Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Par vīrieša noduršanu ar šķērēm un ugunsgrēka izraisīšanu policija aiztur 21 gadu vecu vīrieti

Rīgas Kriminālpolicijas darbinieki pagājušās nedēļas piektdienā, 28.augustā, aizturējuši kādu 1988.gadā dzimušu vīrieti, kurš tiek turēts aizdomās par 58 gadus veca vīrieša noduršanu ar šķērēm un ugunsgrēka izraisīšanu, lai slēptu nozieguma pēdas.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību sektora vecākais speciālists Edgars Dudko aģentūru LETA informēja, ka naktī uz 5.augustu Rīgā, Dzeņu ielā, kādā dzīvoklī pēc ugunsgrēka tika atrasts vīrieša līķis. Sākotnēji tika domāts, ka ugunsgrēks izcēlies, smēķējot gultā.

Tomēr eksperti, rūpīgi aplūkojot bojā gājušo, secināja, ka vīrietim ir nodarīti miesas bojājumi. Tāpat atklājās, ka no dzīvokļa ir pazudušas dažādas mantas, tostarp dators un mobilais tālrunis. Veicot izmeklēšanu šajā lietā, policija 26.augustā noskaidroja iespējamo aizdomās turamo šajā noziegumā, un 28.augustā viņš tika aizturēts.

Policija noskaidroja, ka liktenīgajā naktī aizturētais un bojā gājušais kopīgi bija lietojuši alkoholiskos dzērienus, bet tad abu starpā izcēlies konflikts. Tā dēļ jaunais vīrietis paņēmis šķēres un dzīvokļa saimnieku sadūris. Lai slēptu notikušo, aizturētais bija savācis visus izsmēķus, bet vienu iemetis jau nodurtā vīrieša gultā. Tad viņš aizdedzinājis dzīvokli, paņēmis mantas un devies prom.

Aizturētais atrodas apcietinājumā, un pret viņus sākts kriminālprocess par slepkavību pastiprinošos apstākļos, ja tā saistīta ar laupīšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas