Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

papildināts (17:54) - Kurzemē Reformu partiju atstāj ap 30 biedru un atbalstīs Reģionu aliansi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tiešā trāpījumā
T
Tāpat Dombrovskis uzsver, ka atsevišķu partijas biedru lēmums izstāties no partijas ir viņu pašu izvēle, piebilstot - RP lēmums konsolidēties ar Vienotību ir "mūsu kā atbildīgu tautas pārstāvju lēmums, lai nedrošajā starptautiskajā situācijā stiprinātu un konsolidētu spēkus Latvijas iekšpolitikā." NU GAN! PAT KOMENTĒT RIEBJAS! RP DIEMŽĒL NEKAD NAV BIJUŠI PARTIJAS LĒMUMI, VIEN ŠANTĀŽISTU GRUPAS SAVTĪGI VILTUS LĒMUMI PERSONISKAJĀS INTERESĒS!
ghh
g
Reg pasākumā tak visi siles speci un bijušie šlosera podlaižas
LĪGO!
L
Jānim Vilnītim - priecīgu vārda dienu = Jāņu dienu! Un veiksmi darbā!
Vasarā ir
V
Biežāk jāmaina,krekli,veči,biksītes u.t.t. Gigiena. Blē! Grigule arī tiko nomainīja.
Vēlētāja
V
Tas vēl nenozīmē,ka vēlētāji viņus atbalstīs.
Zemene
Z
pēkšņi šo perspektīvu ieraudzījuši :D :D , ko var gaidīt no cilvēkiem, kas tik viegli maina kreklus. :D
Guntis
G
Pirmkārt, Vilnītis ar savējiem "kreklus" nemaina. Pirms Reformu partijas, cik zinu, Vilnītis aktīvajā politikā nav bijis. Otrkārt, ko darīt, ja redzi, ka tavas idejas nevienam partijā nav vajadzīgas? Secinājumi ir divi - vai nu idejas ir "galīgi garām" principā, vai arī neatbilst partijas ideoloģiskajām nostādnēm. Abos gadījumos izeja ir tikai viena - aiziet. Ja tomēr uzskati, ka tavas idejas ir kaut ko vērtas, nākamais solis ir atrast domu biedrus, kas tevi saprot un atbalsta. Domāju, ka Vilnītis ar saviem līdzgaitniekiem tā arī ir izdarījis. Starp citu - uzskatu, ka Latvijas Reģionu apvienība, kuru šobrīd veido Reģionu alianse un Vidzemes partija, ir viens no perspektīvākajiem jaunajiem politiskajiem spēkiem, kas sevi ir pieteicis nacionālajā līmenī.
  • 8
  • 3
Zemene
Z
pēkšņi šo perspektīvu ieraudzījuši :D :D , ko var gaidīt no cilvēkiem, kas tik viegli maina kreklus. :D
avene
a
Viegli pirmie "mainīja kreklus" deputāti Lībiņa Egnere, Lukševica Kaniņa, V. Ķirsis, R. Ražuks, u.c., kuri TAGAD JAU IR VIENOTĪBĀ - ar Rinkeviču priekšgalā :) kuriem tūdaļ pievienosies Vjačeslavs D. > TĀDI IR NEPIELŪDZAMIE FAKTI! partijas vadoņi bija pirmie, kas AIZLAIDĀS uz citu partiju ...!
  • 8
  • 3
ES
E
Varaskārais Vilnītis sačakarēja RP un tagad meklē sev jaunas iespējas kā saglabāt varu.
Nu
N
Sačakarēja arī Saskaņas Ušakova draugs Vj.Dombrovskis. Lai gan reģionu alianse sastāv Tautas partijas kloniem.
  • 5
  • 4
AAAAAAAAAAAAAAA
A
Vilnītim taisnība! RP sačakarēja bijušā prezidenta kancelejas cilvēki - partijas tā saucamies "kodols"- VZ - "favorīti", kas gribēja ievilkt koalīcijā SC un pēc tam - pamazām padzina daudzus biedus ar savu destruktīgvo attieksmi pret ierinda biedriem, beidzot visi šie RP "kodolisti" NODEVA partija līdzīgi "olšteiniešiem" un pārmetās pie Vienotības. Vilnītis ir viens no retajiem tajā partijā, kurš bija godīgs līdz galam. Cik nu varēja, bet pēdējie nodevīgie notikumi nedod iespēju nevienam normālam cilvēkam tur vairs palikt! Paldies par to partijas spicei - ka labu iesākumu 3 gados pilnībā izčakarēja!
  • 8
  • 1
Guntis
G
Lai nu ko, bet varaskāri Vilnītim nedrīkst pārmest. Atšķirībā no tiem Reformu partijas ministriem un deputātiem, kas ar steigu iestājās VIENOTĪBĀ, lai tikai saglabātu savus krēslus. Vilnītis ir viens no tiem daudzajiem Reformu partijas biedriem, kurš ātri vien kļuva neērts "kodolam", jo nebija gatavs atbalstīt tā savtīgās intereses.
  • 9
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas