Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Par VL-TB/LNNK Rīgas nodaļas līdzpriekšsēdētājiem ievēlēti Locis un Kļaviņš

Pirmdien nacionālās apvienības ""Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK Rīgas nodaļas pilnsapulcē par tās līdzpriekšsēdētājiem ar 103 balsīm par un vienu balsi pret ievēlēti Dainis Locis un Ingus Kļaviņš, informē apvienības ģenerālsekretārs Gatis Sprūds.

Nodaļas līdzpriekšsēdētāju galvenie uzdevumi papildus ikdienas organizatoriskajiem darbiem, tuvojoties pašvaldību vēlēšanām, būs izvedot kvalitatīvu deputātu kandidātu sarakstu un programmu, to saskaņojot ar nacionālās apvienības valdi. Tāpat līdzpriekšsēdētāji izplānos un realizēs nacionālās apvienības kampaņu Rīgā gaidāmajās pašvaldību vēlēšanās.

Līdz šim nacionālās apvienības Rīgas nodaļas pagaidu līdzpriekšsēdētāji bija "tēvzemietis" Locis un "Visu Latvijai!" pārstāvis Hārdijs Parādnieks, kurš, pēc Sprūda teiktā, līdz šim aizņemtības dēļ nav varējis aktīvi piedalīties nodaļas darbā.

Aģentūras LETA arhīvs liecina, ka 1964.gadā dzimušais Locis LNNK iestājies 1988.gadā. Viņš startējis vairākās Saeimas vēlēšanās, kā arī Rīgas domes vēlēšanās. Locis kopš 2001.gada ir hokeja skolas "Rīga" direktors.

Nacionālās apvienības mājaslapā pieejamā informācija liecina, ka "Baltic Taxi" direktors Kļaviņš vadījis nacionālās apvienības Rīgas nodaļas Rīgas Satiksmes un transporta darba grupu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas