Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 15. jūnijs
Vilija, Vits, Žermēna, Baņuta

Par Zatlera pārvēlēšanas iemesliem min vizīti Maskavā un tuvināšanos tautai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Komunistiskā Latvija
K
Kur aizgāja viss tie Čekisti, komunisti 1991-92. gadā Viņi visi šeit ir!
Juhans
J
Daudze būtu daudz labāks.
Alma
A
Ai, ja jau tā, tad vajag lai prezidents biežāk braukā uz Maskavu. Bet vēl labāk, lai vispār dzīvo Maskavā un reizi pa reizei atbrauc uz Rīgu. Piemēram, tad kad vajag svētku uzrunu pateikt.
x
x
Ja kads grib mainit Zatleru tad ir janosauc specigaks kandidats, tada uz sodienu Latvija nav.
b2
b
No Zatlera tiesam nak kada pozitiva energija, par Freibergas kundzi to nevaretu teikt kaut gan ari vina bija laba prezidente.
:o)
:
Tikai par vizīti krievijā viņu būtu jāpadzen, nemaz nerunājot par aploksnēm un ievēlēšanu zoodārzā!
Latviešvalodīgais
L
Jā, es arī jūtu lielo ekonomisku uzplaukumu pēc šīs vizītes! Man arī pēkšņi ir ko pāēst un manai mammai pielika pensiju. Tikai viens jautājums Piteronoks, kāpēc vienīgais gaļas produkts no Jūsu firmas, uz kuru man kaķis nešņāc kad viņam ieliek bļodā nāk no Igaunijas?’
Jānis Ozoliņš
J
Ja teorētiski, tad neviens nav pietiekami labs, lai nerastos kāds cits, labāks. Ja praktiski, vai ir vērts meklēt jaunu kandidatūru, saglabājot prezidenta amatam piederošos, pastāvošos (ne)kompetences un (bez)atbildības kritērijus?
kartupelis
k
Vai tcik jaukas, siltas attiecības at Krieviem. Latvijā Zatlers nevar parunāt, it kā viņam karsti kartupeļi mutē. Zatlers nav neko par Latviju darijis vai rteicis. Tikai Krievi vēlā redzet Zatleru iebīdītu preziduenturā
Ruperts
R
Pārvēlēšanas iemesls vizīte Maskavā?! Nesapratu. Manā skatījumā, tas ir 100% iemesls, lai šo pilsoni vairāk ne tuvumā valsts lietām nelaistu, nevis pārvēlētu prezidenta amatā. Jeb vai viņš tos LVL 10 000 000 krievu kolonistiem (par ko Maskavā vienojās) maksās no savas naudas? Ja jā, tad vēl varētu skatīties.
KLM
K
Ja nu vienīgi Urbanovičs...no SC masta skatoties. ................................................. .................................. ja no Urbanoviča masta tad skaidri redzams kāds karogs otrā krastā plīvo mastā - pilnīgi nederīgs šajā krastā
Dārznieks
D
Ja iedziļinās , tad patiesi, nav saredzams kādēļ Daudze,Riekstiņš,Piebalgs, Levits... būtu perspektīvāki par Zatleru. Ja nu vienīgi Urbanovičs... no SC masta skatoties. P.s. Saprotams, ka ar domu , ka Zatleram jāaug ( vairāk dziļumā kā augstumā ).
Mantrausis
M
Domāju, ka labs solis, "tuvināties tautai", būtu katram LV "varasvīram" atteikties no paša un jebkādas delegācijas vai valstsvīra [ja tādi ir] pārvietošanās policijas kaukoņas un bākuguns gadījumā. TAS nekas, ka to nosaka kaut kāds likums. Nevajag un viss. Citādi - visi maksātāji tup korķos, un viens brauc. Norma. Kāpēc? Argumenti? Es tomēr visu laiku atceros VZ skolotāju teikto, ka Latvija ir zaudējusi LIELISKU traumatologu... Varbūt, neskatoties uz ģimenes loka ambīcijām, ir vērts atdot Latvijai VĒRTĪBU?
kate
k
vai tas piterenoks nav tas pats,kas bija JL melnajās burtnīci'bas, un zvanijas JL autoritātēm eklējot palīdzību? ja viņš iesaka Zatleru,tad tiešām jāpadomā, kāpēc?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas