Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 6. jūnijs
Ingrīda, Ardis

Par NVA direktori valdība apstiprina Inesi Kalvāni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bijusī darbiniece
b
Ineses Kalvānes darba spējas var tikai apbrīnot, tieši tādam arī jābūt vadītājam. Bez tam, Kalvāne ir ļoti šarmanta sieviete ar labu gaumi. Domāju, ka NVA beidzot sāks strādāt, jo I.Kalvānei vissvarīgākais ir rezultāts, nevis tukša grabēšana. Es tiešām priecājos par šo notikumu un vēlu veiksmi! Bez tam - var uzskatīt, ka Pakalpojumu departaments allaž bijusas NVA smadzenes un var pieņemt, ka Kalvāne arī būtībā ir vadījusi un izvirzījusi NVA mērķus un godam bija pelnījusi šo amatu.
jauki te
j
Neticu, ka no 28.pretendentiem, kas bija pieteikušies nebija profesionāļu, drīzāk bija nosprausts mērķis nevienu nepieņemt un nodrošināt pastāvošās, ,,necaurspīdīgās,, sistēmas netraucētu, tālāku eksistēšanu, pārmaiņas ir tikai vārdiskas, bet darbības tiek imitētas?!
darbību simulācija
d
Nekas nav mainījies, valsts izzagšana turpinās...
korumpēto mediju nākotne
k
________________________________________________________________ ASV CNN ziņu kanāls uztraucies par skatītāju reitingiem, jo cilvēki ir sapratuši, ka tas ir kontrolēts, nopirkts un apzināti tiek slēpta patiesība vai visādi sagrozīta un pasniegta pēc īpašnieku vēlmēm, līdzīgi ir ar Latviju, tas sagaida mūsu korumpētos medijus un portālus, kas ir palikuši tik pliekani un garlaicīgi atgremojot ziņu dienestu sauso statistiku. _____________________________________________________________ CNN un NBC skatītāju reitingi dramatiski kritušies, tā viteā cilvēki vairāk lasa blogus un skatās neatkarīgus medijus... __________________________________________________________ Neticiet korumpētais presei, kas pasniedz informāciju pēc to īpašnieku vēlmēm un iegribām, tā vietā sāciet domāt paši, nevelti visādas akas liedz cilvēkiem klausīties radio, lai mazāk uzzinām un domājam...
Mg
M
Dīvaini tikai tas ar to konkursu. Vai tiešām no 18 vai cik tur pretendentiem, kuri gribēja kļūt par NVA vadītājiem neviens nederēja, bet cilvēks, kurš nepiedalās konkursā uzreiz ir derīgs.
Heks
H
Cauri ir ar nva
???
?
Tikšanās laikā atstāj profesionāles iespaidu.
mj
m
izsaku līdzjūtību NVA.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas