis
l
lasot te komentus,lieku reizi pārliecinos,ka Lielajam Vilim bija taisnība .Dzīvojam mēs muļķu zemē. Šitos pārgudros savēlēsim saeimā ,saliksim valdībā un visi dzīvosim ilgi un laimīgi..... Latvijas sabiedrība ir tāda ,kāda tā ir un tajā ir tādi cilvēki ,kādi ir.Lembergi,šĶĒLES,Repšes ,Āboltiņas ,Kariņi,Krasti.Jurkāni....visi ....un tādi kā te komentētāji.Skaidrs,ka mums prāta nepietiek,bet kas mums vairāk -nelietības vai stulbuma.Domāju ,ka abu pār pārēm.Tai vietā ,lai izveidotu sakarīgas idejiskas partijas ,mēs skrienam pakaļ harizmātiskiem līderiem un vienmēr pēc laiciņa viņos vīlušies ,sākam tos nomētāt ar akmeņiem .Ķeram nākošo un tas turpinās tālāk.Tikai sevi par stulbiem gan negribam atzīt.Mēs gatavi nogānīt katru ,kas neatbilst mūsu šā brīža varonim,bet aizmirstam cienīt arī citu viedokļus.Žēl ,tādai tautai nav izcilas nākotnes.
jumors
j
Vienalga, nesaprotu- vai tad pozīcija gudrāka par opozīciju? Kas mums ir svarīgāk- veidot budžetu vai skaitīt personas?
I.B.
I
PAŠI izaudzinājām šķēles, lembergus - pilna Latvija ar NOZIEDZNIEKIEM.
hmmm
h
TP mēģina vinnēt pokera partiju spēlējot ar atvērtām kārtīm.
slešakovs
s
Cik disciplinēti TP balso kopā ar SC.
urkis
u
Un vel. ir skaidrs, ka zeni pa smilsu kasti ir aizspelejusies. Man liekas, ka tautai vajag izspelet Griekijas scenariju, lai zeni drsuku pieraujas, Jautajums tikai par to, kas to organizes- politiskas partijas vai arodbiedribas tas nebus. Varbut ceturtas attmodas tautas armija ?
urkis
u
vajag izsludinat arkartas Saeimas velesanas. Tapat darba te nekada nebus, tikai akstisies lidz rudenim. Ir skaidrs, ka TP stradat nevienam nelaus.Un veel- vajag vienu kartigu demonstraaciju arkartas velesanu atbalstam un ar prasibam saukt visus valsts izzadzejus ala TP pie atbildibas. Vajag darit to visu labi atri, citadi ar mums bus cauri nudien
kas
k
Valsts iet pa burbuli,bet nelietim skēlem gar acīm griežas tik skaitļi ko ieraus nāsī pēc Latvijas mežu ,Latvenergo,un kas nu tur vēl palicis izpārdošanas,kaut tu vienreiz aizrītos,vai tad zelta zārkā taisies zemē līst,parasti tādu rāvēju bērni un mazbērni palaiž vējā dažos gados,nodzerot un noplītējot.Nav mums valstsvīru, kas domā par tautu ,ir smerdeļi.
Sēlis
S
Prezident,esi vīrsun atlaid šo bliņu D>>>>seju opozīciju.un valdība nostrādās godaqm līdz vēlēšanām rudenī,pretējā gadījumā mēslu būs vairāk kā 5jā gadā.
standzinieks
s
Es runāju par valstu reitingiem, tu- par banku reitingiem, ir atšķirība? Kādēļ gan reitingu aģentūrai mākslīgi paaugstināt kādas valsts reitingu? Zviedru banku aplaušanos te nevar salīdzināt ar angļu un holandiešu banku aplaušanos Īslandē. Zini to teicienu par pustukšu vai puspilnu glāzi? Tu redzi to pustukšo, es- puspilno. Tas arī viss.
rufo
r
Šķēle grib būt valdnieks pār Latviju.
stratēģis
s
tie ir tikai LB "ekspertu" vārdi. Vajag skatīties uz faktiem, vislabākais, kā var pārliecināties ir vai nav atsākusies jebkāda kreditēšana, tas ir aiziet uz banku un pamēģināt dabūt kredītu, vienalga kādu, patēriņa, hipo, vai uzņēmuma attīstībai! Tas šobrīd, diemžēl nav iespējams, tā, ka es nezinu par kādu industriālo kredītu runā LB eksperts, iespējams, viņš tajā ir iekļāvis Latvijas kā valsts parādsaistības no pēdējā saņemtā tranša no PB.
stratēģis
s
Kur tu rāvi, ka tie ir nopietni vīri un, ka tur safabricēti cipari neiet cauri? Davai saderam, ka tu tā domā sekojoša iemelsa dēļ un tas ir tavs galvenais arguments - "tas nevar būt, tāpēc, ka nevar būt". Tikai fakti rāda pretējo - ar Lehmon Brothers, Fannie mae, un Freddie mac pietiks? Vai arī tev minēt, piemēram, Mērdoka pirmīdu? Tur taču bija vislabākie reitingi!! Bet bankrotēja izputinot simtiem investoru!! Kā tā? Redz, kas par problēmu - te nevar atrast otmazku, fakti ir fakti - reitingi bija visaugstākie, bet investori pakāsa naudu!!! Jautājums - kāpēc visaugstākie? Tāpēc, ka visas reitingu aģentūras ir privātās kompānijas, kas nosacīti prihvatizējušas "patiesību" par valstu stāvokļiem. Faktiski, finanšu risku novērtēšanas sistēma ir sabrukusi un nopietni investori to zina, to nezina tikai sabiedrības vairākums, viņiem liekas, ka reitingi te kaut ko izšķir. Ja tu esi nopietns investors, tad tev pie pakaļas reitings - jautājums ir vai es spēšu atpelnīt savas investīcijas. Neviens reitings uz šo jautājumu atbildi nedod. Pēc zviedru banku aplaušanās tu te vari likt visus AAA reitingus - neviens tev te neko neaizdos.
Ilze
I
Lai jau tie bēnrnudārza līmeņa deputāti parāda sevi pilnā godībā! Tauta redzēs par kādiem dauņiem nav jāvēl! Ne jau Valdim Dombrovskim viņi kaitē, tie kaitē visai tautai, tikai prātiņš par maz un spēlē Sķēles stabuli! Lai jau dauņi izklaidējas, līdz rudenim un vēlāk varēs smilšukastē cept kūkas un ēst suņu kakas!
stratēģis
s
aha, nepatīk, ko es saku? Nu, tad nelasiet, tad ticiet savām ilūzijām par to, ka "situācija uzlabojas" un attiecīgi pieņemiet lēmumus savā dzīvē izejot no tā, ka "situācija uzlabojas" un, ka Dombrovskis jūs visus izglābs. Ja runā par vainīgajiem piekrītu, tos nāksies meklēt, tikai man ta kas? Es tajā visā neesmu piedalījies un man pie kājas. Problēma ir tajā, ka jums nepatīk patiesība un reālā situācija. Daudz patīkamāk ir runāt par mistiskiem un bezjēdzīgiem kredītreitingiem laikā, kad viss iet uz grunti ar pieaugošu ātrumu. Nu, jā cerību, ka tas, ko valdība ( neatkarīgi no tā, kas tajā sēž) saka ir patiesība nedrīkst atņemt. Bet patiesība ir tāda, kāda tā ir - skarba!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas