Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

papildināts ar valdības deklarāciju (18:04) - Straujumas topošā valdība saņem Valsts prezidenta akceptu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jā, jā,
j
ej pie "lasītāja", viņš tev īstais balsts- savā palātā pārstāv tautu.
lasītājs
l
Ātrumā pārskatot deklarāciju tā rādās populistiska un frāžaina, ieturēta tajā pašā tukšvārdības stilā kāds valda šāda tipa dokumentos jau desmitiem gadu. Tā nav laba zīme valdības darba uzsākšanai. Arī Prezidents nevērtē valdības mērķu skaidrību bet tikai spēju ātri uzsākt darbu. Straujuma, turies! Ja grūti - nēc pie tautas, atbalstīsim.
Патриотс
П
Биедрс Берзинш ир лабс губернаторс. Цик лаби брива Латвия. Европа рулле.
;]
;
Visi smaida,it kā teiktu,,tagad gan varēs no siles ēst cik grib.
Broņislava
B
Bērziņš ir piekrititis,atbalstijis un beidzot apstiprinājis (uzlicis zieģeli ) un Laimdota, sarokojoties ar A.B. tik glaimīgi vai varbūt kautrīgi smaida it kā teiktu:" Nu ko jūs, es jau negribēju, bet ..."
Juris Avotiņš
J
Prezidents Bērziņš „akceptēja”, ka „turpināsim”, „veicināsim”, „veidosim zināšanu ekonomiku?” Tā jau vēl dzīvosim ilgi, tauta!
Leonīds Jakubovičs no Poļe Cjudes
L
KARALIS IR MIRIS! LAI DZĪVO KARALIS(TPFU) KARALIENE-SŪKĀTĀJA!
Nilss
N
Neaiztiec sūkātājus!
  • 1
  • 0
Juris Avotiņš
J
Ko gan Bērziņš A. spēj/var vērtēt? Novēlu Satraujumas k-dzei veiksmi un kļūt par LR „Dzelzs Lēdiju.” Iesaku Deklarāciju uz 1-3 lpp. Izmetiet infantilos „turpināsim”, „veicināsim”, „veidosim zināšanu ekonomiku.” . Tad – tauta varbūt noticēs.
''Pērkons''''
&
'''' manā sētā kretīni smej..''''''
Volts
V
Diez, kādus purnus tie mēsli rādīs aprīlī, kad 2 reizes palielinās elektroenerģijas tarifus, laikam arī tik pat bezkaunīgi ņirgs, kā jau to darījuši iepriekš.
Vienotība valda pār šo babiņu
V
Kompromisa cilvēki ir laipotāji,tādi nav spējīgi neko radīt,bet mēģina noturēties virs ūdens,viņi ir iztapīgi.
nedomāju vis
n
vienotība, šķiet, arī sākusi puzes pundura stabulē pūst - re kā uzmeta pabriku. un veido koalīciju ar zaļzemniekiem, kas ir lemberga kabatas partija. bet par tiem kompromisiem tiesa. pavļuts, redz, nebija kompromisa cilvēks, gribēja ģirta straujuma biznesam grožus uzlikt, un uzreiz izlidoja.
  • 5
  • 0
latvietis
l
kas tā tāda profesionāla valdība?
šakalis
š
muusu valsts prezidenta valdiibas akceptam ir nulles veertiiba , viņa pienaakumos kaa lellei nosaukt valdiibas veidotaaju , valdiibas darbiibu apstiprina saeima , taa tas peec satversmes , bet muusu pajoliņam patiik ziimeeties.
straujumai
s
bet ko jūs, kundzīt, esat izdarījusi, lai ierobežotu eiropas savienības bezsakara regulu uzspiešanu latvijai? nu ir pat trakāk kā psrs laikos, skat, rubeņu žāvētavu taisās klapēt ciet, jo eiropā būs aizliegts tirgot ar malku žāvētu gaļu. 66 cilvēki zaudē darbu. un gan jau ka rubeņi nav vienīgie, ko aizklapēs. ja jūs kā premjere nedarīsiet neko, lai aizstāvētu latvijā gadu simtiem ēstu produkciju, uzskatīšu jūs par valsts nodevēju. kaut gan jums, kā zemkopības ministrei, bija jāzin, kka eiropa bīda šādas regulas, un BIJA JĀCĪNĀS pret. kāpec neko nedarījāt?
labs
l
jautājums omei.
  • 8
  • 0
Sirpis
S
Vai saja deklaracija, lai ta nebutu karteja tuksa plapasana un bezjedzigi solijumi, ir ieklauts pats galvenais punkts, ka lidz sis gada septembrim visas Latvijas valsts, pasvaldibas skolas, macibu iestades, bernudarzos beru apmaciba, izglitosana ir janodrosina 100% Latvijas valsts valoda- latvieus valoda? Ir tacu neaptverami, ka Latvijas degradetie, alkatigie, aprobezotie prezi, ipasi Vikene, Zatlers, ministri, Saeimas deputati ta pretojas pret Latvijas valsts valodas nostiprinasanu Latvijas valsti un pret Latvijas Satversmes tiesibu normu, kura ir noteikts ka Latvijas valsti valsts valoda ir latvieus valoda un tas nozime pec Satversmes burta un gara, k Latvija visu bernu izglitiba visas valsts, pasvaldibu macibu iestades ir janodrosina 100% valsts valoda- latviesu valoda. lidzigi ka tas notiek ikviena normala valsti, kura ir noteikta valsts valoda taja ari berni tiek izglitoti..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas