Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +25 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

papildināta - Valsts prezidentam politiskā izvēle šoreiz bijusi grūta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
grāmatvedis
g
Ak tu alkatīgā šļuha, kā man tevis nav žēl.
lux
l
Ir jau ļautiņi, kuriem tas, ka prezidents ir izkrāpis S fondu līdzekļus, neko nenozīmē, tāpat tas, ka balkus kaut vai Ilvesam viņš ir gauži nozēlojams. Tieši tādi paši ir arī viņa atbalstītāji, kuriem pietiek ar izspiestu divkosīgu asariņu.
sirmais
s
Parasti nepiekrītu zvirbulēnam, bet šoreiz viņam pilnīga taisnība, Bērziņa izpratne par lietām ir jūtama katrā viņa vārdā un tikai parastais bļāvēju bars, kā vienmēr ir neapmierināms.Ja būtu iespējams ievēlēt pašu Jēzu, tad šis ļumpenu pūlis norietu arī viņu.
Lasītājs
L
Bet kāpēc viņš pie auto nav pagaidījis Seisumu-Bērziņu?
zvirbulēns
z
Bērziņu ciena visi, kas spēj saprats, ka demokrātiskās valstīs, parlamentārās republikās valsts prezidents nav Latvijas naba, ka viņam nav jābūt rezidencei, valsts dotam dzīvoklim, sekretārēm, ekstrām, utt.. Paldies Dievam, beidzot ir prezidents, kas ko sajēdz no ētikas, morāles, kurš nenotriec nodokļu maksātāju naudu savām personiskajām vajadzībām, kurš nav Freiberga vai Zatlers, kuri ne tikai uzdzīvoja, bet veidoja te personības kultus, kaut ko aziātisku un pretdabīgu latviešiem..
lux
l
Bērziņš katru gadu aktīvi organizējot klases salidojumus, _______________________________________ cik nožēlojami, ka par valsts prezidentu tikai šādas lietas atzīmējamas kā pozitīvie darbi. Nu bet ko var gaidīt attiecībā uz prezidentu, -kas izvirzīts SC un ZZS darījuma rezultātā, -kas vieksmīgi izkrāpie ES fondu naudu, -kas neprot pat dažās savas tūrcīgās atziņas izteikt daudzmaz korektā valodā.
lux- laiks saskaņai
l
vienā otrā latvietī kangarisma tā arī nav iznīdējies. Visticamāk, ka šādu nožēlojamu cilvēciņu priekšteči sagaidījuši krievu tankus ar ziediem, piedalījušies izvedamo saraktu veidošanā un tml. Nožēlojami!
k to "Laiks Sakaņai"
k
Ej Tu Saskaņieti, kangar ieskrienies!
borcinsh
b
kada politiska izvele var but tam - latvijas arafatam ? piesevinajis ES naudu bez jebkadas "politiskas izveles" un ir - "izvelets" ar 51 zaglu balsim ... ( vai nu tiesham tik daudz iedzivotaju-balsotaju skaits ir Latvijaa - 110 "cilvekus"?)
So what !
S
kas pr bušit rakstu. un prezidentam ir tikai viena balss kā mums pārejiem. Kapēc viņam īpass viedoklis vēlēšanās? Mana omīte ir daudz intesantāks cilvēks ka viņš.
a
a
Kas ta šim! Kartupeļi nolasīti, šķūnī sabērti 30t graudi. Nu tik piebarot meža rukšus un citu radību, sēdēt tornī un gvaltēt kas nāk. Ne spalvas!
ciniķis
c
Jā, sim izvēle grūta, sajēgas par politiku nav, pensija liela un ej nu uzmini, kura partija tagad to tavu pensiju sargās un neļaus nogriezt.
Oma no laukiem
O
...Šajos laikos vislabākais kompromiss ir balsot par zemniekiem, kuriem ir laba programma . ?... Viena no sliktākajām ,abas ar SC programu saraksta beigās. .
c...
c
..labi tas ,ka neaizmirst bijušās vārda dienā.....ļoti galanti....
296
2
man patīk mūsu prezidents :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas