Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Par jaunu vakcīnu iekļaušanu un izmaiņām vakcinācijas kalendārā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
atkal dezinformācija
a
www. naturalnews.com/037959_Gardasil_girls_death.html HPV vakcīna: Šī vakcīna ir ārkārtīgi bīstama. dažādās valstīs tiek fiksēti nāves gadījumi. Jaunākie pētījumi apliecina, ka vakcīnā sastopamās vīrusa daļas spēj šķērsot asins-smadzeņu barjeru un inficēt smadzenes izraisot smagas komplikācijas un nāvi. KAM TAS IR IZDEVĪGI? Mūsu ārsti PELNA ar meiteņu nāvēm?
gizmo
g
Iesaku atvērt acis un izlasīt . Visa vakcinācijas teorija balstās uz tīrāko šarlatānismu un manipulētiem faktiem.
qwerty
q
Visvairāk jau gribētos, ka šo sadzirdētu pareizās ausis. Diemžēl pagaidām ir sajūta, ka vakcīnu lobētāji iet savu gaitu un ir neapturami. Rokas nolaižas. Tā vietā, lai šķiestos bezjēdzīgās vakcīnās, naudiņu varēja novirzīt dzīvības glābšanai jau šodien - sirds operācijām, endoprotezēšanai un vēl un vēl un vēl.
Ieva
I
Plus vēl tā problēma, ka vakcīna ir domāta nevainīgām meitenēm....
jautātājs
j
Bet nav jau pat datu par HPV vakcīnas ilgstošo darbību. Vai tad tās savakcinētās personas jau ir tik ilgi nodzīvojušas, ka var droši apgalvot - vakcīna pasargā uz mūžu, un viņām visa mūža garumā tas vēzis nav piemeties???
Ieva
I
Drīzāk uztraukties vajadzētu par to, kāpēc te ir pieminēta izmaksu efektīvā vakcīna pret B hepatītu- pseidokristieši taisās to atcelt?
Ieva
I
Ko tu piekasies personām, ja izklāstītie kritēriji ir absolūti objektīvi? Piemēram par to pašu vakcīnu pret HPV- neviens pat nevar garantēt, ka šis vīruss ir vienīgais vainīgais. Dzemdes kakla vēzis nav agresīvs un, ja regulāri iet uz pārbaudēm, tad to noķer priekšvēža stadijā vai pirmajā, kad pietiek ar nelielu operāciju, kas nu nekādi neietekmēs sievietes dzīvi. Turklāt dzemdes kakla vēzis nav vienīgā problēma, kas sievietes var piemeklēt un pat ne vienīgais ļaundabīgais audzējs, tā kā pie ginekologa ir jāiet tā kā tā, un sanāk, ka dārgā vakcīna ir lieka.
Pēterim
P
'veide un Eniņš ir asociāciju prezidenti un paraksttiesīgās personas. nevajag meklēt, kam, kas ir izdevīgi, bet palasīt faktus un paraudzīties vienreiz uz lietām no pacientu un valstiskā viedokļa.
hehe
h
Pēteri, tu no vakcīnu biznesa?
Pēteris
P
1. šo nav rakstījis ne Eniņš, ne Veide, jo mūžā nav redzējuši vairumu no rakstiem, uz kuriem atsaucas, ne arī spēj izvērtēt rakstu nozīmīgumu un to informācijas jēgu. 2. Veidi savā varā ir pārņēmusi Aizsilniece, kas ir homeopāts, kuras bizness ir homeopātisko zirnīšu tirgošana - efekta nekāda, nauda laba un cilvēkiem sajūta, ka par viņiem rūpējas. 3. Ko vēlas aptiekāri? droši vien baidās, ka naudu vakcīnām paņems no zālēm un tad nabaga mēness aptiekām būs grūti laiki
Ieva
I
Bija "Dienā" raksts par pētījumu, ka pretvīrusu līdzekļi ir pupu mizas, un tos ir vērts lietot tikai cilvēkiem ar nopietnām hroniskām slimībām, piemēram, astmu, sirds/nieru mazspēju, asinsvadu slimībām. Labāk paskaiti, cik reizes pēdējo desmit gadu laikā esi slimojusi ar gripu, tai skaitā pēc vakcinēšanās, cik no šiem gadījumiem bija tādi, ka vispirms saslima kāds no darba kolēģiem un redzēsi, ka stresot nav nekāda iemesla. Īpaši tāpēc, ka pēc visa spriežot nepiederi tiem, kas vakcīnu var saņemt par puscenu.
lasītājs
l
:))))) Kolosāla Tamiflu reklāma! Pārāk glauni, lai būtu patiesība.
Lasītāja
L
Aukstais laiks un gripas sezona klāt! Jāsāk laikus domāt par savu un savu ģimenes locekļu veselību. Priecātos, ja turpmāk parādītos raksti, kuros mums, vienkāršajiem iedzīvotājiem, tiktu sniegta informācija par labāko aizsardzību, īpaši šobrīd, kad naudiņas vakcīnām diemžēl nepietiek. Pērn māsas ģimenē tika lietots Tamiflu, kas esot efektīvs līdzeklis arī profilaksei. Varbūt jāvēršas man arī pie ģimenes ārsta, lai jau savlaicīgi izraksta un gripa nepārsteidz nesagatavotu?
lasītājs
l
Nu skaidrs, ka Rozentālei tas vienmēr ir bijis izdevīgs bizness - vienoties ar firmām par bezjēdzīgu un ekstra dārgu vakcīnu iekļaušanu vakcinācijas kalendārā. Treknajos gados uz to vēl varēja pievērt acis, bet krīzes laikā šos miljonus tomēr varētu tērēt kam citam.
Ieva
I
Malači. Un tagad, ja atceramies, kas visaizrautīgāk stāstīja, ka tieši šīs vakcīnas ir šausmīgi vajadzīgas....Lai gan, piemēram, neminēja, kāda ir mirstība no dzemdes kakla vēža (un visiem pārējiem vēžiem, no kā vakcīna nepasargā), to sieviešu vidū, kas reizi gadā iet pie ginekologa un veic visas pārbaudes...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas