Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Par Dienvidu tilta celtniecību pārmaksāti 50 miljoni latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jukums
J
Cenu samazinājums varētu būt gandrīz vienīgi uz darba algu rēķina - politiķi, bankas u.c. pēc būtības liekie dalībnieki no savas laupījuma daļas neatteiksies un vienmēr meklēs ka kaut ko nozagt. Nu jau nakamie studenti varētu sākt jau nakamo pētījumu - par Ziemeļu koridoru...
nlo
n
Precīzāk, atbalsta trūkums.
nlo
n
Lai paliek studentu "ekspertīzes". Bet, ir lasīts, ka tilta izmaksas kāpināja valdības (tolaik Jaunā laika) atbalsts labāku kredītu ieguvei. Vēlme ieriebt politiskiem konkurentiem bija lielāka par tā saukto tautas kalpu atbildību sabiedrības priekšā.
tantuks
t
Kas par muļķībām no Juhana puses. Tiltu vislabāk būtu celt tieši tagad! Cenas ir zemas, tilts iznāktu vismaz 10x lētāks. Cilvēkiem būtu darbs, vismaz kāds celtnieks paliktu tepat un nebrauktu prom. Vienīgie kam slikti būtu, tie politiķi, kam nebūtu tik liels kampiens.
Juhans
J
Tilts ir ļoti labs un nav dārgs, jo, ja būtu celts vēlāk, būtu lētāks vai dārgāks. Ko nevar celt, tam nevra pāri braukt.
sudrabai
s
Nu cik var tautu kaitinat un taisit cirku par to tiltu?! Fascine visi gudrinieki, kas tik skali runa pec fakta, VK un Sudraba pirmkart! Dariet un rikojieties, kad tas notiek, nevis pec tam skali blaujiet - izskerdeja! Ari par Parex valdibas sedes VK sedeja klat, bet nebilda ne varda!!
harijs
h
Mekleet pie Raavja. Lielaakaa Latvijas zagla!
VIENTULAIS VILKS
V
Ja kadu sauks pie atbildibas un atgriezis naudu ,tad es publiski apedisu DOMA laukuma savu ziemas cepuri ar visam spalvam!!!
Kalvis
K
Un kad sauks pie atbildības valsts līdzekļu izšķērdēšanā? vai jāgaida lietas noilgums tomēr?
skolmeistars
s
skaidrs , ka studenti nevareeja neko preciizi noteikt ,m taames ta slepenas , taamees jau pierakstiijumos vien mieriigi vareetu savus 20% atrast , otrs , PVN noteikti dubulsaa , materiaalus iegaadaajoties jau pvns ir klaat plus taamee ieceert otreiz , naakošais , kas var paarbaudiit materiaalus ko pielieto buuveetaajs ??? , buuvnieciibas gaitaa atklaajaas , ka grants piegaadaata nemaksaajot valstij dabas resursu nodokli , vai kaads paarliecinaajaas no kaadiem katjeriem grants bija ņemta? no kautkaada kruumu karjera par santiimiem , bet taamee augstas klases sertificeets gransts ar zelta tilta cieniijamu cenu , taa luuk draugi , ja buutu taada policija kaa boļševikiem OBHSS , tad no buuvkantora da;ļa priekšnieku sen gozeetos uz cietuma naaraam , bet mums visi straada roku rokaa jo ir partijas ( gruopeejumi) kuras cilveeki staav un kriit par saviem zagļiem jo tiek ta visiem , to ka celtnieciiba un atkritumu bizness ir vis ienesiigaakais sen paarbaudiijusi itaaļu mafiozi , paprasiet to muusu mazajam huutainajam berluskoni , par studentu apreeķinu uzreiz saku reizini ar 10....
vai vai daragoi
v
Skat cik nesaimnieciski, no tā taču iznāktu labu labais jumts Mākslas muzejam. Davai prasām atpakaļ, no tā kuram pārmaksāja. Ja nedos, baidīsim ar visādiem lāstiem. Atvainojiet, muļķu zemē tikai muļķīgi teksti.
Jukums
J
Vainīgo saukšana pie atbildības ir tikai un vienīgi politiskās gribas jautājums!
brr
b
Visaizdomīgākais ir tas bankas aizdevuma %. Ar vienu rāvienu tilta cena tika pacelta nebijušos augstumos! Proti, Deutsche banka aizdod naudu Rīgas Domei, kas skaitās cēlājs. Aptuveni pēc principa: Aizdod 1 latu, bet jāatdod 2 lati. Nekur pasaulē tilta cēlājs nerīkojas tik neprātīgi. Atliek tikai viens: domei no vācu bankas nāks nevājais atkats, kur kā parasti visur aizmugurē stāv vietējie kaupēni. Kapēc neviens ne čiku ne grabu par tiem zagtajiem 27 miljoniem? Tādu laikam nav, vai ne?
diletantisms
d
Kā var bez pieejas tāmēm gan DT, gan pārējiem ko vispār salīdzināt??? Plika matemātika, bez reālās situācijas un izpratnes ir nekas. Ja šāda metode liekas ok, tad nav ko bļaut, kad Dombrovskis vnk pēc plika aprēķina paņem un nogriež, vienalga pensijām, māmiņām, vai slimnīcām.
vuarzazi
v
Drusku nopietnību : a) vai ekonomijas studentiem (un viņu profesoriem) ir celtnieku zināšanas ? b) vai ja « …tāmēm nemaz nevarējām piekļūt… » var nonākt pie nopietniem secinajumiem ? nezinot kas tiek būvēts un kādas ir grunts problēmas… c) līdz šim Diena rakstija par daudz lielāku financējuma (un komisiju) izmaksām. Tur bija lielākā daļa no skandāla.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas